| Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 27 Apr - 18:03 | |
| Postoji kod onih žena i muškaraca koji osećaju srcetom i razmišljaju glavom, a ne spolnim organom. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 19 Jun - 10:18 | |
| Postoji,kako da ne.Bez ikakvih kako se kaže "zadnjih"misli. |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 20 Jun - 21:48 | |
| Postoji, ako su udaljeni 1000 km i nemaju mogućnosti da se vide... Inače ne postoji. Kad tad neko ''zavarniči''.... |
|
| |
sweet_soul_sister Elita
Poruka : 1342
Godina : 45
Učlanjen : 19.06.2015
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 20 Jun - 23:25 | |
| aa pa na prijateljskim utakmicama pada najviše golova.. plus, na lageru držati one rezervne igrače s' klupe.. ihh milina jedna.... |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 21 Jun - 8:52 | |
| Mislim se..iako izmedju njih sex postoji ili se desi, mogu i tekako biti prijatelji poslije a da nemoraju biti u vezi nekoj. Defenitiv moguce je i postoje. Intimnost i jest prijateljstvo, lezi na ruci. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 21 Jun - 19:08 | |
| Postoji čak i ako dodje do kresa,nastavi se ...to je specifičan odnos baziran na poverenju |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 28 Feb - 23:40 | |
| Postoji, samo što se danas kad se to spomene, sve svodi na sirove strasti. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Uto 1 Mar - 21:08 | |
| Evo moja prijateljica je singel i radi kod mene na poslu u biro kao sekretarica, taman u mojim godinama. Cista 8 ca ima je, samo mi smo prijatelji dobri, vise puta odem kod nje kuci uvjek nesto pokvari itd. pa popijemo kavu itd. Ali dosad nismo u intimu ulazili, jer ona nije moj tip a ja njen, mada nisam bs siguran da joj ja nisam simpatican, zasto bi me malo pa malo zvala da popravljam stvrai kod nje itd. Ali moguce je, e sad kad bi se skinula gola ja nebi, neulazim u vezu a radi kod moje firme itd. Javicu vam ako ona mene kresne ili ja nju, ali da ja nju kresnem morace jos dugo da ceka, imam neke svoje principe itd. e nedam bas sad necu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 20 Jun - 19:00 | |
| Naravno da postoji |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 17 Jul - 22:06 | |
| Malo sutra. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 27 Avg - 23:16 | |
| Naravno da postoji. Samo primitivac ne može da stane i ne pređe granicu |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 27 Avg - 23:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 21:26 | |
| |
|
| |
promaja Elita
Poruka : 2101
Godina : 62
Učlanjen : 30.07.2012
Raspoloženje : 5+
| |
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 21:57 | |
| EROTIC MAN ::Postoji kod onih žena i muškaraca koji osećaju srcetom i razmišljaju glavom, a ne spolnim organom. Odgovor tačan i slažem se. Ima nas koji još tako razmišljamo:)) |
|
| |
promaja Elita
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 22:00 | |
| ha ha ha ...plavka,ajd pročitaj još jednom.... |
|
| |
Shuki Član
Poruka : 401
Godina : 45
Učlanjen : 26.02.2013
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 22:10 | |
| Jednom pre par godina pisao sam i laprdao na ovu temu i sa, nekome, dosadne filozofske strane a i kao zaluđeni psiholog i naravno... rizikovao sam da posle 20 i nešto strana budem proglašen za pedera. Tako da je moj odgovor vrlo jasan. Da ne dužim i ovde. |
|
| |
promaja Elita
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 22:14 | |
| postoji ....ja imam takva iskustva,ko god mi ne veruje ,njegov problem ...da ga ubedjujem ,ne želim ,a da mu dokazujem koje sam orijentacije ,tek to ako želi da me pita kako mogu sa ženom da budem ortak....bolji su ortaci nego sto take jajare mogu(mislim na te koji postave takva pitanja)da ikad budu ... |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 22:21 | |
| I te kako.. do odredjene granice, mada to zna prerasti u nešto veće. Često takva prijateljstva kriju na jednoj strani neke dublje emocije ali da ne kvari prijateljstvo, ostaće u takvom odnosu. |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 22:47 | |
| Shuki ::Jednom pre par godina pisao sam i laprdao na ovu temu i sa, nekome, dosadne filozofske strane a i kao zaluđeni psiholog i naravno... rizikovao sam da posle 20 i nešto strana budem proglašen za pedera. Tako da je moj odgovor vrlo jasan. Da ne dužim i ovde. Slobodno ti raspali.Baš bi volela da pročitam sve to ili deo. Razmena mišljenja i jeste važna. )) Ja sam jednom davno na temi ljubavnica vodila rat .Pa to je bila mrtva trka ko ima bolje argumente za ili protiv. Kad god sam videla tu temu da se vrti ježila sam se,ali nisam odustajala.(Ošla ja malo u off:D) |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 25 Nov - 23:16 | |
| Trenutno imam 8 prijateljica i 1 prijatelja pa ... neka neko prosudi dali uspeva ili ne |
|
| |
SherlotaHolms Elita
Poruka : 2952
Učlanjen : 19.12.2016
Raspoloženje : uvek na nivou
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 19 Dec - 13:52 | |
| Naravno da postoji. Ima dva super druga. Jednog znam iz proslog veka,od 1988.godine, a drugog skoro 10 godina. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 9 Jan - 12:00 | |
| Emelie ::Malo sutra. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pon 9 Jan - 21:04 | |
| Emelie :: Emelie ::Malo sutra. Hmmm. znači jednog voliš (ili dvojicu.. ) .. svi ostali su ti neprijatelji.. a i tog koga voliš.. ti nije prijatelj. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 11 Jan - 1:24 | |
| neno :: Emelie :: Emelie ::Malo sutra. Hmmm. znači jednog voliš (ili dvojicu.. ) .. svi ostali su ti neprijatelji.. a i tog koga voliš.. ti nije prijatelj. Neno Samo ON mi može biti jedini i pravi prijatelj. Svi ostali mogu biti samo poznanici. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar