|
| |
Da li verujete u Boga? | Da. Vernik sam | | 54% | [ 22 ] | Ne, ali mislim da postoji nešto | | 22% | [ 9 ] | Ne. Ateist sam | | 24% | [ 10 ] |
| Ukupno Glasova : 41 | | |
| Autor | Poruka |
---|
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 14:31 | |
| |
| | | Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 14:47 | |
| |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 15:00 | |
| |
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 15:55 | |
| @Tony Montana Ne, bato, da si stvarno vernik, ne bi pokušavao meni da "usadiš" veru, niti bi se ovoliko "mlatio" samnom. Bolelo bi te uvo šta jedna "budala" priča. Ovako ... bolje da se sam zapitaš u šta zaista veruješ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 18:14 | |
| Sve vernik do vernika. Više verujem ateistima, nego vernicima. Validnijim argumentima raspolažu. |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 19:40 | |
| - Black Wizard ::
- @Tony Montana
Ne, bato, da si stvarno vernik, ne bi pokušavao meni da "usadiš" veru, niti bi se ovoliko "mlatio" samnom. Bolelo bi te uvo šta jedna "budala" priča. Ovako ... bolje da se sam zapitaš u šta zaista veruješ Ne brkaj padeze, pisao sam ti da nisi Bog ti kazes da jesi, pa neka si onda. Sto se mene tice mozes biti i Ckalja ili bilo tko drugi, to je tvoja stvar Bleki. |
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 19:58 | |
| - Tony Montana ::
- Black Wizard ::
- @Tony Montana
Ne, bato, da si stvarno vernik, ne bi pokušavao meni da "usadiš" veru, niti bi se ovoliko "mlatio" samnom. Bolelo bi te uvo šta jedna "budala" priča. Ovako ... bolje da se sam zapitaš u šta zaista veruješ Ne brkaj padeze, pisao sam ti da nisi Bog ti kazes da jesi, pa neka si onda. Sto se mene tice mozes biti i Ckalja ili bilo tko drugi, to je tvoja stvar Bleki. Mnogo ti skačeš sa teme na temu, buraz najpre si pokušavao da nam svima dokazuješ Boga i božije pa kad je tema malKo odmakla ( a ti bio potučen nekim argumentima), ti si promenio ploču Rekoh ti več u "Svaštari". Opusti se malKo, nije na odmet |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:03 | |
- Tony Montana ::
- @Tony Montana
Ne, bato, da si stvarno vernik, ne bi pokušavao meni da "usadiš" veru, niti bi se ovoliko "mlatio" samnom. Bolelo bi te uvo šta jedna "budala" priča. Ovako ... bolje da se sam zapitaš u šta zaista veruješ Ne brkaj padeze, pisao sam ti da nisi Bog ti kazes da jesi, pa neka si onda. Sto se mene tice mozes biti i Ckalja ili bilo tko drugi, to je tvoja stvar Bleki. Mnogo ti skačeš sa teme na temu, buraz
najpre si pokušavao da nam svima dokazuješ Boga i božije pa kad je tema malKo odmakla (a ti bio potučen nekim argumentima), ti si promenio ploču
Rekoh ti več u "Svaštari". Opusti se malKo, nije na odmet Jer ti zelis ovdje nekoga budalom da pravis? Tko skace od jedne teme sa druge? Citas ti uopce sto pises? Pises kolektivno? Koga ja dokazujem u vezi Boga? Ako nesto trosis, reci mi molim te sta to trosis i ja bi to trosio. Nesto nije u redu stobom, takav utisak imam od tebe. |
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:07 | |
| Ajde bre Toni, pogledaj prethodnu stranu. Svakome ko je rekao da ne veruje u boga, ti si morao da odgovoriš. Bolje ti pogledaj šta pišeš, mene zaobiđi. U više navrata sam rekao da ne verujem i kraj priče |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:11 | |
- Ajde bre Toni, pogledaj prethodnu stranu. Svakome ko je rekao da ne veruje u boga, ti si morao da odgovoriš. Bolje ti pogledaj šta pišeš, mene zaobiđi. U više navrata sam rekao da ne verujem i kraj priče
Nisi sav svoj, odgovorio sam da ali nikoga nisam uvredio ili prisilo neku vjeru sto ti tumacis da ja to radim sto nije istina. To je veliki bezobrazluk sto radis. Bolje vrati se na sve teme gdi sam se upisivao u temu i dobro procitaj sta pise, slovo za slovo. I nemoj mi tu breeekat ti nisi Srbin ti si Englez u odjelu koji svira base a mi smo cobani za tebe svi, sam si pisao to, ne ja ili netko drugi, promisli malo prije nego sto napises. |
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:22 | |
- Ajde bre Toni, pogledaj prethodnu stranu. Svakome ko je rekao da ne veruje u boga, ti si morao da odgovoriš. Bolje ti pogledaj šta pišeš, mene zaobiđi. U više navrata sam rekao da ne verujem i kraj priče
Nisi sav svoj, odgovorio sam da ali nikoga nisam uvredio ili prisilo neku vjeru sto ti tumacis da ja to radim sto nije istina.
To je veliki bezobrazluk sto radis. Bolje vrati se na sve teme gdi sam se upisivao u temu i dobro procitaj sta pise, slovo za slovo.
I nemoj mi tu breeekat ti nisi Srbin ti si Englez u odjelu koji svira base a mi smo cobani za tebe svi, sam si pisao to, ne ja ili netko drugi, promisli malo prije nego sto napises. Slušaj "prijatelju", moja nacionalnost nema nikakve veze sa onim o čemu pričamo i ako ja ne diram tvoje korene, nemoj ni ti moje jer sam na tu temu vrlo osetljiv. Ja nikad nisam rekao da sam Englez i da sam u odelu a da ste vi svi čobani sa frulama, nemoj da mi vadiš reči iz konteksta i izvrćeš moje rečenice na postavu. TI SI NAPISAO DA JA SVIRAM FRULU, sa namerom da me uvrediš jer je prevod toga da sam seljak. Ja sam samo BALANSIRANO odgovorio na tu uvredu, ŠALJIVO takođe, rekavši da je meni dovoljan bass a da frule ostavljam čobanima. To što si se ti u tome prepoznao, to je tvoj problem, ja nisam pomenuo nikoga |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:28 | |
Nisi sav svoj, odgovorio sam da ali nikoga nisam uvredio ili prisilo neku vjeru sto ti tumacis da ja to radim sto nije istina.
To je veliki bezobrazluk sto radis. Bolje vrati se na sve teme gdi sam se upisivao u temu i dobro procitaj sta pise, slovo za slovo.
I nemoj mi tu breeekat ti nisi Srbin ti si Englez u odjelu koji svira base a mi smo cobani za tebe svi, sam si pisao to, ne ja ili netko drugi, promisli malo prije nego sto napises. Slušaj "prijatelju", moja nacionalnost nema nikakve veze sa onim o čemu pričamo i ako ja ne diram tvoje korene, nemoj ni ti moje jer sam na tu temu vrlo osetljiv. Ja nikad nisam rekao da sam Englez i da sam u odelu a da ste vi svi čobani sa frulama, nemoj da mi vadiš reči iz konteksta i izvrćeš moje rečenice na postavu.
TI SI NAPISAO DA JA SVIRAM FRULU, sa namerom da me uvrediš jer je prevod toga da sam seljak. Ja sam samo BALANSIRANO odgovorio na tu uvredu, ŠALJIVO takođe, rekavši da je meni dovoljan bass a da frule ostavljam čobanima. To što si se ti u tome prepoznao, to je tvoj problem, ja nisam pomenuo nikoga Znaci ako netko frulu svira je za tebe coban?! A glumis tu gospodina, eto sad mi je sve jasno. Koliko si se ti digo od zemlje, neka, uzivaj u tome. Drugo.. ti moje namjere nemozes nikad predvidjeti ili slicno, zasto? Jer se neznamo, prema tome to su tvoje licne prerasude. Pa ti razmisli malo u buduce sto mislis a sto pises. Ako pocinjes nacionalnost mi tu spominjati, prvi si tu poceo da brekasss,zar ne?! Molim onda prekini sa pro i kontra vise, jer nisi u pravu i provociras na huliganski nacin tu, a to nije moj nivou uopce The End |
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 16 Okt - 20:39 | |
I nemoj mi tu breeekat ti nisi Srbin ti si Englez u odjelu koji svira base a mi smo cobani za tebe svi, sam si pisao to, ne ja ili netko drugi, promisli malo prije nego sto napises. Slušaj "prijatelju", moja nacionalnost nema nikakve veze sa onim o čemu pričamo i ako ja ne diram tvoje korene, nemoj ni ti moje jer sam na tu temu vrlo osetljiv. Ja nikad nisam rekao da sam Englez i da sam u odelu a da ste vi svi čobani sa frulama, nemoj da mi vadiš reči iz konteksta i izvrćeš moje rečenice na postavu.
