| Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 11 Jan - 13:14 | |
| Emelie :: Samo ON mi može biti jedini i pravi prijatelj. Svi ostali mogu biti samo poznanici. Malo šale, Emelie.. Da, slažem se.. samo ON je jedini i pravi. I prijatelj i drug, ljubavnik, muž... da te razumije i kad si tužna i vesela i neraspoložena i otkačena.. E sad, poznanici.. širok pojam. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 11 Jan - 19:43 | |
| neno :: Emelie :: Samo ON mi može biti jedini i pravi prijatelj. Svi ostali mogu biti samo poznanici. Malo šale, Emelie.. Da, slažem se.. samo ON je jedini i pravi. I prijatelj i drug, ljubavnik, muž... da te razumije i kad si tužna i vesela i neraspoložena i otkačena.. E sad, poznanici.. širok pojam. Znam. šalim se i ja... |
|
| |
Herr96 Član
Poruka : 10
Učlanjen : 11.03.2017
Raspoloženje : Jebeno
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 11 Mar - 14:36 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sre 12 Apr - 14:44 | |
| retkost retka, zato jer žene ne mogu da veruju da je nekom muškarcu stalo do njih kao osobe, a ne do njihovog tela. velika većina žena misli da muškarci razmišljaju i osećaju samo s donjom glavom. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Pet 21 Apr - 23:45 | |
| EROTIC MAN ::retkost retka, zato jer žene ne mogu da veruju da je nekom muškarcu stalo do njih kao osobe, a ne do njihovog tela. velika većina žena misli da muškarci razmišljaju i osećaju samo s donjom glavom. To im mozak. |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:30 | |
| Nemoguća misija. Nakon druge rečenice ja krešem. Nakon pete je erupcija. I nemam kad da bidem frend. |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:32 | |
| Postoji ...dok se ne "kresnu"...onda to predje u posebne povlastice...dok ne dosade jedno drugom...onda se to vrati na prijateljstvo...dok se ne posvadjaju...onda se mrko gledaju dok se ne pomire...a posle mirenja najbolje legne jedan "kres"...dakle, opet posebne povlastice...i tako taj valcer traje dok ne padnu od vrtoglavice...e, neki to zovu prijateljstvo... |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:37 | |
| Sreća da je Bog stvorio ženu prvo, pa tek onda kremen. Inače što bi kresali?! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:42 | |
| tamoneki ::Postoji ...dok se ne "kresnu"...onda to predje u posebne povlastice...dok ne dosade jedno drugom...onda se to vrati na prijateljstvo...dok se ne posvadjaju...onda se mrko gledaju dok se ne pomire...a posle mirenja najbolje legne jedan "kres"...dakle, opet posebne povlastice...i tako taj valcer traje dok ne padnu od vrtoglavice...e, neki to zovu prijateljstvo... Aha, znači kresnu se. Nije to prijateljstvo, ili možda jeste. Ja imam samo prijateljicu još se nismo kresnule. Prijatelja nemam. |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:44 | |
| Pa i ja imam prijatelja. I nisam ga opalio. |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:49 | |
| Emelie :: tamoneki ::Postoji ...dok se ne "kresnu"...onda to predje u posebne povlastice...dok ne dosade jedno drugom...onda se to vrati na prijateljstvo...dok se ne posvadjaju...onda se mrko gledaju dok se ne pomire...a posle mirenja najbolje legne jedan "kres"...dakle, opet posebne povlastice...i tako taj valcer traje dok ne padnu od vrtoglavice...e, neki to zovu prijateljstvo... Aha, znači kresnu se. Nije to prijateljstvo, ili možda jeste. Ja imam samo prijateljicu još se nismo kresnule. Prijatelja nemam. Koliko sam shvatio tema je o prijateljstvu razlicitih polova...ili nisam shvatio... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:52 | |
| tamoneki :: Emelie :: tamoneki ::Postoji ...dok se ne "kresnu"...onda to predje u posebne povlastice...dok ne dosade jedno drugom...onda se to vrati na prijateljstvo...dok se ne posvadjaju...onda se mrko gledaju dok se ne pomire...a posle mirenja najbolje legne jedan "kres"...dakle, opet posebne povlastice...i tako taj valcer traje dok ne padnu od vrtoglavice...e, neki to zovu prijateljstvo... Aha, znači kresnu se. Nije to prijateljstvo, ili možda jeste. Ja imam samo prijateljicu još se nismo kresnule. Prijatelja nemam. Koliko sam shvatio tema je o prijateljstvu razlicitih polova...ili nisam shvatio... [You must be registered and logged in to see this image.] Ma sve ti ti prijateljstvo, ovako ili onako... |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:53 | |
| Tanguy ::Pa i ja imam prijatelja. I nisam ga opalio. Treb'o si ...to je sad normalnije nego prijateljicu "opaliti"... ...skroz si zapustio savremeno obrazovanje... |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:54 | |
| Pa može 2-3 prijateljice. Bitno samo da je krevet od hrastovine, iverica nije dobra za to prijateljstvo. |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:56 | |
| Ma sve ti ti prijateljstvo, ovako ili onako... Pa to ti pricam, sa kresom ili bez, prijateljstvo je vecno, sam je ljubav prolazna...msm, potreba za fizickim dokazivanjem prijateljstva... |
|
| |
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:57 | |
| Tanguy ::Pa može 2-3 prijateljice. Bitno samo da je krevet od hrastovine, iverica nije dobra za to prijateljstvo. Teško ko bi sa tobom izdržao jedan dan |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 0:59 | |
| |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 1:06 | |
| |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 1:09 | |
| Postoji sex, a to je najjače prijateljstvo, ono duboko, iskonsko. Ovo drugo je šuplja priča, prvo kres pa fabula. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 1:10 | |
| Neki i to zovu prijateljstvo. |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 1:17 | |
| Ja nemam prijateljice, samo koke i ribe. Bez velikih troškova, kukuruz i mrve. |
|
| |
Ariana CoAdmin
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 1:49 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 15:21 | |
| postoji i posle ljubavne veze. upoznali se, kresali, videli da to nije to, rastanu se civilizovano i lepo ostanu prijatelji. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Ariana CoAdmin
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Sub 22 Apr - 18:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? Ned 23 Apr - 0:12 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo izmedju muškarca i žene da li to postoji? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie