|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:17 | |
| Vozi se Papa gradom,kad eto ti uđe u ogromnu saobaćajnu gužvu.Njegov vozač u tom trenutku napravi ogorčen izraz lica,a papa mu se obrati sa zadnjeg sedišta:‚‚Pusti mene da vozim".Papa kreno da vozi,levo,desno,levo,desno i sve tako obilazi,uleće u krivine kad naleteo na pandursku kontrolu.Tu policajac kreno s redovnom procedurom provere identiteta,kad mu Papa kaže:‚‚Znaš ti ko sam ja?".Policajac:‚‚A to ste vi vaša ekselencijo,samo oprezno dalje sretan put...".Policajac sav sretan,pod utiskom,požuri u stanicu da javi komandiru koga je to zaustavio.‚‚Znate li koga sam sad zaustavio?Hajde pogadjajte?".Komandir:‚‚Pa ne znam možda nekog s estrade,ne znam??".‚‚Više komandire,nekog važnijeg!".‚‚‚Ministra nekog?".‚‚Ma još...".‚‚Pa ne znam predsednika onda!".‚‚Još,još...!".‚‚Au sad stvarno,pa ne znam,koga si zaustavio?".‚‚Ne znam tačno,al zamislite ko je kad mu je Papa vozač!" |
|
| |
Gost Gost
| Perica je došao kod doktora te predao zdravstvenu knjižicu i čeka. Poslije nekog vremena izlazi medicinska sestra i pita : - "Što Vas boli?" Perica: - "Ku*ac." Sestra: - "Nemojte biti bezobrazni, meni recite da vas boli grlo, a doktorici što vas stvarno muči." Doktorica ga naruči na kontrolu za pet dana. Poslije pet dana dolazi Perica te ga sestra ponovno pita: - "Što Vas boli." Perica uljudno odgovori: - "Grlo." Sestra: - "Kad gutate." Perica: - "Ne, kad j*bem." |
|
| |
Gost Gost
| Tri muškarca razgovaraju o svojim božićnicama. Kaže prvi: -Radim u banci. Od božićnice ću si kupiti auto, a s ostatkom idem na putovanje. Kaže drugi: -Radim za Mercedes. Od božićnice ću si proširiti bazen, a s ostatkom idem na put oko sveta. Kaže treći: - Radim u školi. Od božićnice ću si kupiti pulover. Svi ga začuđeno pogledaju i pitaju: - A šta ćeš s ostatkom? - Pa… nadam se da će mi ostatak mama nadodati”, odgovara učitelj |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:18 | |
| Sedeli smo u birtiji, moj prijatelj i ja. Preko puta nas su sedela dva stara ofucana pijanca. Kažem ja svom prijatelju: »Takvi ćemo biti i mi za deset godina.« A kaže on meni: »To je ogledalo, konju jedan!« |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:18 | |
| U vojsci: • Je li, Markoviću, jel veruješ u život posle smrti? • Ne, gospodine kapetane! • E pa sad ćeš početi da veruješ jer te na kapiji čeka tvoja baba, za čiju si sahranu pre dve nedelje tražio odsustvo... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:19 | |
| Sreli se bivši i sadašnji momak jedne devojke. I bivši cinično upita sadašnjeg: - Kako je sa potrošenom robom? A drugi mu odgovor: - Prvih 5 centimetara je onako, ali dublje je kao nova. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:19 | |
| Dečko: Alo brate, šta da joj napišem? Prijatelj: Pa kenjaj nešto o njenim očima i njenom mirisu. Dečko: E Djevojka: Ee Dečko: Tvoje oči predivno mirišu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:20 | |
| Tokom razgovora za posao: - Šta je vaša najveća slabost? - Iskrenost. - Iskrenost? Pa ja ne mislim da je to loše. - Boli me **** šta ti misliš. |
|
| |
Gost Gost
| Sedi čovek u kafani i pije piće za pićem. Kad se baš dobro napio, uzima kaput i kreće ka vratima. - Ali, gospodine, zaboravili ste da platite! - Znam. Ja i pijem da zaboravim. |
|
| |
Gost Gost
| KONOBAR: Bitte ? MUJO: Šniclenzi, cvaj pivenzi, majne jednu salatenzi... -Ode konobar i donese sve što je Mujo tražio... - Jesil vidio Suljo što ti je reći kad čovjek zna pričat Njemački? Na to će konobar: - Pojeo bi ti govnenzi, da ja nisam iz Bosne. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 15 Nov - 17:21 | |
| Ide muškarac ulicom . U susret mu ide djevojka : - Ah - pomisli on - kad bi ona moja imala takve noge . Posle nekoliko metara , prolazi još jedna djevojka : - Ah ... kad bi ona moja imala takve grudi ! Posle nekoliko metara još jedna : - Ah ... kad bi ona moja imala takvu guzu ! Zvoni kuci na vrata . Otvara mu žena : - Ah draga .... cijelim putem sam o tebi razmišljao..... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 16 Dec - 18:58 | |
| Pita učiteljica u školi: • Ko zna nešto o tabletama i čemu služe? Javi se Marko i kaže: • Analgin, za bolove. • Bravo Marko! – pohvali ga učiteljica. Javi se Marica: • Paracetamol, za temperaturu. • Bravo Marice! Tu ustaje Perica i kaže: • Vijagra, za proliv. Stala učiteljica i pita začuđeno: • Kako? A Perica će: • Svake noći čujem mamu kako govori tati: “idi popij Vijagru da ti se stvrdne to go*no!” |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 25 Dec - 11:41 | |
| Pita zgodna djevojka prodavača: 'Koliko košta ova čokolada?' 'Poljubac po komadu.' 'Dobro, uzet ću pet komada - baka će platiti.' |
|
| |
lolica Član
Poruka : 2
Učlanjen : 09.03.2016
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 28 Mar - 22:27 | |
| Dobarrrr.Bas sam se slatko nasmejala. Tri bračna para ... |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:40 | |
| Došao Mujo iz Amerike, i pita ga Haso kako je tamo, a Mujo ce na to:
-Znaš, oni su ti jarane 30 godina iza nas !