TI SI NAPISAO DA JA SVIRAM FRULU, sa namerom da me uvrediš jer je prevod toga da sam seljak. Ja sam samo BALANSIRANO odgovorio na tu uvredu, ŠALJIVO takođe, rekavši da je meni dovoljan bass a da frule ostavljam čobanima. To što si se ti u tome prepoznao, to je tvoj problem, ja nisam pomenuo nikoga
Znaci ako netko frulu svira je za tebe coban?! A glumis tu gospodina, eto sad mi je sve jasno. Koliko si se ti digo od zemlje, neka, uzivaj u tome.
Drugo.. ti moje namjere nemozes nikad predvidjeti ili slicno, zasto? Jer se neznamo, prema tome to su tvoje licne prerasude. Pa ti razmisli malo u buduce sto mislis a sto pises.
Ako pocinjes nacionalnost mi tu spominjati, prvi si tu poceo da brekasss,zar ne?! Molim onda prekini sa pro i kontra vise, jer nisi u pravu i provociras na huliganski nacin tu, a to nije moj nivou uopce
The End The End jer Toni Montana tako kaže. I svi oko njega kažu AMIN! Lepo sam rekao da mi ne izvrćeš reči iz konteksta .... @Tony Montana U pravu si pajdo, Blacki zna se samo oblaciti i svirati frulu. @Black Wizard Bleki se piše "Blackie" A frulu ostavljam čobanima. Meni je dovoljan bass @Tony Montana Hhahahah, ali ipak nisam je fermo ni 2 % @Black Wizard To onda znači da si gej a ne da si od krvi i mesa Nije se rodio čovek koji može da odoli uticaju koji ta stvarčica ima na njega @Tony Montana Ne spominj gospodina ime uzalud pogotov ne kiti se snjegovim imenom. To ti je kao kad bi netko rekao svako od nas je Black Wizard, sto nije tocno @Black Wizard Svako od nas je Bog na svoj način A božje iliti božansko nosi svaki čovek u sebi na svoj, jedinstveni način. I to u određenim situacijama izlazi na videlo. Ja sam recimo Bog za sviranje bass gitare jer u svom okruženju nisam sreo dosada boljeg od sebe. Ili sam recimo Bog u stilu oblačenja jer sam najbolje obučen u krugovima u kojima se krećem. Možda me sada budeš razumeo šta sam želeo da kažem. CRNO NA BELO .... |
| | | Nicol Član
Poruka : 26
Učlanjen : 18.10.2016
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 18 Okt - 23:28 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 21 Apr - 2:27 | |
| |
| | | Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 21 Apr - 23:50 | |
| da ....My heart beats only for you.... |
| | | Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 22 Apr - 2:40 | |
| Ne verujem u Boga kao jednu osobu ako me razumete na šta mislim, ali definitivno tu ima nečeg |
| | | Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 22 Apr - 15:12 | |
| Nikad nije bilo bitno u sto vi vjerujete, vazno je samo tko vjeruje u Vas. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 22 Apr - 15:15 | |
| |
| | | Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Pet 1 Jun - 17:13 | |
| naravno ....My heart beats only for you.... |
| | | Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 2 Jun - 21:49 | |
| BOG..u prevodu svakog slova znaci ,,ono sto jeste''..verujem u postojanje svega, ne verujem u konkretizaciju |
| | | ANDJEO82 Super Član
Poruka : 765
Učlanjen : 18.08.2013
Raspoloženje : Divno
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 9 Jun - 19:28 | |
| |
| | | srna Elita
Poruka : 2583
Učlanjen : 18.10.2017
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 9 Jun - 19:51 | |
| |
| | | Žalfija Član
Poruka : 377
Učlanjen : 13.07.2018
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sub 21 Jul - 2:06 | |
| |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 24 Jul - 14:00 | |
| ne, jer i s ljudima imam previše problema. ne sa svima, normalno. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 4 od 5 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 419 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 419 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|