|
| |
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Apr - 10:44 | |
| Postroji Hitler svoju vojsku i netko u njoj kihne. Pita Hitler: - Tko je kihnuo? Svi šute. Opet će on: - Počet ću streljati red po red ako mi nitko ne odgovori! Svi šute. Kaže Hitler: - Prvi red, tko je kihnuo? Nitko ne odgovara, a Hitler ih postrelja. - Drugi red, tko je kihnuo? Nitko ne odgovara i on opet naredi streljnje. Na kraju: - Treći red, tko je kihnuo? A vojnik da poštedi muke ostalih priznaje: - Ja sam! A Hitler: - Nazdravlje! |
| | | Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Apr - 14:42 | |
| |
| | | neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 7 Maj - 0:52 | |
| Pitali mladića da li bi radije oženio stariju seljanku ili mlađu Beogradjanku. - Stariju seljanku naravno, odgovara on. - Zašto??? - Starija seljanka ima 23 godine a mlađa Beogradjanka 39. |
| | | Vendi Član
Poruka : 207
Učlanjen : 23.03.2015
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 12:45 | |
| Kuca plavusa na banderu i prilazi joj policajac. "Zasto kucas tu?" "Pa evo, pise da izdaju sobu, ali niko mi ne otvara." Na to ce policajac:"Cudno da nema nikoga, a gori im svetlo! |
| | | Vendi Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 12:47 | |
| Šta se dogodi kada dvije plavuše,trče jedna drugoj u susret? .....Razbije se ogledalo! |
| | | Vendi Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 12:48 | |
| Kaže majka kćerki: - Kćeri, čini mi se da se tvoj muž, a moj zet, baš puno i ne veseli kad dođem u goste? - Ma ne, mama, to ti se čini jer on jako sporo misli! On će se radovati tek kad ti odeš! |
| | | Vendi Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 12:49 | |
| Znate li što zapravo znaci kratica DNK? To vam zapravo znaci "Da nije komšijin" |
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 23:17 | |
| Nakon predivne večere uz svijeće i buteljke dobrog vina , supruga odvede muža u spavaću sobu . Polegnuvši ga na krevet , namigne i nježno šapne : - Dragi , jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura ? - Ne , nisam ... Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja gumba svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura ... On se nasmiješi i uzme novčanicu . - Dragi , jesi li vidio zgužvanih 50 eura ? - Uuuuh ... ne , nisam ! Ona se opet nasmiješi , zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura . Muž se počne znojiti , puls i disanje se ubrzaju . U očekivanju novog pitanja , nestrpljivo uzme novčanicu . - A sada mi reci , jesi li vidio zgužvanih 20 tisuća eura ? - Neee , nisam ! - Vikne napaljeno . - Onda idi i pogledaj u garažu ... [You must be registered and logged in to see this image.] |
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Maj - 23:29 | |
|
Kontracepcija u Dalmaciji
Ovo sam skinuo sa neke forvarduše, čini mi se stara fora ali nije loša:
ON: Jubavi, ja višene mogu ovako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a? ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi Srbi rekli "Đaba si krečio", i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti, moj ti, ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja, iako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bili pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke žene koje znan naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, iako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em muževi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni poštene cipele kupita kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen, nisan nikad ni imala potribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se Gospu i trovat za ono dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, iako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9 posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala, aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego postoji mogućnost da ženski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se s tebon, triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti nevoje, aj ti sam odgajaj dite, nemoš ni socijalnu pomoć dobit u ovoj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me gledaš tako, a? Oli si me tija nešto pitat?
ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj. ON: Dobro, jeben mu mater, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla,samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
|
|
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 18 Maj - 9:21 | |
| Kuka jedan unuk: • Taman kada je djed napravio Facebook, Sveti Petar ga dodao za prijatelja! Pita Haso Muju bi li možda htio knjigu za rođendan. Mujo: 'Nemoj knjigu, Haso – već imam jednu!' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 25 Maj - 10:03 | |
| SAVREMENA BASNA TRČI PUZ KROZ SUMU I SRETNE LISICU. PITA GA ONA GDE ZURI TOLIKO. PUZ JOJ KAZE DA GA JURI VUČIĆ I FINANSIJSKA INSPEKCIJA. PITA GA LIJA STO BI TEBE JURILI, A PUZ KAZE IMAM JA KUĆU, ZENA KUĆU, SIN KUĆU. KAD JE LIJA TO ČULA, POČELA JE DA BEZI. TRČI ONA I SRETNE RODU. RODA JE UPITA ZASTO TRČI, A LIJA KAZA JURI JE VUČIĆ. PITA JE RODA ZASTO JE JURI, A ONA KAZE IMA ONA KRZNO, MUZ KRZNO, DECA KRZNO. KAD JE TO ČULA RODA POČE ONA DA TRČI. NALETI NA MAJMUNA,A ON JE PITA OD KOGA BEZI. RODA MU KAZE OD VUČIĆA, JER ONA ZIVI NA VISOKOJ NOZI, MUZ NA VISOKOJ NOZI, DECA NA VISOKOJ NOZI. POČE MAJMUN DA TRČI PA GA PITAJU STO TRČI, A ON IM KAZE "MI GOLOGUZI UVEK PRVI NAJEBEMO"! |
| | | wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 4 Jun - 0:19 | |
| LOGIČNO: -Šta bi ti radio na komandu "Avioni" - pita komandir. -Sklonio bi se u šumu - odgovori vojnik. -Kako u šumu kad je nigde nema? -Pa nema ni aviona. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Jun - 11:58 | |
| Zove čovjek i pita: 'Halo, je li to savjetovalište za alkoholičare?' 'Da, izvolite.' 'Pa, zovem ako bi mi mogli dati kakav savjet što da pijem večeras!' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Jun - 11:58 | |
| Što je to sreća u nesreći? Kad te pregazi šleper pun djeteline s četiri lista! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Jun - 11:59 | |
| Za sahranu mladog kardiologa kolege kupili vijenac u obliku srca. Jedan od njih uz smijeh komentira: 'Kakav ćete meni kupiti? Ja sam ginekolog!' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Jun - 12:01 | |
| Dolazi muž kući i kaže ženi: 'Kupio sam ti tablete za glavobolju.' 'Što će mi? Pa, ne boli me glava.' 'Tu sam te čekao… Skidaj se!' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Jun - 12:02 | |
| Koji je glavni uzrok razvoda? Brak. |
| | | Gost Gost
| Ubio bih za Nobelovu nagradu za mir. |
| | | Gost Gost
| Zatekao Perica mamu kako oralno zadovoljava tatu u spavaćoj sobi, pa kaže: 'Vi niste normalni! A mene ste vodili kod psihologa jer sam sisao palac!' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 12 Jun - 9:24 | |
| - Draga, gde je čaj? Nikako ne mogu da ga nađem u kuhinji. - Uh, kako si ti nesposoban! Čaj je u kutiji za priručnu apoteku, u konzervi od kakaoa, sa nalepnicom “So”! |
| | | lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 18 Jun - 21:56 | |
| Prodavala seljanka sir na pijaci. Cijena sira je kod drugih prodavača bila 2 eura, a kod nje 5 eura.Došao gospodin kod nje da kupi sir, pa kada je čuo cijenu,upita zbog čega je kod nje sir skuplji nego kod ostalih, a ona mu odgovori: “Ja nigdje ne žurim”. Čovjek će na to: “Dobro, daj ti meni taj sir, pa smo mogli otići na kafu”.
Seljanka: “Može, ja nigdje ne žurim”. Popili oni kafu, pa čovjek reče: “A mogli smo i ručati?” Seljanka: “Može, ja nigdje na žurim”. Ručali oni, kad ce čovjek ponovo: “Pa mogli smo i jedan seks?”
Seljanka: “Može, ja nigdje ne žurim”. Kresnuli se oni kad seljanka reče: “Jao, kada dođem u selo, pa kad kažem onim mojim seljankama da sam prodala sir po 5 eura, a svi po 2 , pa jos išla na kafu, pa na ručak, pa se kresnula pet puta…” Čovjek začuđeno: “Kako pet, valjda jednom?” Seljanka: E “JA NIGDJE NE ŽURIM!” |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 30 Jun - 9:18 | |
| Greška Otišao Albert Ajnštajn pred Boga na onaj svijet, te pita ga: - "Bože, ja sam na zemlji izmislio najveću formulu za sva vremena, ali ne znam formulu sa kojom si ti stvorio čovjeka?! Bog mu da jedan papirić i kaže: - "Evo ti je!" Ajnštajn čita formulu te zamišljeno kaže: - "Ali ovdje ima greška?!" - "Naravno da ima!", kaže Bog. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 6 Jul - 8:48 | |
| - Citat :
- Pošla grupa ljudi u lov. Rezervirali su dvokrevetne sobe, ali nitko nije htio dijeliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije pošteno da jedan te isti sve vrijeme bude s njim, pa će se izmjenjivati.
