| Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:32 | |
| - Morgoth Bauglir ::
- Problem je kada nestanu spajalice [You must be registered and logged in to see this image.]
zato kite nikada ne fale njima A ni meni mace )( |
|
| |
Doroti Elita
Poruka : 2175
Učlanjen : 05.10.2012
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:34 | |
| - Morgoth Bauglir ::
Ja ne pričam o Genetici. Tu niti želim niti imam prava da u to zalazim.
Pričam o Psihologiji a ona se odnosi na GLOBAL a ne na pojedinca. A ja odgovaram na temu "Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala?"- da mom partneru nije (a to tvrdim i za par svojih prijatelja). ... Mozda bi postenije i logicnije bilo da samo muskarci ovde komentarisu. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:37 | |
| - Doroti ::
- A ja odgovaram na temu "Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala?"- da mom partneru nije (a to tvrdim i za par svojih prijatelja).
...
Mozda bi postenije i logicnije bilo da samo muskarci ovde komentarisu. Mislim da se nas dvoje ne razumemo ili ti ne želiš da razumeš. Rekao sam dokle se slažem sa tobom. Dao sam svoj razlog zašto se ne slažem i u kom delu. Tvoj odgovor na temu sa tim nema nikakve veze. A što se odgovaranja tiče ... Na ovoj temi i na temama ovakvog tipa, žensko mišljenje se kotira daleko više i jače od muškog. |
|
| |
Excited4U
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:38 | |
| ma koga je briga da na to trosi vreme razmisljajuci ...dok ona skace na 5 |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:39 | |
| Iskreno ... i sam se pitam zašto je to baš TOLIKO bitno ali nekima izgleda jeste |
|
| |
Excited4U
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 17 Okt - 2:43 | |
| bitno je zaljubljenim osobama kojim je stalo do nekog slobodnim stelcima nije |
|
| |
Shuki Član
Poruka : 401
Godina : 45
Učlanjen : 26.02.2013
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 19 Mar - 23:48 | |
| Mislim da ženi prvo treba da bude važno sa koliko je partnera spavala. Kao muškarac pazim sa kim stupam u odnose i vezu, tako da nemam potrebu da pitam. Druga je stvar ako je neko promiskuitetan, nisam lud da budem sa osobom u nekoj ozbiljnoj vezi ako je preko nje prešla vojska. Šta će mi žena koju svako može da ima. Jednostavno se takve stvari osete, ponašanje, iskustvo, sve ima svoje. |
|
| |
Hana Član
Poruka : 79
Godina : 41
Učlanjen : 18.03.2013
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 19 Mar - 23:52 | |
| Pitanje je kome. Mislim da je bitnije sa kim je , a ne sa koliko je. I pri tom to je bitno za zenu. Za muskarca ne bi smelo u tolikoj meri. |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 19 Mar - 23:58 | |
| Pa ukoliko je u izrazitom neskladu sa mojim pogledima i kriterijumima koji bi i na mene mogli da se primene, onda da, naravno da je važno. Inače nisam preterano znatiželjan po tom pitanju ali saznam šta me zanima. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 9:28 | |
| Zašto nikada ne treba da otkrivate broj seksualnih partnera? Trejsi smatra da svođenje seksualnih iskustava na jednu brojku ne sme da postoji, jer u muškim očima ženu čini promiskuitetnom [You must be registered and logged in to see this image.]Trejsi Koks, autorka brojnih izdanja na temu seksualnih odnosa savetuje žene zašto nikada ne bi trebalo da priznaju sadašnjem partneru sa koliko su njih pre njega spavale. Trejsi kaže da većina žena koje navrše 30 godina odgovore da su spavale sa 10 partnera. Odgovor se ne menja ni kada su deceniju starije ili su imale nekoliko ozbiljnih veza od tada. Prema nedavnim istraživanjima prosečan broj partnera tokom života je osam u ženskom slučaju, a kod muškarca 12. Ipak, Trejsi smatra da svođenje seksualnih iskustava na jednu brojku ne sme da postoji, jer u muškim očima ženu čini promiskuitetnom. "Jedna žena je imala 26 partnera, što znači dva godišnje od svoje 17 godine i uglavnom je bila singl. Druga žena je za vreme godišnjeg odmora spavala s osam muškaraca dok je njen suprug ostao kući“, objasnila je Trejsi razliku među njima dodajući da sirovim brojem partnera brišete emocije i okolnosti u kojima su vam se oni i desili. Smatrajući da će vas osuđivati koji god broj da date, Trejsi savetuje da na ovo pitanje nikada ne dajete odgovor bilo da ga postavlja partner, prijatelj ili roditelj (izuzetak su psiholog ili ginekolog). (Super žena)Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 10:04 | |
| Čim uđeš u dublju vezu s ženom, a nisi ju pitao, pokazao se da ti je nevažno. To se ne pita ženu. Ionako će ti slagati. Ako je imala jednog ili nijednog, biće joj neugodno da ne pomisliš da ju nitko nije htio prije tebe. Reći će 5-6. Ako ih je imala kao zbroj prstiju košarkaške ekipe, biće joj neugodno, jer ćeš misliti da je droca. Reći će 5-6. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 17:07 | |
| Znači ona će uvek reći 5-6 a ustvari je možda bila i sa pola Evrope Kako onda dođavola da saznaš istinu sa koliko je zaista bila?? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 17:11 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 17:17 | |
| Eeee ****** ti takvu tajnu |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 20:46 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 21:09 | |
| Meni nije vazno ako me voli i cjeni. Nemam stime uopce problema. Nisam ni ja anjdeo. Logika bi rekla..sto vise to bolje jer ima vise iskustvo-a. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 21:14 | |
| - Tony Montana ::
- Meni nije vazno ako me voli i cjeni. Nemam stime uopce problema. Nisam ni ja anjdeo.
Logika bi rekla..sto vise to bolje jer ima vise iskustvo-a. Evo jednog realnog odgovora. Tony, zasto nisi andjeo? Mi, kada trazimo ljubav, zelimo da to bude ta osoba, a ne broj koja ce nekog da iritira. Mi tragamo za ljubavlju, ne brojimo. |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 21:31 | |
| Vazno je kako da nije vazno! To ti je isto kao i Automobil ako je mnogo presao i promenio vise vlasnika sigurno je dosta "Izdrndan"...Ako mu je redovno menjano ulje i nekako ali ako nije onda mora generalna a ako se i posle generalne ne odrzava moze lako da "Zariba" |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 21:43 | |
| @malalila, slazem se potpuno stvojim postom. @Markoni, ako jedan gajnc novi auto iz fabrike dobijes reciimo, moze se desiti da ide u radionicu, sa punim greskama. Najbolja auta su koji su vec presli par kilometra, vjeruj mi. |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 18 Jul - 21:48 | |
| Ali samo par kilometara ne vise...Sta ce mi neka "Krsina"... Ako se "Ganz neu " pokvari ima reklamacija i odmah se dobija drugi...Sve pod Garanciju... |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 19 Jul - 4:20 | |
| - gagasasa ::
- Koliko i sta to tebi znaci ?
Znači mi prilično ... Na osnovu toga mogu da zaključim "šta" imam pre sobom |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 20 Jul - 9:40 | |
| - Tony Montana ::
- @malalila, slazem se potpuno stvojim postom.
@Markoni, ako jedan gajnc novi auto iz fabrike dobijes reciimo, moze se desiti da ide u radionicu, sa punim greskama.
Najbolja auta su koji su vec presli par kilometra, vjeruj mi. Zato je najbolji posao na svijetu "probni vozač". Onaj koji proveze auto par kilometara, pa ukaže na greške i potrebna štelanja. Ako ih ima. |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 20 Jul - 10:51 | |
| A da se zapitamo, da li je zaista važno sa koliko je žena muškarac spavao? |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 20 Jul - 22:56 | |
| - Black Wizard ::
- gagasasa ::
- Koliko i sta to tebi znaci ?
Znači mi prilično ... Na osnovu toga mogu da zaključim "šta" imam pre sobom Zanimljivo, Koja je brojka "podnosljiva"za tebe, ili bolje da formulisem ovako , kako i na osnovu koje brojke znas sta je "sta"? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
| |
|
| |
|