| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 14 Avg - 21:42 | |
| Najljubavnija pesma
Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi. Neko u ovoj sobi vise ne moze da spava, neko u ovoj sobi samo cuti, cuti i gleda kako mesec putuje, preko pokislih gradskih krovova za pticama. Ovo je zaista najljubavnija pesma a ni rec o ljubavi...
Miroslav Mika Antić |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 14 Avg - 21:44 | |
| Usne
Usne jedino zato postoje da s nekim podelis nesto svoje. I da ti sapat sapatom vrate. Usne postoje da se pozlate.
Usne su vulkan tvog tela. Usne su izvor tvojih reka. Usne su pupoljak gde se srela pcela od vetra s pcelom od mleka.
Usne postoje da se procveta u vatromete neba i sveta. Usne su da se u dahu zgusne krilatost zvezda i kometa.
I nikad nikom nemoj ih dati ako ne ume da ti ih vrati toplije,mekse, mladje i sladje. Jer usne samo zato postoje da osmeh po tvome osmehu skroje
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 15 Avg - 1:05 | |
| Nema tog stiha koji te je vrijedan puno sam ih napisao, ali nijedan nemože izreći niti jednim slovom koliko sreće značiš kretenu ovom. |
|
| |
Dr.Love Elita
Poruka : 1646
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 14 Sep - 8:10 | |
| VATRA Lagumima misterije skita ona u mahnitom ludilu noci skorpiona. Tamom se naziru carobne sene, plesu maske na zidu u ritmu tela zene. Gori vatra u pogledima vrelina topi kamen, ona njise kukovima raspaljuje najzesci plamen. U totalnoj pomami ove lude noci predala se ritmu sva samo za njegove oci. |
|
| |
Meffisto Član
Poruka : 234
Učlanjen : 21.09.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 21 Sep - 20:39 | |
| Danas je jedan onih dana kad ne volim da sam sam kad bi sjeo u auto i stiso gas samo da cujem tvoj glas. Nedostaje mi da mogu ti doci ili usred dana ili usred noci da se isrecan, s tobom veselim da srecu ljubavnu sa tobom podjelim. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 12 Okt - 21:38 | |
| Ne znam kako se vazduh natopi tobom, pa moj uzdah na tebe miriše. Odjednom je tesno u mojim grudima, al' ne dam te lako. Lagano te ispuštam, da mi što duže usne golicaš. -
Goran Tadić |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 18 Okt - 23:28 | |
| Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pišu tvoje ime, a u kasnu noć kad grad utone u san, ja ću samo zbog tebe čekati novi dan... |
|
| |
Doroti Elita
Poruka : 2175
Učlanjen : 05.10.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 1 Nov - 22:24 | |
| " Hteo bih s tobom uciniti sto prolece cini sa tresnjama..." (Pablo Neruda) |
|
| |
Sava-84 Super Član
Poruka : 724
Učlanjen : 02.11.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 2 Nov - 21:56 | |
| Moje su pesme stihovi o ljubavi, o radosti, o životu i smrti, o samoći, tuzi i očaju, o beznađu, o čežnji i nadi... O svemu, samo ne o mržnji... |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 3 Nov - 18:56 | |
| "...Да сам малени цветак, То би био почетак Једног цветног живота Који се зове лепота."
|
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 3 Nov - 19:09 | |
| |
|
| |
Sava-84 Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 6 Nov - 10:39 | |
| Voleo sam je, a katkad je i ona mene volela. U noćima, kao ova, držao sam je ... Volela me je, a katkada sam i ja nju voleo... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 20 Nov - 23:27 | |
| "...Ne žmuri, propustićeš sjaj noći koja sledi. Prospi perle svojih misli pred mene kroz bistre izvore ispod obrva, pa me postidi zbog mog neznanja i gordosti. Ne žmuri, videćes nešto što ja ne umem u svojoj slabovidosti da vidim. Ne žmuri, dozvoli meni, grešniku,
da predjem granicu Raja iscrtanu kreonom i naružim to izobilje lepote, koje sebično čuvaš za sebe, kada žmuriš..." |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 5 Dec - 17:13 | |
| |
|
| |
Sava-84 Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 5 Dec - 18:55 | |
| O склопи усне, не говори, ћути, Остави душу, нек' спокојно снева Док крај нас лишће на дрвећу жути, И ласте лете пут топлих крајева. |
|
| |
Sava-84 Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 18 Jan - 11:35 | |
| Čekam te,dodji i donesi mi tvoj osmeh,dodji...taj osmeh je jedino što tražim... |
|
| |
Sava-84 Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 8 Feb - 12:19 | |
| Vidim usamljene tvoje oci Vidim plasis se i ove noci Srce tiho,jedva kuca. Zadnji plamen srece gasim |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 17:53 | |
| |
|
| |
_Zana_ Super Član
Poruka : 751
Učlanjen : 17.02.2013
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 18:20 | |
| |
|
| |
_Zana_ Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 18:24 | |
| |
|
| |
_Zana_ Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 18:26 | |
| |
|
| |
_Zana_ Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 18:28 | |
| |
|
| |
_Zana_ Super Član
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 4 Mar - 18:29 | |
| |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 10 Mar - 20:44 | |
| Ja nemam mira
Ja nemam mira a u rat ne hrlim; Leden a gorim, plašim se i nadam; Po nebu letim, a na zemlju padam; Ne hvatam ništa, a svet citav grlim.
Amor me kazni da sred uza stojim, Nit' omcu dreši, nit okove steže, Nit'me živa, ne smatra me svojim.
Bez vida vidim, nem, glas gubim: Umreti žudim, a pomoci tražim, Sebi sam mrzak, a drugoga ljubim.
Nit mi se mre nit mi se živi, Smejem se placuci, žalošcu se snažim. Ovakvom stanju vi ste, gospo krivi.
Petrarka |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|