| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 31 Jul - 15:55 | |
| Kad dodje jutro
Bydim se u mislima sa tobom
KAd dodje dan
Setam sa tobom u svetu maste
Kad dodje noc
Zatvorim oci zamislim da si tu
Spavam u tvom zagrljaju
Jutro kada svane
Kada dodje dan
I prokleto vece
Srce boli kao rana pece
Jer nema te kraj mene
Tada ovo srce vene
To zaljubljenost nije
Cak ni opcinjenost
To je nesto vise
KAd srce pocne da kuca
Sve tise i tise i kaze
Volim te najvise.
Angel&Devil
Poslednji izmenio Angel&Devil dana Pon 1 Avg - 2:28, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 1 Avg - 1:34 | |
| Tesko te zaboravljam
Sad idem kuci iz ovih stopa
da stavim srce pod kljuc
jer krivoj rici u krivo doba
treba joj stati na put
I nije tajna da te stedim
i uvijek preskacem stih
iz kog se vidi da ne vrijedi
na tebe racunati
Tesko te zaboravljam
i kad mi dodje stisnem zube
istu pricu ponavljam
pustam sjecanjima da me kupe
da me kupe i onda sam tvoj
i sve po starom ostaje
I nije tajna da te stedim
i uvijek preskacem stih
na tebe racunati
iz kog se vidi da ne vrijedi |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 1 Avg - 2:11 | |
| "You And I" Here we are On earth together It's you and I God has made us fall in love It's true I've really found Someone like you Will it stay The love you feel for me Will you say That you will be by my side To see me through Until my life is through Well in my mind We can conquer the world In love you and I You and I, you and I... I'm glad At least in my life I've found someone That may not be here forever To see me through But I found strength in you Cause in my mind You will stay here always In love you and I You and I, you and I You and I, you and I You and I In my mind We can conquer the world In love you and I You and I, you and I You and I... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 4 Avg - 10:26 | |
| Tebi, ljubavi Volela bih da mogu da ti dotaknem lice... Da te usnama svojim toplo osetim dragi... Da talasava vatra u dubinama mojim kroz dodir izroni negde gde skupa sa tobom postojim... I da svojom toplinom i tvoju vatru budim... Prizivam bledo vece protkano zutim sjajem. Da li je ovo vec bilo ili ce sve tek da bude? Svejedno. Ljubav mi tece i ja bih samo da dajem dok se juce kroz danas u isto trajanje slilo. Da li ce stici do tebe? Ne sumnjam vise ni trena. U meni ceznje ima da porusi sve planine. U meni neznost snena jaca od svih morskih plima uz nebo ljubavi greje i gazi sve daljine. Samo se pitam tiho dok niti saraju sne: hoce li zaista moci da ti prenesu sve...? Dragana Konstantinovic |
|
| |
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 10 Avg - 1:27 | |
| Kise padaju u mojoj dusi
Svet se za mene polako rusi
Raspolozenje pada da i vreme nadamnom vlada
Kisa u dusi kisa na drumu
Samo je on meni na umu
Gde je sada i sta radi
Da li mu misli ka meni plove
Ili se sada sa drugom love
Stani te kise
Stani ta prokleta boli
Ljubav je lepa i kada boli
Angel & Devil |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 12 Avg - 23:55 | |
| Nema tog stiha nema te riječi koliko mi fališ da može izreći. Prazan je pokušaj nemoguća dilema reći kako se osjećam kada te nema. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 16 Avg - 14:28 | |
| Ne,nije to bila ljubav
Malo smo se gledali, malo smo se smejali, malo smo pricali i malo ljubili.
Ne, nije to bila ljubav!
Mislio si da te nisam volela, mislila sam da me nisi voleo ipak: rastanak je nekako cudno boleo! |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 23 Avg - 11:17 | |
| Huan Ramón Himénez DA BIH TE VOLIO Da bih te volio, sudbini predao sam svoje srce. Više se nećeš moći osloboditi viče se neću moći osloboditi od kobnosti te ljubavi! Ne mislim na to, ne osećaš to ja i ti smo već ti i ja, kao more i kao nebo, a nebo i more postoje bez svoje volje. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 24 Avg - 14:53 | |
| Dva neobična goluba na jednu granu stala, vezala ih slučajna a slična gugutanja mala, Sad se oni stalno tako sastaju na toj grani, da guguču o svojoj ljubavi niko im ne brani |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 25 Avg - 15:48 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 27 Avg - 20:24 | |
| Ljubav sa mnom
Ljubav sa mnom nije samo smješak u tišini srca, ljubav sa mnom potres je pod korakom, rušenje brane na rekama razbora.
Ljubav sa mnom udar je groma o visoki bedem tvrdoga uma. Ljubav sa mnom samoća je u svetu i neljubav ljudska - da, ljubav sa mnom nije samo smješak u tišini srca gde mirišu jasmini jasnih suza.
Ljubav je sa mnom udar, potres i jaka samoća susreta sa istinom.
