|
|
Autor | Poruka |
---|
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 17 Okt - 10:07 | |
| Koja je sličnost između flaše piva i tašte? - oboje su najbolji kada se ohlade! |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 13:57 | |
| Sreli su se Amerikanac i Srbin i pita Srbin Amerikanca: - Prijatelju kolka ti je plata? - Ja mesečno potrošim oko 2500 dolara. - kaže Amer. - A koliko ti ostane? pita Srbin. - To se kod nas ne pita. - odgovara Amer. - A koliko ti zaradiš? Pita sad Amer. - Ja zaradim oko 300 evra a potrošim 340 evra mesečno. - Odakle ti onih 40 evra? - pita Amer. - E to se kod nas ne pita! Kaže mu Srbin. |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 13:57 | |
| Došao Rom kod doktora Slovenca pa ga pita: - Gosn' doktoru, molim te pomagaj ko brata te molim, tresem se stalno ko budala. Jel to može da ima veze što me tata napravio na veš mašinu? - Kaj? Ni važno, Oče me je naredil na gramofonu, tako da mi ni nič, tako da mi ni nič, tako da mi ni nič ... |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 13:58 | |
| Sreli se na božićnoj žurci Srbin, Hrvat i Crnogorac i raspravljaju se odakle je Deda Mraz. Srbin počne prvi: - Deda Mraz je naravno Srbin, pogledajte koliku bradu ima? Hrvat će na to: - Ne slažem se dječki. Djed Mraz je definitivni Hrvat, boje su mu crvena i bjela kao na šahovnici, ne? Crnogorac nije mogao da uzdrži pa reče: - Đedo Mraz je naše crnogorske krvi. Svima deli poklone a radi samo jedan dan godišnje. |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 13:58 | |
| Na natjecanju njemački, švicarski i hrvatski političar. Trebaju u 5 minuta ispeglat košulju, pojesti kilu kruha i povalit žensku. - Nijemac pojede kruh, ispegla košulju i prođe 5 minuta te ne stigne povalit žensku. - Švicarac ispegla košulju, pojede pola kruha i prođe 5 minuta. - Hrvat da ženskoj da pegla košulju dok je on guzi i usput pojede kruh - sve u 5 minuta.
Pouka : - Njemača: prvo jelo, pa posao, a za ostalo ako se stigne. - Švicarska: prvo posao, pa jelo, a ostalo ako se stigne. - Hrvatska: ako ne je*eš onoga tko radi nećeš se kruha najesti. |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 13:59 | |
| Otišao Lala prvi put u pozorište i posle ga pitali kako mu je bilo a on odgovara: - Ta nije loše bilo na početku, al na kraju je bilo odlično kada su delili kapute, Uzeo sam tri odlična! |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 5 Apr - 13:24 | |
| |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 1 Jul - 22:13 | |
| Ulazi covjek u kafanu u Sarajevu: -Molim vas jednu kavu! -Nema! -Kako nema, pa sta piju svi ovi ljudi?! -Kahvu! -Pa zar to nije isto?! -Jel isto da ja tvoju zenu POVALIM il POHVALIM?! |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 29 Okt - 14:11 | |
| Zali se Pinokio Djepetu kako to da je svim njegovim drugovima iz razreda kitta fino oblikovana, a njemu cetvrtasta, i svi ga zezaju, pa cak i devojcice.Kaze njemu Djepeto: - Uzmi ovu smirglu i oblikuj i ti svoju, sinko. I tako i bi. Posle nekog vremena pita Djepeto Pinokija: - Jesi li oblikovao onu stvar. - Jesam - rece Pinokio - I jeli te pale sad devojcice? - Ma jebes devojcice....SMIRGLA JE ZAKON!!!!
Poslednji izmenio putnik dana Čet 29 Okt - 15:02, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Thabit Član
Poruka : 397
Učlanjen : 28.04.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 29 Okt - 14:37 | |
| kaze Fata Muji - ako me prevaris i ozenis se mladjom,matere mi udacu se za njenog oca i bicu ti punica dok budes ziv.. |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 29 Okt - 15:03 | |
| |
|
| |
Emelie Master
Poruka : 382385
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 31 Okt - 15:51 | |
| Muva deda babu pa ga ona pita šta imaš od imovine a on kaže od pokretne vilicu a od nepokretne ku*ac |
|
| |
andjeo Član
Poruka : 434
Učlanjen : 09.10.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 2 Nov - 10:21 | |
| ---IVICA I MARICA--
Idu Ivica i Marica šumom. Tek će ti Marica:
- Ivice, imam osjećaj da ćeš me kresnuti! - Ma neću, - veli Ivica.
Idu oni tako dalje još dublje u šumu, kad eto ti nje opet... - Ma ja imam opasan osjećaj da ćeš me kresnuti!
- Ama neću, koji ti je k....ac!
Idu oni još dalje i sad već duboko zašli u šumu. - A da ti mene kresneš da me prođe taj osjećaj? |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 24 Feb - 9:55 | |
| Na zidu jedne Beogradske gimnazije piše: - Milan je peder! - Nije!!! - Jesam! |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 8 Mar - 23:00 | |
| Dva tipa, u braku, imaju usvojeno dete. I jedan uđe u kupatilo da se istušira. Dete, ko dete, krene za njim i .... "Auuu, tata, koliki ti je"
A tata kaže: "Nije to ništa sine, da vidiš koliki tek ima mama" |
|
| |
Rene Elita
Poruka : 2731
Učlanjen : 27.09.2016
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 10 Apr - 5:00 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 22 Apr - 17:49 | |
| - Black Wizard ::
- Dva tipa, u braku, imaju usvojeno dete. I jedan uđe u kupatilo da se istušira. Dete, ko dete, krene za njim i .... "Auuu, tata, koliki ti je"
A tata kaže: "Nije to ništa sine, da vidiš koliki tek ima mama" sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 18 Sep - 15:14 | |
| Šta bi dobili da operemo naše političare? - Nečistu vodu i čiste kriminalce. |
|
| |
Salome Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 19 Sep - 10:54 | |
| Pita Obama Boga kad će Amerika bit' najbogatija na svetu? -"Za 100 godina!" Zaplače Obama i kaže: -"Ja neću biti živ!" Pita Sarkozy za Francusku isto što Obama za Ameriku. Kaže Bog: -"Za 300 godina!" Zaplače Sarkozy i kaže: -"Ja neću biti živ!" Pita Nikolić Boga kad će srbija biti najbogatija na svetu? Bog zaplače i kaže: -"Ja neću biti živ |
|
| |
Salome Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 19 Sep - 10:56 | |
| Kako se zove Rus koji ***** 3 cigare?
- Dimitri. |
|
| |
Salome Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 19 Sep - 16:21 | |
| Žena se dere na muža:
- Prekini da zevaš dok ti pričam! - Ne zevam, pokušavam da kažem nešto. |
|
| |
Doktor Zo Master
Poruka : 79242
Učlanjen : 03.06.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 19 Sep - 19:47 | |
| Umrli Srbin i Hrvat i dođu kod Sv. Petra. - Odakle ste vi momci? - pita ih on. - Srbija. - Hrvatska. - Auuu... ma ne morate ništa više da kažete, vi ste nevernici, grešnici, idete u pakao obojica. Samo, Balkan je malo nedefinisano područje, pa imate izbor, hoćete li u zapadnoevropski ili istočnoevropski pakao? - pita ih Sv. Petar. - Kakva je razlika? - pitaju oni. - Paaa, u zapadnoevropskom ujutru pojedeš kašičicu govana i posle si slobodan, a u istočnoevropskom isto to, samo što pojedeš kantu govana. - Ja sam uvek bio zapadno orijentisan, ja ću u zapadni - kaže Hrvat. - Ma, ja neću na taj zapad, majke im ga spalim, daj istok - kaže Srbin. I odu oni tako i sretnu se posle godinu dana. - Pa, kako je? - pita Srbin. - Maaa, nije loše, onako, ujutro pojedeš ono... jedva se guta, nije lepo, al' šta će, to ti je, što ti je. Ma, dan i nekako, al' kad pomislim šta me ujutro čeka... A kod tebe? - kaže Hrvat. - Ma, šta da ti pričam, istočna Evropa k'o istočna Evropa. Nekad nema govana, nekad kasni kamion, nekad nema kanti, nekad štrajkuju ovi što dovoze... Nisam ih dosad ni probao. |
|
| |
kreja Master
Poruka : 5893
Učlanjen : 18.12.2021
Raspoloženje : super
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 18 Dec - 13:23 | |
| Zeno skidaj gace evo majstora da popravi radijator. Nije valjda dotle doslo. je l mi to nemamo para za majstora. Sa radijatora zeno. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 20 Dec - 14:05 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Salome Master