| Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
kliker Elita
Poruka : 3977
Godina : 49
Učlanjen : 30.11.2013
Raspoloženje : hronično opičeno
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 15 Jan - 12:14 | |
| eto ideje.. predstavim se cici kao gej.. sprijateljimo se.. zagrlim je.. digne mi se... i onda joj kažem da je toliko lepa i ebozovna, da me je prevela u pravu sexy veru.. wow, kako će da bude sva bitna zbog svojih moći... ima da mi jede iz ruke |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 15 Jan - 12:16 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 15 Jan - 19:44 | |
| Svi koji vole nekoga, mogu imati prijateljstvo s osobom suprotnog spola. A kod "neizjebanih" osoba je i vlastiti spol u opasnosti, a ne samo suprotni. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Čet 6 Mar - 11:49 | |
| Dokle god se ne gledaju i nepipaju , može uspeti |
|
| |
Miss* Član
Poruka : 226
Učlanjen : 27.07.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 28 Jul - 8:08 | |
| Većina smatra da muškarci ne mogu da imaju prijateljice. I izgleda da je većina u pravu. E, sad, većina misli da za razliku od muškaraca žene mogu da imaju prijatelje. Ali i tu se greši. Nedavno je urađeno istraživanje na Univerzitetu Wisconsin. Učesnici su podeljeni u dve grupe, u jednoj su bili mlađi a u drugom delu stariji muškarci i žene. Mlađi muškarci su prijateljice gledali kroz prizmu seksualnosti a stariji su ih prihvatali kao prijateljice. Zanimljivo je da su mlađe žene muške prijatelje i prihvatale uglavnom kao prijatelje, dok su starije žene muškarce posmatrale kao seksualne objekte. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 29 Jul - 12:55 | |
| Enigma ::E taj rad , preziranje švaleracije , nisam ni znala da postoji Nisam ni ja cula za ovu pojavu. Mozda sam i ja napisala negde, tesko je ostvarivo prijateljsvo zene i muskarca. Postoji, ali su retka. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 6 Avg - 0:33 | |
| Žena. Prijateljica. Ili bivša ljubav. Koja mi je učinila tko zna kakvo zlo i povrijedila me. Svejedno, žena je u pitanju. I jedna i druga mogu računati na mene kada im zatreba. Ako nitko neće, ja ću im pomoći. Bez ikakve računice, bez ikakvih ograda. A da li je to prijateljstvo ili ne, zabole me. Ja sam tu za njih. Kako se to zove, nije važno. Ali, na mene mogu računati. |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10890
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 8 Avg - 21:29 | |
| Postoji ako je on homoseksualac ili ona lezbijka. Ili oboje. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 8 Avg - 21:57 | |
| Definitiv postoje, da dokazem. Recimo ako jednog muskog prijatelja imam, a ostavim recimo svoju dragu 24h kod njega.Moze se desiti neka avantura izmedju njih dvoje, sasvim prirodno ali ne normalno. Muskarac kao prijatelj imati, znaci uvjek neki riziko. A sad ako nju kao prijateljicu imam, a ostavim kod nje24h svoju dragu. Nece se taj slucaj desiti da se kresnu, osim ako su lezbejke.Ali sa razlikom da meni licno to nebi smetalo, bio bi napaljen, garatno. Muska fantazija..dvije zene u krevetu imati Prijatelja kao zenu imati je intenzivnija veza i jace prijateljstvo, to mogu reci iz mog izkustva. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 9 Avg - 0:11 | |
| Tony Montana ::Prijatelja kao zenu imati je intenzivnija veza i jace prijateljstvo, to mogu reci iz mog izkustva. Kao i ja iz svog |
|
| |
Daksi Elita
Poruka : 1492
Učlanjen : 06.08.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 9 Avg - 0:13 | |
| Moj najbolji prijatelj i drug celoga zivota i do kraja Z. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 9 Avg - 0:13 | |
| Jokk , samo ako ne postoji privlačnost međ njima onda ok |
|
| |
Daksi Elita
Poruka : 1492
Učlanjen : 06.08.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 9 Avg - 0:43 | |
| Enigma ::Jokk , samo ako ne postoji privlačnost međ njima onda ok Naravno da ne postoji. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 27 Dec - 15:56 | |
| Postoji ali isključivo na daljinu. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 27 Dec - 18:33 | |
| katarina ::Postoji ali isključivo na daljinu. Razmak je potreban, sad da li na daljinu ili blizini, sve jedno je. Razmak i granice su potrebne za opstanak prijateljstva izmedju njih dvoje. |
|
| |
katarina MODERATOR
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 28 Dec - 16:35 | |
| Tony Montana :: katarina ::Postoji ali isključivo na daljinu. Razmak je potreban, sad da li na daljinu ili blizini, sve jedno je. Razmak i granice su potrebne za opstanak prijateljstva izmedju njih dvoje. Pravo prijateljstvo ne poznaje granice , ako se drži odstojanje onda to i nije čvrsto prijateljstvo nego njegova imitacija. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 28 Dec - 16:41 | |
| katarina :: Tony Montana :: katarina ::Postoji ali isključivo na daljinu. Razmak je potreban, sad da li na daljinu ili blizini, sve jedno je. Razmak i granice su potrebne za opstanak prijateljstva izmedju njih dvoje. Pravo prijateljstvo ne poznaje granice , ako se drži odstojanje onda to i nije čvrsto prijateljstvo nego njegova imitacija. Indirektno je tacno, ali ne direktno. Ako se nepostuju granice i odstojanje, onda su u intim zone nalaze. A intim zone su jako zeznute i lako promjene granice i odstojanje prema zeni i muskarcu. |
|
| |
katarina MODERATOR
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 28 Dec - 16:43 | |
| Tony Montana :: katarina :: Tony Montana :: katarina ::Postoji ali isključivo na daljinu. Razmak je potreban, sad da li na daljinu ili blizini, sve jedno je. Razmak i granice su potrebne za opstanak prijateljstva izmedju njih dvoje. Pravo prijateljstvo ne poznaje granice , ako se drži odstojanje onda to i nije čvrsto prijateljstvo nego njegova imitacija. Indirektno je tacno, ali ne direktno. Ako se nepostuju granice i odstojanje, onda su u intim zone nalaze. A intim zone su jako zeznute i lako promjene granice i odstojanje prema zeni i muskarcu. Onda je prijateljstvo jedino moguće samo ako je na raz/daljinu, zar ne? Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 28 Dec - 16:50 | |
| Moguce je i na razdaljinu i bez neke razdaljine, samo ako se postuje formula koju sam naveo.
Mozda ima netko druga iskustva, opisujem samo svoje licne iskustva, znanje itd. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 27 Jan - 10:48 | |
| Postoji...dok se ne kresnu... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 27 Jan - 10:57 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 27 Jan - 18:41 | |
| Imam puno prijateljica, realno i preko neta, Forum. Lago bi da mi nisu misli dosli sa jednom ili drugom seks imati zajedno. Ali to su samo moje fantazije i maste, mozda jedna ili druga isto tako slicno zamislja, ali ipak, sve po svemu smo prijatelji bez seksualnog odnosa. U ostalome ako se ipak desi da imamo zajedno seks, u tom momentu nismo vise prijatelji, onda smo vise od prijateljstva izmedju muskaraca i zene. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 17 Mar - 9:35 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie