|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Crni humor Čet 3 Okt - 1:33 | |
| Umrli baba i deda i na ulazu u raj dočeka ih Sveti Petar rečima: - Živeli ste lepo i pristojno, idete u raj, pa ako želite, provešćemo vas u obilazak. I šetaju se tako dva sata, a oko njih sve lepše od lepšeg: prekrasne poljane, potoci, planine, svi lepi i veseli, hrane i pića koliko hoćeš. Nakon obilaska deda će besno babi: - Je*ala te makrobiotika, mogao sam ovde da dođem pre dvadeset godina! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 3 Okt - 1:35 | |
| Dolazi žena i kaže mužu: -Da znaš samo da mi je ginekolog rekao da dve nedelje neću moći da imam seks. -A šta ti je rekao zubar? |
|
| |
Sarra
Poruka : 9173
Učlanjen : 09.04.2011
| Naslov: Re: Crni humor Sre 22 Jan - 23:51 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Uto 28 Jan - 12:55 | |
| Greške su moguće... Jedan bračni par odlučio je da provede praznike na Karibima, u istom hotelu gdje su proveli medeni mjesec 20 godina ranije. Međutim, zbog poslovnih obaveza žena nije mogla otputovati zajedno sa suprugom, pa su se dogovorili da će on krenuti, a ona će doći par dana kasnije. Kad je stigao i smjestio se, vidio je da ima pristup na Internet. Odlučio je ženi poslati e-mail... ali je pogrešio adresu i, ne primjetivši, poslao je poruku na tuđu adresu... Taj e-mail primila je jedna udovica koja se upravo vratila sa muževog sprovoda. Nedugo zatim njen sin je ušao u sobu i zatekao majku u nesvjesti ispred računala! Iznenađen, pogledao je u ekran i pročitao poruku koju je majka bila upravo čitala: "Draga ženo: sretno sam stigao! Put je bio ugodan. Vjerovatno se čudiš što ti se javljam preko e-maila, ali sad i ovdje imaju računala i moguće je javiti se svojim najdražima. Čim sam stigao uvjerio sam se da je sve spremno i za tebe kada stigneš idući petak. Jedva čekam da mi se pridružiš i nadam se da će i tvoje putovanje biti ugodno kao i moje.P.S.: nemoj ponijeti mnogo odjeće jer je ovdje pakleno toplo". |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Ned 9 Mar - 19:25 | |
| Leži plavuša poslije seksa sa frajerom u krevetu, pa pita ga: • Da ti slučajno nemaš sidu? • O Bože, ne! A zašto pitaš?! • Ma ništa, ne bih htjela da je opet dobijem. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Crni humor Pon 4 Avg - 23:07 | |
| Majka daje zaostalom sinu da jede supu. Dete pogleda u tanjir i pita: -Mama, mama šta je ovo zeleno u supiii? -To je sine peršun, to je zdravoo! A sin će: Zdravo peršun! |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Crni humor Uto 26 Avg - 21:35 | |
| |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Crni humor Sub 20 Sep - 20:03 | |
| Vraćaju se dve babe sa sahrane.Komentariše jedna: - Loša bila sahrana… Sarme male,više pirinča nego mesa,pečenje nije dobro ispečeno,supa presoljena,pop nije dobro pojao,nije se ni kukalo...
A druga odgovara na to:
- Eeeeee...Nema ništa dok ne umre sin jedinac... Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Sub 24 Jan - 12:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Crni humor Pon 26 Jan - 15:30 | |
| Sta ce kamikazama kacige? - Iz zajebancije... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Crni humor Pon 26 Jan - 15:31 | |
| Dva lovca su u šumi i jedan od njih se sruši. Budući da ne diše, njegov prijatelj nazove 911. – Prijatelj mi je mrtav! Što mi je činiti?, pita on, a operater mu odgovora: – Smirite se, gospodine. Mogu vam pomoći. Prvo se uvjerite da je zaista mrtav. Zatim nastupa tišina nakon koje se čuje glasni pucanj. Lovac dođe do telefona i kaže: – OK i što sada?. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Crni humor Pon 26 Jan - 15:32 | |
| Sedi majka sa dvoje dece u autobusu,i jedno dete odgrize nekom coveku prst.Pa majka pocne da se dere na dete,a covek ce: - Ma nije to nista,sve je u redu. A majka ce na to: - Ma sta u redu, prst po prst pa kad dodjemo kuci nece da jede! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Crni humor Pon 26 Jan - 15:34 | |
| Kako se zove zurka epilepticara: - Pena Party. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Crni humor Pon 22 Jan - 15:15 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Crni humor Sre 24 Jan - 0:01 | |
| Nalazi čovek na ulici malog dečaka kako plače: Šta ti je, zašto plačeš? Umrla mi majka – odgovara dečak. Pa hoćeš da zovem sveštenika? Ma neću nije mi sad do seksa! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Crni humor Čet 25 Jan - 12:01 | |
| Sin: Mama ja bi sladoled! Mama: Nemozes sine zaprljat ces si ruke! Sin: Ali mama ja nemam ruke Mama: E nema ruku, nema sladoleda. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Crni humor Pet 23 Feb - 20:59 | |
| |
|
| |
Noć Noć Elita
Poruka : 1483
Učlanjen : 13.02.2016
| Naslov: Re: Crni humor Ned 25 Feb - 19:46 | |
| Šta viče Saša Matić na rodjendanu svoje dece? - Bež'te deco, tata seče tortu ! |
|
| |
Noć Noć Elita
| Naslov: Re: Crni humor Ned 25 Feb - 19:47 | |
| NEMACKI LOGOR: Hitler: svi na streljanje!!! I stanite u red. Malo Jevrejce: cika Hitleru, mogu li ja jos da zivim... Hitler: mozes, stani na kraj reda. |
|
| |
Noć Noć Elita
| Naslov: Re: Crni humor Ned 25 Feb - 19:48 | |
| Pita Hitler Jevreje:"Hocete da idete na koncert ili sve da vas streljamo"???I svi u glas:"KONCERT KONCERT"I nadje se pametan mali jevrejčić:"A cika Hitlere ko nam svira na koncertu"A on ce na to:"HANS NA MITRALJEZU"
Ne volim baš ovaj humor toliko ali ajde
|
|
| |
Noć Noć Elita
| Naslov: Re: Crni humor Ned 25 Feb - 19:48 | |
| Dolazi ćerka Pahulja kod majke: - Mama, što se ja zovem Pahulja? - Pa sine, kad si se rodila padao je sneg i kad smo te izneli iz porodilišta prva stvar koja ti je pala na glavu je bila pahulja, pa si tako dobila ime. Dolazi Marama: - Mama, što se ja zovem Marama? - Kad smo te iznosili iz porodilišta, jedna teta je mahala svom mužu i marama joj je ispala iz ruke i pala tebi na glavu i tako si doibila ime. Dolazi Ormar: - BBAAAALJJJJJJJHHHGHAHAAAAA!!!!! |
|
| |
Noć Noć Elita
| Naslov: Re: Crni humor Ned 25 Feb - 19:49 | |
| Sta narkoman radi ispod jelke! Ceka paketic! |
|
| |
Noć Noć Elita