|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Crni humor Pet 27 Apr - 23:03 | |
| Dolazi prodavac usisivača kod babe na vrata, - Evo imamo nove…. - Nemam ja para sinko! - Ma samo mala demonstracija. Uđe on i iz kese istrese gomilu balege babi na tepih. - Ako usisivač ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja ću to da pojedem! - E Bogami sinko hoćeš, meni juče isključili struju! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Pet 27 Apr - 23:31 | |
| Ko ima najčistije patike? -Invalidi.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Pet 27 Apr - 23:55 | |
| Govori sin tati: -Tata, kaki mi se. -Jel možeš sačekati jos malo sine? -Ne tata baš mi se jako kaki. -Baš, baš tako jako? -Da. -I ne možeš sačekati bar jos malo? -Ne, tata. -Ok, sine, čekaj da ga izvadim. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Crni humor Pet 4 Maj - 18:09 | |
| Sta uraditi kada epilepticar dobije napad u kadi? - Ubaciti prljav veš i malo praška [You must be registered and logged in to see this image.]zasto pogrebna kola nemaju rotaciju ??? - nije nista hitno [You must be registered and logged in to see this image.]* kako sprijeciti da djeca u africi hodaju gladna? Odseci im noge ! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 24 Maj - 1:45 | |
| Sece bakica grobljem i sretne grobara: - "Oprostite, mozete li mi reci gdje je grob broj 64?" Odgovara joj grobar: - "Koji ***** izlazis kada se neznas vratiti." |
|
| |
Pcela Elita
Poruka : 1889
Godina : 42
Učlanjen : 22.06.2011
Raspoloženje : promenljivo
| Naslov: Re: Crni humor Uto 12 Jun - 11:30 | |
| Dva policajca vrse uvidjaj fatalne saobracajne nesrece. Pita prvi: -"Gde je noga?" Drugi odgovara:-"U njivi." Prvi:-"Gde je ruka?" Drugi:-"U njivi." Prvi:-"Gde je glava?" Drugi;-"Na asvaltu." Prvi:-"Jel se pise asvalt ili asfalt?" Drugi sutne glavu i kaze "U njivi." |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:10 | |
| Za šta ceo život čovek radi? - Za 2 kubika zemlje i 2 letve.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:11 | |
| Šta se dobije spajanjem Crnogorca i Palestinca? - Puž samoubica. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Zašto su devojke u kolicima najbolje ribe? - Zato što su uvek doterane.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Zašto klinke stave najviše parfema na područje dekoltea? - Da se ne oseti smrad čarapa.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:12 | |
| Pričaju dvojica: - Komšija, što bre ne isečeš ovu svoju krušku?Pogledaj kakva je neugledna, ne rađa, ma nikakva… - Aaaa, ne mogu, za nju sam sentimentalno vezan. - Što? - Pa na njoj mi se obesila tašta. - Auuu! Moram da uzmem pelcer da kalemim. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:13 | |
| Nalazi čovek na ulici malog dečaka kako plače: - Šta ti je, zašto plačeš? - Umrla mi majka – odgovara dečak. - Pa hoćeš da zovem sveštenika? - Ma neću nije mi sad do seksa! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Šta prave od crnogorca kad umre? - Tablete za spavanje. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Kako se zvala Jugoslavija posle Tita? - Titanik.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:14 | |
