|
|
Autor | Poruka |
---|
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 8 Feb - 2:58 | |
| Poslednja pesma o tebi
Krajem sedamdesetih dvadesetog veka bilo je u meni nesto od coveka ja sam davno mrtav jos od onog dana nas troje u sobi i moja sahrana
I uvek svecano obecam a znam da lazem u sebi da cu prestati da se secam ovo je poslednja pesma o tebi
Ujed za dusu u grlu knedla jednom zauvek bacen sa sedla izgleda da sam uzalud stario nista od snova nisam ostvario
Zivim zbog drugih meni je svejedno posle tebe potop nista nije vredno podmuklo zaboli kao kvarni zubi istina je da se samo jednom ljubi
Bora Djordjevic
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 7 Mar - 11:13 | |
| Ne pokusavaj menjat me Ne pokusavaj mijenjat' me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Ne pokusavaj mijenjat me ovo su ipak moje ruke samo mi znamo kako smo skupa mucili srecu, mucili muke
Ne pokusavaj mijenjat me ovo je srce oduvijek sa mnom kol'ko smo samo krvavih puta isli po brdu, isli po ravnom
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
Znam da ovako mnogim ne godim al' ja sam citav stao u vene znam dobro zasto ratove vodim muski su muski zene su zene
Ja kad nekog vidim da gubim zasuzi oko, al' nikad ne placem onog kog' ljubim do daske ljubim a znam da se igram ostrim brijacem
Ali kad s torbom naumim negdje noge mi neces svezati s nicim nama tih para za moje cijene priznajem kako ciganu slicim
Ja nosim kicmu, celicnu sinu ne volim kada glava mi pada s njom spajam zemlju i visinu
i kad se leti i kad se strada
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
I ne pokusavaj mijenjat me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Miladin Sobic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 17 Avg - 9:44 | |
| Sve je moje tuđe
U tudjim stanovima zivim zivot jedem spavam placem smijem se i zvacem sa balkona skacem a ne to ne a ne to ne a ne to ne
U tudjim krevetima snivam snove trazim tople ruke sti bi me privukle na brzaka svukle a ne to ne a ne to ne a ne to ne
Sto bih mogla dati kad sve je moje tudje imam tek mali kofer i neko staro sudje Sve je tudje sve je moje tudje Sve je tudje sve je moje tudje sve je drugo tudje
U tudjim gradovima pisem pisma iz daljine masem suss und Sauer Strasse buljim u dno case a ne to ne a ne to ne a ne to ne
U tudjim cizmama gazim svijetom mijenjam tudje koze svercam di se moze jel ti smijesno , boze a ne to ne a ne to ne a ne to ne
Refren2x Sto bih mogla dati kad sve je moje tudje imam tek mali kofer i neko staro sudje Sve je tudje sve je moje tudje Sve je tudje sve je moje tudje sve je drugo tudje
Sve sto imam na prste bi dalo bi se zbrojat ne bi bio bogat da to idem prodat ve nesto petljam da stvorim ne ide mi bas, a sto da ti govorim
Stan tudji, auto na mater laptop je moj al raspada se brate Imam dobru volju al materijalno nista ova ko i prosla godina mi ista
Vozim tudji auto, cistim tudji stan ali da se zalim sam preponosan Sto bi ja mogo dat a da vec nemas dam ti snove, sa mnom ih snivas
Vozim tudji auto, cistim tudji stan ali da se zalim sam preponosan Sto bi ja mogo dat a da vec nemas dam ti snove, sa mnom ih snivas
Sto bih mogla dati kad sve je moje tudje imam tek mali kofer i neko staro sudje Sve je tudje sve je moje tudje Sve je tudje sve je moje tudje sve je drugo tudje Elemental "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 21 Sep - 14:11 | |
| Da li znas da te volim
Da li znas da te volim dugo nisam znao to sada zelim da ti priznam i molim te da mi vjerujes to
Da te volim k'o sto ljudi mogu voljet' jedan cvijet da te zelim kao oni sto htjeli bi da njihov cijeli je svijet
I vjecno da /zive/zivjet' ce/ ovdje kraj nas i svaki /nas/njen novi dan bit' ce znak da volim te ja
Da li znas da pamtim rijeci koje saptali smo mi dok smo sanjali o sreci i na vjernost kad smo se zakleli mi
Tvoje usne i tvoj pogled i u ocima sjaj tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj
Tvoje usne i tvoj pogled i u ocima sjaj tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj
Dado Topic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 21 Sep - 14:36 | |
| Jos jednom Otvoren prozor, cuju se koraci odlaze tamo gde pogled dobaci tamo jos malo dalje, gde si za mene ti kakav je svet, tako ce ostati
Kud god da krenem, stignu me talasi do mesta gde dusa se nalazi tamo jos uvek stoji, otisak usana tamo si ga, draga tu stavila
Jos jednom da pomeris stene jos jednom da budes kraj mene jos jednom da prevaris vreme da ne zna se koji je dan
Sta pomislis neka se desi jos jednom mi radost donesi i stani jos malo jer vreme je stalo, a ovo je san Bajaga
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 10 Nov - 22:38 | |
| Zuta ruza
Miruj, miruj srce ti suzo nemoj padati palo inje po nama vjetri hladni s Dunava
Miruj, miruj, 'zalud je jer nas ona ne cuje kog' je sada opila zuta ruza s Dunava
Necu, necu zoru prespavati necu, necu dragu prezaliti necu, samo da jos jednom cujem ja tamburase s Dunava Zeljko Bebek |
|
| |
Maruška Elita
Poruka : 4052
Učlanjen : 28.09.2016
Raspoloženje : uvek sa osmehom
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 10 Nov - 23:09 | |
| Ptice umiru pevajuci
Kazu ima ptica u zemlji dalekoj umiruci koja najlepse zapeva
Ako sam ti ptica pevacica bila zasto si mi, zasto, odrezao krila ako sam ti rekla da sam s tobom sretna zbog cega je dusa moja danas setna
Kazu ima ptica u zemlji dalekoj umiruci koja najlepse zapeva shvatila sam sada, sudbine smo iste pesma moje tuge cuje se do neba
Ako sam ti pesme poklonila svoje zasto onda rani jadno srce moje pesma moja nocas cuje se kroz suze sve sto sam zelela druga zena uze
Gordana Lazarević |
|
| |
Maruška Elita
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 10 Nov - 23:17 | |
| Ovako ne mogu dalje
Ti imas svu snagu svijeta na usnama vrelinu ljeta srce je moje vrh ledenog brijega tu je puno, duso, padalo snijega
Ko malo vode na dlanu cuvam te i svaku tvoju manu moja je ljubav brod sto ne tone poljupci moji za tebe zvone
Ne, ovako ne mogu dalje oh Boze moj, sto mi je saljes sto cu sa njom ma nije ni ljubav pala s Marsa moj je zivot pusta farsa ja mu ne dam da upozna bol Ne, ovako ne mogu dalje oh Boze moj, sto mi ga saljes sto cu sa njim/njom ma nije ni ljubav pala s Marsa moj je zivot pusta farsa ja mu ne dam da upozna bol Ti si bar cura sa juga ti znas da je bonaca tuga ja sam stari val sto ne pjeni dosadan i svojoj sjeni Kad si tu sve grmi i sjeva u meni sve plese i pjeva ti imas ljubavi za pola svijeta a sreca voli sa tugom da seta
Duet Kemal Monteni i Danijela Martinović |
|
| |
Maruška Elita
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 10 Nov - 23:19 | |
| Jedne noci u decembru
Jedne noci u decembru kad je bila hladna zima cuvao sam tebe, Branka cuvao sam naseg sina
Zelio sam puno vina i orkestar mandolina zelio sam tvoje oci da me griju one noci
Ali niceg nije bilo osim one hladne noci mislio sam samo, draga kad cu opet kuci doci
Da u nasem toplom domu u tisini kraj kamina ljubim tvoje bjele ruke ljubim naseg dragog sina
Kemal Monteno |
|
| |
Maruška Elita
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 10 Nov - 23:26 | |
| Leđa o leđa
Ti me poznajes najbolje ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan
Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan
I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag
Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje
Željko Joksimović
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 27 Nov - 5:03 | |
| Celu noc te sanjam Ako neko hoce skroz da me zajebe onda me samo upita za tebe i ja pocnem da se prenemazem i da lazem, besomucno lazem, i kazem
Nikad te nisam mario da sam te vise puta prevario pa zar zbog jedne takve da ginem i lazem, lazem kako zinem
Onda se sklanjam u svoju sobu i lepo mi je kao u grobu onda se sklanjam u sobu svoju i pravim se da su mi sve ovce na broju onda se u svoju sobu sklanjam i celu noc, celu noc te sanjam
Nikad te nisam mario da sam te vise puta prevario da mi nije stalo do tebe ni malo Bora Djordjevic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 29 Dec - 23:44 | |
| Dane brojim
Dane brojim vise ne postojim sam sa sobom s mislima se borim
Dane brojim samoce ja se bojim shvatam, duso ipak te jos volim
Refren Prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez mene
Dane brojim srcu rane solim dusa boli kroz agoniju plovim Dane brojim na ivici sad stojim suocen sa strahovima svojim Prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez tebe prolazi jos jedan dan bez mene
...............