- Citat :
- Poslije prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: "Što se desilo?"
Odgovorio je: "Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć presjedio u krevetu i gledao." Naredne noći je drugi bio na redu. Ujutro isto - izgledao je strašno blijed, napuhan, jedva se držao na nogama. Pitali su: "Kako je bilo? izgledaš grozno!" Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao pila. Cijele noći sam ga samo gledao." Slično su prošli i ostali. Onda je na red došao Mujo. Ujutro se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen. "Dobro jutro!" Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?" Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri odostraga, zagrlio ga, dodirnuo ga za guzu uz nježan osmijeh i poljubio za laku noć. Poslije je cijele noći sjedio i gledao me." |
| | | Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 11 Avg - 7:15 | |
| Suđenje u toku: tužioc pozove prvog svdoka, babu od oko 90 godina starosti pa je pita: – Gospođo, poznajete li me? – Kako vas neću poznavati, gospon tužioc, znam vas od malena, ali moram vam reći da sam se jako razočara u vas. Uvek ste bili lažov, varali ženu svoju, tračarili ste ljudima iza leđa i manipulisali njima. Mislite da ste neka faca, a zapravo nemate mozga ni koliko ima mušica bez glave. Da vrlo dobro vas poznajem… Tužioc totalno pogubljen pita dalje: – Dobro, a da li poznajete ovde prisutnog advokata od optuženog? – Da, naravno da poznajem i gospodina nabeđenog. Znam ga još dok je bio mladić. On je lenština, prevrtljivac i oduvek je imao problema sa alkoholom. On ne može uspostaviti normalan odnos ni sa kim, a i bije ga glas da je najlošiji advokat u državi. Da, ne spominjem da vara svoju ženu sa tri druge iz sela, a jedna od njih je i vaša. Da, vrlo dobro poznajem gospon advokata… Advokat samo što se nije šlogirao. Sudija naglo prekida suđenje pa pozove tužioca i advokata da mu priđu i tiho im reče: – Slušajte vas dva idiota, ako neko od vas dvoje pita babu da li poznaje mene idete obojica u zatvor momentalno… |
| | | Kenyo Član
Poruka : 22
Učlanjen : 18.09.2015
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 18 Sep - 21:59 | |
| Pa, nisam od viceva, više volim spontanu šalu a ionako se već svi vicevi manje - više znaju ali želja jedne iznimne dame s ovog foruma je meni zapovijed. Pokušat ću joj udovoljiti premda se osramotio.
Novi šef policije prvi dan odmah onom policajcu na porti kaže donesi mi novine i od sada hoću svako jutro novine na stolu. Policajac šefu donese novine, međutim, drugo jutro zaboravi kupiti šefu novine pa se snađe i na stolu mu ostavi stare, jučerašnje. Policajac u strahu cijeli dan ali se ništa ne dogodi pa povjeruje da šef nije primjetio da su novine jučerašnje. Slijedeće jutro opet policajac zaboravi šefu kupiti novine pa mu opet na stol stavi one iste, sada već prekjučerašnje novine. Policajac se cijeli dan znojio od straha ali se opet ne dogodi ništa pa pomisli da još šef nije primjetio da su novine skroz stare. Slijedeće jutro policajac opet zaboravi kupiti novine, šta sad, ma opet one iste novine, sada već stare tri dana, stavi šefu na stol ... Ubrzo je šef pozvao policajca. Policajac je prestravljen u isčekivanju tko zna kakve kazne došao šefu. Šef je sjedio za svojim stolom i čitao stare novine pa se obrati policajcu:"Kolega, zamislite ovo! Za nas policajce kažu da smo glupi a ovaj je doktor a treći dan se za redom autom zabija u isto drvo!?!" ... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 21 od 41 | Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 598 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 598 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|