| Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pon 21 Jul - 0:07 | |
| - gagasasa ::
- Zanimljivo, Koja je brojka "podnosljiva"za tebe, ili bolje da formulisem ovako , kako i na osnovu koje brojke znas sta je "sta"?
Ne brini ti o tome kako ja znam. Imam ja svoje mere za sve, mere koje nikada nisu omanule i ni u cemu. Znam kako ću znati i reći ću ti kako. Tako što, sa koliko god da je bila muškaraca, nije bila ni sa približno toliko sa koliko sam ja bio žena. Tako da ću definitivno znati da li ih je imala mnogo ili ne. A obzirom da sam upravo rekao nešto što nisam želeo da izgovorim javno, zamoliću te u najboljoj nameri da mi ubuduće za ovakva pitanja pustiš PP ili mejl. Nisam ljut na tebe ali .... Neke stvari bih ipak voleo da zadržim za sebe ili bar u užem krugu ljudi |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 22 Jul - 16:52 | |
| Čuj, zamisli da je tamo bio sa nekim fufama, lujkama, seljančicama itd...i posle došao kod mene.... Hoću da kažem...bitno mi je koliko ih je imao pre mene. Ne znam sad' da li promaših temu... |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 22 Jul - 19:31 | |
| Nije važno ako je nešto usput i naučila. Za nešto neviđeno i nedoživljeno prijeđeš preko svakog broja. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 22 Jul - 21:03 | |
| Važno je.. I te kako. A zašto? Nije (ne)bitno koliko je puta žena spavala sa jednim partnerom.. Veoma bitno je ako muškarce mijenja kao čarape. Takve žene, teško da izgube tu "naviku" I kad udju u brak.. Jbga.. navika je navika! |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 23 Jul - 8:35 | |
| - Abu Dabi ::
- Nije važno ako je nešto usput i naučila.
Za nešto neviđeno i nedoživljeno prijeđeš preko svakog broja. Tačno! |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 23 Jul - 8:35 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 23 Jul - 10:05 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 23 Jul - 16:12 | |
| - Citat :
citat :: Nije (ne)bitno koliko je puta žena spavala sa jednim partnerom..
Ajd sad još i to nek krenu da broje happy happy
Pa, vrlo je bitno koliko je spavala samo sa jednim partnerom! Ako je malo - nije dobro, a previše... nikad dosta. |
|
| |
vlada13 Član
Poruka : 158
Učlanjen : 19.07.2014
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 23 Jul - 16:58 | |
| sa sto vise to bolje znaci da je iz domacinske kuce |
|
| |
ReaSilvia Član
Poruka : 50
Učlanjen : 02.08.2014
Raspoloženje : sjajno
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 16:00 | |
| vecina ce reci da im nije bitno ali u sustini jeste,muskarci ne mogu protiv toga,teritorijalni su..zato nikad ne govori broj partnera,i negiraj negiraj i uvek negiraj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 16:05 | |
| Pa meni jeste vazno jer ne bih zeleo da budem sa nekom koja je izmenjala puno njih ,pa joj preslo u naviku |
|
| |
ReaSilvia Član
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 16:16 | |
| - mitevski ::
- Pa meni jeste vazno jer ne bih zeleo da budem sa nekom koja je izmenjala puno njih ,pa joj preslo u naviku
sta joj je preslo u naviku |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 16:28 | |
| - ReaSilvia ::
- vecina ce reci da im nije bitno ali u sustini jeste,muskarci ne mogu protiv toga,teritorijalni su..zato nikad ne govori broj partnera,i negiraj negiraj i uvek negiraj
Hm...nije bas tako...evo ja sam naprimer exteritorijalan... volim i tudju teritoriju... ...i sta ima zena od negiranja...svaka zena negira od 1-beskonacno, dok ne zauzmes cuveno drugo mesto... ako nisi prvi onda si drugi... ... a sad ozbiljno...po meni zaista nije bitno sa koliko partnera je zena-devojka bila pre mene, proslost se ne moze promeniti, ako prihvatis neku zenu, moras prihvatiti i njenu proslost obzirom da svi mi imamo svoju...to se ne moze izbrisati...jedino moze biti izuzetak ako ta proslost, (bivsi partneri) nosi sa sobom neke recidive koji su izrazito traumaticni... |
|
| |
ReaSilvia Član
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 16:39 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 2 Avg - 20:36 | |
| Mislim da se to nece moci nikad saznati, zensko je u tom pitanju veoma mudra i nebi nikad priznala koliko, radi stasa, obraza itd. Tako reci ostace njena tajna mozda najbolja frendica zna sa koliko. Sto se tice pitanja, nije vazno, vazno je da se za mene odlucila i da sam ja njen zadnji Vitez. PS.Najbolji Vitez. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
ReaSilvia Član
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 3 Avg - 15:23 | |
| - Tony Montana ::
- Mislim da se to nece moci nikad saznati, zensko je u tom pitanju veoma mudra i nebi nikad priznala koliko, radi stasa, obraza itd. Tako reci ostace njena tajna mozda najbolja frendica zna sa koliko.
Sto se tice pitanja, nije vazno, vazno je da se za mene odlucila i da sam ja njen zadnji Vitez.
PS.Najbolji Vitez. lepo receno |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 5 Avg - 1:03 | |
| - Shadow ::
- Misliš da su one ostavile trag na njemu?
Pa nekako ne volim te ''svašto.ebe''. A moguće je da su ostavile i neki trag na njemu...obično neku bolest.... On the topic. Sve je bitno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 5 Avg - 12:27 | |
| Da se ne ponavljam al zaista kad bi me neko baš to pitao rekla bi nevina, jer na takvo pitanje uopšte postavljeno imala bih osećaj da me smatra kao objekat, sirovina mesa da utoli svoj ego da je bezgrešan, da pravo slobode izbora ima samo jedna strana...Pitala bih se gde su ta iskrena osećanja il se sve svodi ono kao kad ker zapiša teritoruju i daje do znanja "samo moja i ničija" il stvarati nov početak u kojem bi bili i dalje patrijahalni da žena i dalje treba da se stidi što je žena i da je za sve kriva unapred ..... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 6 Avg - 0:23 | |
| Dosta smo se lagali. Ajmo malo iskreno. Očekujem isto i od žena, samo neka pretpostave obrnutu situaciju. Broj je potpuno nevažan. Ako nijednoga od njih ne poznaješ. Međutoa, ako se par "spavača" s njenog popisa , jelte, nalazi među tvojim poznatima, e onda baš nisam siguran da ima mnogo muškaraca kojima to nebi smetalo. Za dame pitanje: Ja spavao s par vaših frendica. Da li je to zaista važno? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:35 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:37 | |
| Emelie |
|
| |
S-L_007 Master
Poruka : 14275
Učlanjen : 05.09.2013
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:37 | |
| Nije ako spava sa mnom Tesko ces naci devicu |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:43 | |
| Malo sam se u napadu skromnosti netočno izrazio, pa sam sebe gurnuo u prvi plan. Pravo pitanje za dame glasi: Vaš partner je spavao s par vaših frendica. [You must be registered and logged in to see this image.]Da li je to zaista važno? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
| |
|
| |
|