S.A.R.S. |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 13 Jan - 2:11 | |
| Da ti kazem sta mi je Sa mojih usana ti nikad nisi cula laz U mojim ocima nisi vidjela zlo I kad sam padao, i kad sam letio Bio sam sa tobom Kud plove uspomene nikad necu saznati Gdje god se okrenem svud' se nalazis ti Nekad me bude strah da se probudim A da te ne vidim A sta imam ja od tog, kad mi nije dao bog Da te sretnem ranije, da ti kazem sta mi je A sta imam ja od tog, kad mi nije dao bog Da te sretnem ranije, da ti kazem sta mi je Sve moje pobjede i zlatne medalje Nista mi ne znace kad sam bez tebe Sve je drugacije Kad si uz mene Sa mojih usana ti nikad neces cuti laz U mojim ocima neces vidjeti zlo I sve sto bude mi Nek' bude sa tobom A sta imam ja od tog, kad mi nije dao bog Da te sretnem ranije, da ti kazem sta mi je A sta imam ja od tog, kad mi nije dao bog Da te sretnem ranije, da ti kazem sta mi je Zdravko Colic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 13 Jan - 23:41 | |
| Kad bih znao da je sama
Kad bih znao da je sama ne bih cekao ni tren jer iako nisam kraj nje ja sam njen
Kad bih znao da je tuzna da zbog mene nema sna kad bih znao da se pita gde sam ja
Ona negde slusa sapat neke price izmisljene ona ne zna da je s sobom odnela i deo mene
Njoj se mozda sada dive il' joj neko ljubav nudi mozda place, il' se smeje pevaju joj drugi ljudi Ja bih, drhteci od zelje na put krenuo daleki ja bih pos'o da je sretnem al' se bojim da je s nekim
Al' da znam da jos je sama ne bih cekao ni tren jer iako nisam kraj nje ja sam njen
Kad bih znao da je tuzna da zbog mene nema sna kad bih znao da se pita gde sam ja
Miki Jevremovic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 27 Jan - 20:51 | |
| Namcor Ne volem, nikog, lutko takva mi je narav kao odzak, star i garav puno dima je kroz mene proslo
Ne volem ujne, strine, sogore, komsiluk nataknem ih na civiluk od njih nista dobro nije doslo
Ne volem semenkare, cigose trubace burek, ulicne pisace nek' mi moju lepu varos vrate
Ne volem Dzipadzije, Dizel butikase restoteke, tamburase svaku pesmu, bar za strofu skrate Mater im
Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim cetir' konja besna da ih u oblak upregnem pa s' tobom, di nas niko ne zna uteknem
Ne volem kad mi gace udju, di vec udju te sto brinu brigu tudju kosticu u strudli od visanja Ne volem zatucane, gratis, kravatase hipohondre sto se plase da dobiju rak od razmisljanja
Ne volem krvolocne pse i gospodare nadjubrene trotoare maskirne, kad navale na pendzer
Ne volem one lopuze sto voze tudja kola znaju azbuku, do pola micu usnama, dok sricu pejdzer (nji` se malko gadim, pravo da ti kazem)
Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim camac na dva vesla i onaj sesir rogozan pa tebe di nas niko ne zna odvozam
E onda, ne volem sizove i nervne bolesnike pre ih pustali za vikend sad ih puste pravo pred kamere E, ne volem.. Sve te lezibejke, da prostite... Prorocice...Travestite... Nek' mi gospon-dame ne zamere...
Ne volem.. Teget girtlu na teget mantilu.. Sestu licku..Sedmu silu.. Opa-cupa preko Okucana..
Ne volem izbore, televizor, plakate dosta, ako Boga znate Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala (provert'e, molim vas)
Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina da kupim adicu od peska na njoj sumarak nakrivljen da tebe di nas niko ne zna sakrijem
Ne volem.. Uzdrzane..Trezvene..Pa dzoging.. Takve najpre trefi sloging.. Al' ni krkanje mi nije blisko..
Ne volem Sto odasvud samo cujes, daj mi il' se prosi, il' se zajmi jebo te, ja nikad nisam isk'o
Ne volem strebercine, vecne odlikase crne rolke i sektase ne padam na Tibet ili Burmu
Ne volem skrtariju, intelektualce koji vazno vrte palce kupis ih za spricer i kavurmu (koju ja licno ne volem)
Al' tebe volem, to je fakat ti si mi ljubav jedina prodacu onu nasu kucerdu "na lakat" pa nek' je stoput dedina napuklo srce, na dve pole ljubav je teret, pregolem bas ni to, sto te tol'ko volem ne volem Djordje Balasevic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 3 Feb - 16:40 | |
| Jednom Jednom, kada samo snovi ostanu prasine, kada mesto snega padaju jednom, kada ove reci ostanu iza nas
Sporo, dan za danom nekud prolazi niko, ni na vrata mi ne dolazi budi tu, ne idi nikud bez tebe prazno je sve
Jesam kriv, kada treba ne znam stati nestajem kad treba sebe dati uzimam kad treba poklanjati samo znam da takav sam. Sasa Vasic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 22 Feb - 2:52 | |
| Kad odem Kad odem, kad me djavo isprati glavnim sokakom, i kad mesecina zaveje moj trag, nemoj tugovati, jer jednom svakom mali nemi slavuj doleti na prag.
Kad odem, kad zamumla vetar zimske ocenase, i kad mrtvo lisce potera u kas za kaznu prognace i tamburase zbog pogresne pesme u pogresan cas.
Hej, budi jaka ti, najlakse je plakati! To nam samo Gospod svira jesenju sonatu. Snio sam vrata u tom suvom zlatu... Strah me da prodjem, al' proci cu.
Znam, laf si stari ti, nemoj sve pokvariti, kresni samo jednu svecu na Svetog Jovana, i ne cuvaj dugo pepeo tih dana.. Kad jednom odem, a poci cu...
Kad odem, kad u prozor stavis prvu hrizantemu, i kad popucaju divlji kesteni, ne pali uzalud fenjer na tremu kad me otmu magle jedne jeseni
Djordje Balasevic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 2 Apr - 9:48 | |
| Ima jedan svijet Ima jedan svijet gdje zivjet' bih htjela ima jedan svijet gdje rijeci su djela u tom svijetu zivi covjek od soli sjajom sunca rodjen, kamen kojeg volim
Iz njega cujem glas bez rijeci cutim snagu ovog tijela ja slaba, svakodnevna kroz igru rijeci sve bih htjela
Volis me njezno, znam, to si ti tako mi trebas, trebas mi ti u jednom trenu sve bih htjela kroz igru rijeci, a rijeci su djela oprosti molim te, vrati me svijetu mom Stijene |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 14 Apr - 0:41 | |
| Oci crne oci lazne Za tvoje oci crne poslednji pisem sad stih smiri se, srce moje ne misli vise na njih
Posljednju pjesmu pisem za tvoje oci bez sna uz njihov nemir vise ne mogu zivjeti ja Oci crne, oci lazne malo mi mira treba iza vaseg laznog sjaja ljubavi za me nema
Oci crne, oci lazne ne mogu ljubit' vise iza vaseg laznog sjaja okrutno srce dise
Za tvoje oci crne htela sam dati ja sve jednu ljubav njeznu sad patim ja radi nje
Posljednju pjesmu pjevam u srcu krijem svoj bol u vazi cvijece vene a suza pada na stol
Nena Ivosevic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 14 Apr - 0:52 | |
| Mirno teku rijeke Mirno teku rijeke mirno zita sume svjetlo njise misli misli njisu sume
Ptica let sara svod prsti pjev u jasni vedri dan jasni dan, vedri smijeh vedar covjek nikad nije sam
A sto taknes, svaku travku, cvijet tu si velik ti i tvoj je svijet onda mir, samo mir rijeka, suma, plavi svod i ti
Jos da skines dugu sjajnu, vrelu, zarku sve bi zlato dana stalo u tu bajku Vice Vukov |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 14 Apr - 1:08 | |
| Ima jedan svijet Ima jedan svijet gdje zivjet' bih htjela ima jedan svijet gdje rijeci su djela u tom svijetu zivi covjek od soli sjajom sunca rodjen, kamen kojeg volim
Iz njega cujem glas bez rijeci cutim snagu ovog tijela ja slaba, svakodnevna kroz igru rijeci sve bih htjela
Volis me njezno, znam, to si ti tako mi trebas, trebas mi ti u jednom trenu sve bih htjela kroz igru rijeci, a rijeci su djela oprosti molim te, vrati me svijetu mom Stijene |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 18 Apr - 19:10 | |
| Svako dobro Nestala je prošlost krećemo od nule zaborav je nova filozofija Za drugarstvo nove uši nikad nisu čule nostalgija je bolest sjeta je bez veze danas ambalaža stvara kraljeve glupost jede kičme usput kao meze Danas vrijedi samo snaga novi sveci su od vraga smiješkom su nas odmah kupili Svako dobro majstori samo vas smo trebali dobro ste nas sredili
Svako dobro majstori žedni preko vode slijepi mrdju zvijezde plovimo morima lažnih nadanja
Sudija svira kraj nove cajke se ore
Svako dobro majstori samo vas smo trebali dobro ste nas sredili
Lacni Franc |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 24 Apr - 19:55 | |
| Jos uvek sanjam da smo zajedno Od kad te nema..ne mogu budan biti.. Jer sve sto zelim..u tome budes i ti.. Pa budan sanjam da snovi duze traju... U svakoj prici ti si mi na kraju...
Ti si pocetak i kraj.. Ti si tama i sjaj.. Svaku mi nadu dijelis po pola.. Dajes mi mrvice sa svoga stola.. I znam...bez tebe ostat cu sam..
Jos uvijek sanjam da smo zajedno.. 'Ko nekad davno ti i ja... Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna.. Jos uvjiek sanjam da smo zajedno... I da je sve 'ko prvi put... Al' jutro nosi golu istinu...da sve je bilo uzalud..
Od kad te nema.. Nema ni pola mene... Jer sve u meni od tog dana vene... Pa budan sanjam da snovi duze traju... U svakoj prici samo ti si mi na kraju...
Tose Proeski "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 7 Maj - 10:41 | |
| BOLJE TI -Bijesovi Bolje ti Osim tebe, ja nemam nikoga, ja nemam nikoga, velika, ja nemam nikoga, velika, velika nepravda. Samo ti moj cvete predivni, bolje ti nego ja mi možeš pomoći, pomozi mi moj cvete mirisni. Bolje ti. Ja znam da juče me je stvorilo i znam da danas je danas i da sutra stvaram sam. Ja znam da sutra stvaram sam ali nisam siguran da cu bolje nego ti da cu sebi pomoci bolje nego ti. |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 7 Maj - 23:43 | |
| Pozeli nestoCekajuci jutro setali smo cijelu noc stajali na mostu i posmatrali grad
Svjetla u daljini imala su cudan sjaj tada si mi prisla i cuo sam tvoj glas
Pozeli nesto, ja sam tu pokazi samo i ja cu poci tamo gde ti zazelis bicu ja pozeli nesto, jer ja sam tu cekajuci jutro
Tajm
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama | |
| |
|
| |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..