| Političar smrtno nastrada u prometnoj nesreći. Duša mu krene put neba i sretne se sa Svetim Petrom. - Dobro došao na nebesa, – reče Sveti Petar. – Videt ćemo hoćeš li otići u Raj ili Pakao. - Samo ti mene pusti u Raj, neće biti problema. - Pustio bih te, ali moram da se pridržavam procedure. Propis je takav da moraš proživeti jedan dan u Paklu, jedan dan u Raju. Posle toga ćeš sam odlučiti. - Dobro. – reče političar. Sveti Petar ga otprati do lifta koji se spuštao dole, dole, dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i poslanik se nađe usred pažljivo negovanog terena za golf. U blizini su bile klupske prostorije, a ispred njih veliki broj njegovih prijatelja i političara sa kojima je često sarađivao. Svi su bili razdragani i sretni, obučeni u lepa večernja odela. Prilazili su da ga pozdrave, oživljavajući uspomene na vremena kada su se zajedno družili na račun poreskih obveznika. Posle su uživali u jastogu i kavijaru i ispijanju šampanjca. No, dan je završio i svi su došli da ga isprate. Mahali su mu dok se lift polako penjao, penjao, i penjao naviše gde ga je čekao Sveti Petar i poslao u Raj. Sledeća 24 sata bio je u društvu veselih duša, premeštajući se sa oblaka na oblak, svirajući harfu i pevajući. I ovo vreme je brzo prošlo tako da se ponovo našao pred Svetim Petrom. - Dobro, proveo si jedan dan u Paklu i jedan dan u Raju. Sada izaberi svoju večnost. Političar malo razmisli pa odgovori: - Raj nije loš, ali mislim da će mi bolje biti u Paklu. Sveti Petar ga bez reči otprati do lifta i pošalje dole, dole i dole, sve do Pakla. Vrata lifta se otvore i on se nađe usred zapuštene poljane prepune raznih otpadaka i smeća. U toj prljavštini video je svoje prijatelje kako sakupljaju otpad u crne vreće i čekaju da nešto siđe odozgo. - Ne razumem – zajeca on. – Preključe sam bio ovde, tu je bilo igralište za golf i klupske prostorije gde smo se gostili jastogom i kavijarom, pili šampanjac, igrali i bogovski zabavljali. Sada je tu pustinja prepuna otpadaka i prljavštine, a moji prijatelji izgledaju tako jadno. Što se to dogodilo? Đavo mu stavi ruku na rame, nasmeši se i pogleda ga ispod obrva, pa kaže: - Sinoć i preksinoć smo imali predizborne kampanje … A danas …danas si glasao. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Crni humor Čet 19 Jul - 12:15 | |
| Koja žena dobije najviše ruža na 8. mart? - Ona koja umre 7. marta.
|
|
| |
LADYY Član
Poruka : 19
Učlanjen : 30.07.2012
| Naslov: Re: Crni humor Pon 30 Jul - 22:44 | |
| |
|
| |
Caffe girl Elita
Poruka : 1820
Učlanjen : 27.05.2012
| Naslov: Re: Crni humor Pon 10 Sep - 11:15 | |
| Vraca se bolesnik u ordinaciju. -Doktore,jel ono bese vuk? -Nije vuk. -Da nije lav? -Nije lav. -Da nije mis? -Nije mis.Rak sinko,rak |
|
| |
Caffe girl Elita
Poruka : 1820
Učlanjen : 27.05.2012
| Naslov: Re: Crni humor Pon 10 Sep - 11:16 | |
| Zasto ljudozderi vole da jedu trudnice? -Kinder suprise! |
|
| |
Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
| Naslov: Re: Crni humor Sub 15 Sep - 14:18 | |
| Na sahrani ide povorka, kada u jednom trenutku pada venac sa kovčega. Deda koji je išao iza sanduka saginje se i diže ga, kada se oglasi neki dizelaš iz povorke: - Šta je deda, uhvatio si bidermajer? |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Crni humor Sub 15 Sep - 14:18 | |
| Četiri Cigana nose kadu, kad iza ćoška se pojavi frajer sa dvocijevkom i ubije svu četvoricu. U to se podiže iz kade skinheads i kaže: -Je li brate, što mi izbuši gume?
|
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Crni humor Sub 15 Sep - 14:19 | |
| Deco, ne ljuljajte babu! Nije se ona zato obesila! |
|
| |
Ivkic
| Kako se zove beba na 100 stepeni?........Žarko Kako se zove beba na 300 stepeni?........Ognjen Kako se zove beba na 500 stepeni?........Uglješa |
|
| |
Ivkic
| Sedi debeli čovek ispred obdaništa na klupi, u to vreme dolazi vaspitačica i pita ga: - Izvinite, vi čekate dete? - Ne, to mi je od piva! |
|
| |
Ivkic
| Naslov: Re: Crni humor Sub 15 Sep - 14:20 | |
| Plače dete na ulici i jedan prolaznik ga pita: - Mali, zašto plačeš? - Umrla mi mačka od čistoće! - Kako od čistoće, pa jel' umrla kada si ju kupao? - Ne, nego kad' sam je cedio.
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Crni humor | |
| |
|
| |
|