| Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Daksi Elita
Poruka : 1492
Učlanjen : 06.08.2014
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:50 | |
| A koliko sam ih imala do sada?
Ne racuna se kvantitet vec kvalitet...o bivsima sve najbolje.Sadasnji poslednji i prvi. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 7 Avg - 23:55 | |
| |
|
| |
S-L_007 Master
Poruka : 14275
Učlanjen : 05.09.2013
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:02 | |
| Ne znam ja odem na WebCam gledam devojke maze se i nikada ne pitam sa koliko si spavala |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| |
| |
S-L_007 Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:33 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:41 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:44 | |
| A što da je pitanje: Sa koliko je žena spavala? |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:45 | |
| Sve se to da naučiti ...Mada lično smatram da te verovatno retko ili skoro nikad nemaju seks u rl, čim smatraju da je igranje sa samim sobom zabavnije Tema: Mislim da su neke informacije apsolutno suvišne , pa tako i ta sa koliko je žena ili muškaraca partner/partnerka spavao/la pre sadašnje devojke ili momka . |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 0:51 | |
| Misliš, neke stvari je bolje ne znati? A ako i saznam, da se ne jedim. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| |
| |
S-L_007 Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 3:17 | |
| Ne zamaram se ciframa, svaka je primila makar jedan ako ima )( i voli dovoljno je dobra |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 4:11 | |
| |
|
| |
Daksi Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 8:51 | |
| Ne cita se knjiga unazad.Jedino vazno je da je zena svesna sebe ,da uziva u seksu i bude dobra ljubavnica svom partneru zarad zajednickog zadovoljstva. Spavala podrazumeva sex ako sam dobro shvatila pitanje..... p.s Racuna se i ono sa teme Sta bi ste rekli osobi,,,, |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 10:56 | |
| Može se to svakako protumačiti. Ako često mijenja muškarce, onda nije zadovoljna ni sa jednim.. I teško da će naletiti na nekog sa kim bi I ostala.. znači, problem je u njoj.. |
|
| |
Daksi Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 12:07 | |
| - neno@1 ::
- Može se to svakako protumačiti. Ako često mijenja muškarce, onda nije zadovoljna ni sa jednim.. I teško da će naletiti na nekog sa kim bi I ostala.. znači, problem je u njoj..
Cekaj malo ti sito sklepao bla bla truc i dijagnoza problem je u njoj..... Moze biti da voli to ...ali avaj zene to ne bi smele a kada vi to radite onda ste cooll frajeri.Ma vazi bre.. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 13:47 | |
- Može se to svakako protumačiti. Ako često mijenja muškarce, onda nije zadovoljna ni sa jednim.. I teško da će naletiti na nekog sa kim bi I ostala.. znači, problem je u njoj..
Daj bre neno, još ću da pomislim svašta ataman sam te zgotivio To ako stalno menja partnere, ne mora uopšte da znači da joj ne odgovara nijedan što u najveći broj slučajeva i ne znači. Možda je nesigurna u sebe. Možda ima problem da sebe pronađe u seksu pa pokuša sa više njih. Dalje, zašto je pravilo da ostane sa nekim sa kim ima seks?? Gde to piše da tako mora da bude? Veza je jedna stvar, zadovoljstvo jedna sasvim druga. Ukoliko bude srećne ruke, može vrlo lako da nađe i jedno i drugo - i partnera i istovremeno partnera za seksualne igre |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 14:19 | |
| Nisam to ja tek onako "sklepo", niti dao kakvu dijagnozu. Ima žena koje žele da budu voljene, da imaju partnera ali ne "umiju" da ga zadrže. Sa svakim novim partnerom, njeni kriteriji su sve veći I prohtjevniji. Iz tih razloga, mnoge žene ostanu neudate, same, lutajući od "veze do veze" tražeći princa na bijelom konju.. Ima dosta I muškaraca sa tim problemom, da ne bude da je to samo kod žena. A da li je važno sa koliko njih je spavala, već sam napisao. |
|
| |
Daksi Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 15:06 | |
- Nisam to ja tek onako "sklepo", niti dao kakvu dijagnozu. Ima žena koje žele da budu voljene, da imaju partnera ali ne "umiju" da ga zadrže. Sa svakim novim partnerom, njeni kriteriji su sve veći I prohtjevniji. Iz tih razloga, mnoge žene ostanu neudate, same, lutajući od "veze do veze" tražeći princa na bijelom konju..
Ima dosta I muškaraca sa tim problemom, da ne bude da je to samo kod žena. A da li je važno sa koliko njih je spavala, već sam napisao. E ovo je za verovali ili ne ..... |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Avg - 16:51 | |
| Bolje da ne vjeruješ.. iskreno. Nego da se na neki način uvjeriš u to.. kad bi za prijatelja imala psihologa, tek onda bi ostala otvorenih usta... ovo je tek sitnica. Baaaj! |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 6 Feb - 20:33 | |
| mene ne zanima, nikad to nisam pitao, kao ni sa koliko godina je izgubila nevinost. ta se pitanja ne pitaju. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 6 Feb - 22:39 | |
| Pa važno je ako su nam iskustva različitih nivoa, može doći do nekompatibilnosti. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 18:55 | |
| ne znači 10:1 ništa. mogla je da ima deset šonja ili jednog rasturača. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 19:51 | |
| Da, naučiće te ako već ne znaš... |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 20:21 | |
| Kad god su me pitali sa koliko sam njih spavala, odgovor je bio: "Nedovoljno!" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
| |
|
| |
|