Pa kako bolan, veli Haso, a Mujo ce: - Pa njima je još uvijek dobro ! |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:42 | |
| Kako bi se nazivala nova drzava kad bi se ujedinile Crna Gora i Bosna i Hercegovina?
- Zvala bi se: Crna Bosna Gora Hercegovina. |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:46 | |
| Pobjegla dva Bosanca iz zatvora i jos im samo preostaje da preskoce ogradu. Bas u tom trenutku prolazi tuda policajac a njih dvojica se skriju iza dva grma. Policajac cuje neko suskanje i dodje do prvog grma i priupita: - Tko je iza grma? Prvi Bosanac: - MIJAU! Ode do drugog i opet upita: - Tko je iza grma? Drugi Bosanac: - Isto macka! |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:54 | |
| Zašto u slovenskim školama nisu potrebne karte za geografiju? - Pa sve se vidi kroz prozor. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:55 | |
| Poštar odlazi u penziju i odrađuje svoj posljednji radni dan. Od jedne porodice dobio je na poklon hemijsku olovku, od druge privjesak za ključeve. A kada je pokucao na treća vrata dočeka ga raskošna plavuša i uvede ga u spavaću sobu gdje provedoše dva sata u najluđim ljubavnim vratolomijama. Nakon tuširanja dade mu 50 KM. Začuđeni poštar je upita: - "Izvinite, možete li da mi objasnite, šta ovo sve treba da znači." A na to će plavuša: - "Ma jutros sam svom mužu govorila da naš poštar odlazi u penziju i da nešto trebamo da učinimo za njega, neki poklon i tako. A on mi reče: - Jebiga, daj mu 50 KM, šta ćeš drugo." "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:56 | |
| "Kako si se osjecao na poslednjem casu u skoli", pita majka Ivicu. Ivica: "Kao general, stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice." "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:58 | |
| POP : - Da li mladoženja pristaje promjeniti status veze u oženjen ? Mladoženja: - Da. POP : - Pristaje li mlada promjeniti status veze u udata ? Mlada : - Da. POP : - Molim kumove da lajkaju ... "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 25 Jun - 20:58 | |
| Ulazi čovjek u teretanu i pita instruktora: - Na koju spravu da idem, da privučem žene? Instruktor: - Na bankomat, on je tu ispred. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 4 Jul - 9:12 | |
| Fata otvorila profil na facebooku
Odlučila se fata otvoriti profil na društvenoj mreži, upalila računalo, spojila se i krenula odgovarati na pitanja:
Ime i prezime: Fata Suljić Mjesto rođenja: Kod kuće Znak u horoskopu: Ovca Koji automobil vozite: Moj muž vozi , a ja guram da upali Idete li na fitness: Što bi mi išli kada ni on kod nas ne dolazi Piće: Himber Najdraža zemlja: Izfrezana Postoji li osoba koja vas fascinira: Moj muž- 20 godina mu govorim da ne piša po dasci od wc šolje, ali džaba Broj cipela koji nosite: Jedne 3 godine Ko brine o vašem imidžu: Druga ruka Na šta najviše trošite novac: Na vraćanje dugova Koji posao volite: Što je to posao Da niste to što jeste, šta bi ste bili: Političar ili kurva, svejedno Imate li kućnog ljubimca: Feri-čini čuda kod svakoga pranja Što najprije primjećujete kod osoba suprotnoga spola: Klješta, tj. jesu li ga poslali iz elektrodistribucije da nam isključi struju ili nisu Koji je vaš životni moto: Sama pala-sama se ubila Vaš najbolji prijatelj je: Ima nekoliko godina to je moj muž, sve se više ponaša prema meni kao prijatelj Na šta, koga ste slabi: Na svekrvu, odma mi pozli od nje Gdje ljetujete: Vazda polupansion ispred televizora Omiljeno jelo: Pita Šta biste najviše željeli: Da dobijem na lotu i vratim sve dugove . |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 13 Avg - 18:24 | |
| LuksuznoŠta znači živeti luksuzno?Jedeš luk a suze ti same idu. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |