| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 4 Feb - 18:29 | |
| |
|
| |
janko75 Član
Poruka : 166
Godina : 49
Učlanjen : 14.05.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 4 Feb - 23:03 | |
| ''Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzimaju dah...
Ti si taj moj trenutak.... |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 5 Feb - 12:33 | |
| Dodirneš mi srce,onda nestaneš,pružiš mi ruku,onda prestaješ,
pustiš me da sanjam i tad me probudiš,udeliš mi milost,tad me pogubiš.
Ja bih da te ljubim a ti si daleko,ja bih da te budim,a budi te drugi neko,
ja bih da te sanjam u noćima bez kraja,ja bih da me ljubiš dok zora noć osvaja.
Ja bih da prepoznaš sve što nas spaja,ja bih da si blizu,da pratiš me kao sena,
ja bih da sam tvoja ISPUNJENA ŽELJA! |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 5 Feb - 14:19 | |
| Znaš li da oni naši trenuci u mojim mislima još traju u sećanju slike kako nam se tela strasti predaju... A onda se trgnem - to samo "moji beli labudi kristalna jezera sanjaju." |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 5 Feb - 17:57 | |
| Danijela - Zovem te ja Umirem od zelje da si tu Da me slomis u trenu. Da na podne od zivota mog Spasis svoju sjenu. Umirem od zelje da si tu Da ti koraci skrenu na put Gdje ces pronaci ti Samo zaljubljenu zenu. Zovem te ja, Vrata su ti otvorena. U ocima svojim vidim te ja, Znas li da si ljubav moja. Zovem te ja, Vrata su ti otvorena. U ocima svojim vidim te ja, Znas li da si ljubav moja. Mojom zorom ceste prolaze Bez mene daleke. Dan ce skoro, a tu ne pise Koja vodi do tebe. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 6 Feb - 18:07 | |
| Da sam zora pa da mogu jutrom da te budim.... pa da dodjem pod prozore tvoje i udjem tiho na krilima vjetra da osjetis miris i poljubce moje..... Ili da sam barem magla.... da ti mogu u zoru tiho i njezno u postelju uci da skinem ti jutarnju rosu sa usana i da vjecno kraj tebe ostanem.... Eh.... da sam bar sunce sto jutro krasi i mjesto mene sto te budi da osjetis malo toplinu moju.... da te ja mjesto njega zracima pomilujem i dobro jutro pozelim.... |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 9 Feb - 10:23 | |
| Dođi
Dođi! Soba je puna tebe. Pun tebe pogled što te zalud traži. Zovu te svjetlost i mrak. Teško je ostati jak sam. Treba te nemir da mi skineš svemir s prašnjave police šutnje.
Dođi! Sve što ti nikada ne kazah možda ti opet ne bih znao reći. Pruži mi ruke, obavij ih oko vrata, na oči stavi mi dlan. Šapci mi o proljeću, o mirisu višnjina cvijeta, o ljepoti (zaboravili smo diviti se njoj!) o dobroti (kako čudna, kako uzbudljiva riječ!) o radosti (kako je daleko sunce, kako je blizu mrak) o mladosti… (kako je težak i kako pun tebe ovaj bez tebe žalosni zrak.)
Dođi!
Enver Čolaković |
|
| |
Romina
Poruka : 5505
Godina : 68
Učlanjen : 09.02.2012
Raspoloženje : uglavnom dobro
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 11 Feb - 13:49 | |
| ŽELJA Dževdet Kudret Solak
Kad bih imao jednu malu, malenu kućicu.
Kad bih u noj imao jedan mali tepih
I kad bi sve to bilo moje.
Stol, mastilo, polica
I na prozorima moje zavjese.
I na polici kad bih imao svoje knjige.
Kad bih imao jednu malu, malenu kuću
I u njoj ženu koja bi me bez para voljela…
I kad bi ta žena bila moja.
Ma gdje i u ma kom mjestu bilo,
Kad bih malu, malenu kuću našao,
Dovoljan bi bio jedan mali tepih,
Dovoljan, pa čak i suvišan.
Ma gdje, u ma kom gradu bilo,
Bilo bi dovoljno da imam policu i svoje knjige,
Ženu koja me ne voli zbog para,
To bi bilo dosta, čak i suviše. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 26 Feb - 19:32 | |
| |
|
| |
Dr.Love Elita
Poruka : 1646
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 16 Mar - 23:16 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 22 Mar - 23:04 | |
| Kingston Wall - Shine On Me
Shine, shine on me Shine, shine on me Shine, shine on me Shine, shine on me
Can't you see it's all your future feelings have to be pushed away can't you see it's just a feeling Shine, shine on me
See me walking, see me crawling See my future, see a dead man See me walking, see me crawling Shine, shine on me
Shine, shine on me Shine, shine on me Shine, shine on me Shine, shine on me ... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 24 Mar - 0:33 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 25 Mar - 18:54 | |
| Nečujno stiže mart, na tebe miriše ceo kvart, proleće kako to lepo zvuči, ne muči me i jednom odluči … |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 26 Mar - 10:50 | |
| Krug života
Krune šarene nad divlje trave, cvijetne kraljevne ponosno digle. Pod svodom beskrajne dvorane plave, proljeće slave i sunčane dane.
Na proslavu ovu u zanosu hrle, leptiri, pčele i lahori juga. Poljanom života sa životom se grle, u zaborav odlazi zimska tuga. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 29 Mar - 11:55 | |
| I'd like to see you in the morning light I like to feel you when it comes to night Now I'm here and I'm all alone Still I know how it feels, I'm alone again
Tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you Alone again without you Alone again without you
I said stay, but you turned away Tried to say that it was me Now I'm here and I've lost my way Still I know how it feels, I'm alone again
Tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you
I tried so hard to make you see But I couldn't find the words Now the tears, they fall like rain I'm alone again without you ... |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 30 Mar - 22:12 | |
| Jutro kad si otišla
Sunce se jutrom igralo, neko se dete u daljini deralo, misli su besciljno plovile, i slutnju tvoga oka lovile
Laste su već bile budne, njihove igre bile su čudne, Rtanj se u magli kupao, nervozni taxista je vratima lupao
Ćuteći si tražila odgovor, jako je mirisao stari bor, zadnji pijanci su kretali u raj, rekla si: ”Divno vreme za kraj”
Pitala si kad sam ustao, sa breze jedan list je otpao, tvoji koraci su se čuli dugo, ulicom je prošao neki stari jugo
Osetih na kolenu nešto vlažno, vrabac je u oluk lupao snažno, ni sad ne znam da l je to suza bila, ili se kap rose od nekud slila, i danas pamtim patike zelene boje, a godine se odavno ne broje … |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 17 Apr - 20:00 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 25 Apr - 7:47 | |
| |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
janko75 Član
Poruka : 166
Učlanjen : 14.05.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 21 Jun - 0:08 | |
| Idiot
"U njenoj sobi,na trecem spratu, tu,uz zvuke zaljubljene zene... Tiho joj priznah da imam drugu, i da mi je dosta ljubavi njene.
Uz velike pauze,duge, prisao sam joj ozbiljno,polako... rekao "Nije ni meni svejedno, rekao "Nije ni meni lako...
Rekla je "Hvala ti,bio si iskren, rekla je "Boze moj,nije ni vazno, Ali jedna suza sto joj se skotrlja niz lice, srce joj izdade lazno.
Rekla je "Jos jedanput me poljubi strasno, a onda pokupi prnje, i idi,dok ne bude kasno..."
Tek tada shvatih kakva je cura, da bolje od nje nema na svetu, ali ne mogoh da povucem rec, ali ne mogoh da sakrijem setu...
Htedoh da joj kazem da je sve laz, htedoh da joj kazem da je sve sala, htedoh da joj kazem sta osecam, ali ne rekoh,da ne ispadnem budala...
Poljubih je na kraju, i odoh iz njenog zivota... i tek tada sam shvatio da ponos od mene napravi IDIOTA... |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 13 Jul - 0:12 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 18 Jul - 17:43 | |
| Ispisat ću opet reči samo za tebe Vjekova mir daješ mi ti, Smiruješ vode nabujale reke , Moj šapat i krik pomiriš mi, Pijem ti dah kao lijek Svaku noć dok spavaš Prije no što usnim tek , I taj tren i zauvijek dišeš me , Samo ti si mi u grudima , puniš me , I kad nisi tu kraj mene, Kad te od mene netko krade, Ta noć je preduga bez tebe... I noćas ja ću te čuvati dok spavaš I ljubiti tamo gdje najviše voliš Dok me potajno sanjaš ... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 19 Jul - 17:35 | |
| Stihovi, moja ljubavi, nikada izreći neće moći sve ono što vidiš kad se zagledaš u moje oči. |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 29 Jul - 12:43 | |
| Volim jednog M lepo se piše i on voli mene i nikoga više |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly