Zubarka iz osvete povadila sve zube bivšem momkuNakon što je zubarku Anu Mekovijak ostavio momak zbog druge žene, ona je smislila način da mu se osveti. Poljakinja je bivšem partneru dala veliku dozu sedativa, a zatim mu je povadila sve zube. Nesrećnog čoveka je nakon ovog događaja napustila i sadašnja devojka.
Samo nekoliko dana nakon raskida, u ordinaciju Ane Mekovijak (34) došao je njen bivši momak Marek Olzevski (45) koji se žalio na zubobolju.
Uveravajući ga da će brzo rešiti problem, zubarka mu je dala toliku dozu anestezije da se momentalno onesvestio.
Zatim je pažljivo, jedan po jedan, izvadila sve njegove zube, a kada se probudio saopštila mu je da je došlo do komplikacija i da bi trebalo da poseti specijalistu.
"Trudila sam se da budem profesionalna i da obuzdam emocije, ali onda sam se setila kakav je on skot", izjavila je Ana pred sudom.
"Kada sam se probudio glava mi je bila umotana u zavoj i nisam mogao da osetim nijedan svoj zub. Mislio sam da je to zbog anestezije, ali kada sam pogledao u ogledalo shvatio sam da mi je gadura povadila zube", rekao je Olzevski.
Poljak je ostao ne samo bez zuba, nego i bez nove devojke, koja ga je napustila ubrzo nakon incidenta.
Ako Ana Mekovijak bude proglašena krivom, mogla bi da dobije tri godine zatvora.
blic
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Čet 21 Nov - 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...
Sre 20 Nov - 0:15 od Emelie
» Pesma za moju dušu
Sre 20 Nov - 0:11 od Emelie