Vesna Krmpotić |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 27 Avg - 21:52 | |
| Džoni Štulić
Kao ti i ja
Dijete u noci kao ti i ja Dijete u noci kao ti i ja Stranac u prolazu kao ti i ja Cvijece na granici tone u san
Zena u krevetu kao ti i ja Zena u krevetu kao ti i ja dodir usana,oznojena tijela Daleko od ljubavi,kao ti i ja
Jutro na obali kao ti i ja Jutro na obali kao ti i ja Napusteni brodovi plivaju lijeno Rastocene olupine kao ti i ja |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 29 Avg - 2:10 | |
| |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 6 Sep - 18:17 | |
| Cuvaj moju sliku, srce te moje moli jer kopija te gleda, a original voli. |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 6 Sep - 18:28 | |
| U ovom surovom svetu, prijatelja je malo...Izneverice te mnogi do kojih ti je stalo!Ali uvek veruj u SEBE i BOLJE VREME - i sta god da se desi RACUNAJ NA MENE... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 7 Sep - 16:41 | |
| ZNAT ĆEŠ Znat ćeš da te nevolim i da te volim, jer živjet je moguće na dva načina, riječ je samo krilo tišine, a vatra čuva polovinu studeni. Volim te da bih te počeo voljeti, da bih ponovo počeo beskraj, da te ne bih prestao voljeti nikada: zato te još uvijek ne volim. Volim te i ne volim, kao da imam u svojim rukama ključeve sreće i nesigurnu sudbinu nesretnika. Moja ljubav ima dva života da bi te voljela. Zato te volim kada te ne volim i zato te volim kada te volim. |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 11 Sep - 13:53 | |
| Kad u noći punoj prosutih zvijezda kroz dušu ti proteče uzdah, i kada ti iz sjećanja kradom klizne topla suza, sjeti se da na brežuljku naših snova još te čekam da do kraja, stignemo bez uzdisaja… …jer moja duša, tebi je more, i njom možeš ploviti, kad god poželiš, …bezbrižan… jer ni jedan talas, neće tebe potopiti. ni bure ni vetar, ne mogu ti ništa, budi slobodan plovi.. jer moja duša je, ..more.. i moje srce neka ti bude obala, ako se poželiš vratiti… |
|
| |
Gothic
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 13 Sep - 18:34 | |
| Zbog svega sto smo najlepse hteli, hocu uz mene nocas da krenes Ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni ili vreli, nemoj da zalis ako svenes. Hocu da drzis moju ruku, da se ne bojis vetra I mraka, uspravna I kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka. Hocu uz mene da se svijes korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol I smeh da pijes I da ne zelis da se vratis: da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Ili crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli... |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 15 Sep - 22:11 | |
| Tvoje Oci Kad me na putu sretnu te oci, Usnule ptice iz njih polete, Srce mi gori, al moj pogled Sakriva bolni osjecaj. Uvijek me zbuni cudesni sjaja Pogled mi njegov nespokoj budi I mada oci mi njegove traze Ja krijem zelju stezuci grudi. Ponekad lice na okeane Duboke, smedje, ne vidim dobro dno Zelim da okupam pogled u njima Zelim, al nesmijem da uradim to I zato nikada ne gledam oci Sto volim vise od sebe same Jer bi izdala me moje Cim mu pogled padne na mene... |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 17 Sep - 18:58 | |
| Da li znaš da te volim
Da li znaš da te volim, dugo nisam znao to Sada želim da ti priznam i molim te da mi vjeruješ to Da te volim ko što ljudi mogu voljet jedan cvijet Da te želim kao oni što htjeli bi da njihov cijeli je svijet.
I vječno da žive ovdje kraj nas I svaki naš novi dan bit će znak Da volim te ja... |
|
| |
zjovan29
Poruka : 2503
Godina : 63
Učlanjen : 18.09.2011
Raspoloženje : nikad bolje
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 19 Sep - 11:15 | |
| ŠTO JE ???
Što je jutarnje svanuće u odnosu na noćnu tminu? Što je lepota sumraka mjeseca punog? Što je bistrina zore rosne? Što je lepota sunca jutanjeg iza vrha planinskog? Što je nežnost leptira na tom jutarnjem suncu? što je šum izvora hladnog ispod hrasta zelenog? Što je hlad hrasta tog u pojmanju orla na njemu? Što je večnost u odnosu na prolaznost? Što je život u odnosu na smrt? Što je izazov u odnosu na poznato? Što je slast u odnosu na kiselost? Što je bogatstvo u odnosu na siromaštvo? Što je punost u odnosu na prazninu? Što je duševnost u odnosu na bezdušnost? Što je veličina u odnosu na prosek? Što je dobrota u odnosu na zloću? Što je vila u odnosu na vraga? Što je tu pitanje a što odgovor? Kad pogledaš sebe u ogledalo, videt ćes sve odgovore
|
|
| |
Gothic
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 23 Sep - 21:02 | |
| Eto, desi se ponekad, pa moj mali svet zaluta u tuđu galaksiju i previše se približi nekoj tuđoj planeti privučen neobičnim bojama čudne svetlosti. Dođe do preklapanja, mešanja, uznemirenosti... Popucaju opne, zaštitni omotači i ne znam gde se završava moje, a počinje tuđe...
Na kraju ostaje traženje odgovora na večito pitanje: Kako uskladiti brzinu i silu privlačnosti, opstajati u blizini drugog sveta, a da te ne proguta, biti osvetljen dovoljno, a da te ne opeče? |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 23 Sep - 23:14 | |
| |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 26 Sep - 18:30 | |
| Hej ti slatki stvore, znas li kome krades snove , ko ti stihove pise, ko te voli od najvise? Nekome je uvek do tebe stalo ? -KOME? Pa ... Razmisli jos malo... |
|
| |
Gothic
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 27 Sep - 22:25 | |
| U ovoj noći kada i Bogovi ćute Samo ja imam neodoljivu želju da pričam... Da ispričam priču o jednom imenu... O jednoj ljubavi... O tome kako se svaki dan pitam Da li sam ja izgubljen u vremenu ili gubim ovo vreme Koje nam je dato da ga svako od nas troši na drugi...svoj način... Napišem, pa obrišem... Krenem jednostavnim rečima i opet brišem... U glavi mi slike Koje čekaju da ih pretočim u reči, ali osećam blokadu... U Srcu... U mislima... U Duši... Ne mogu... Čak i kada Bogovi ćute, I svoju molitvu ne upućujem njima Upućujem je Tebi... Najlepšu od svih molitvi... Voli me...
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|