| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 31 Jan - 15:53 | |
| U TUŽNIM OČIMA U tužnim očima daljine odjekujukao bubnjevi da ih na put pozivajuu nepoznate avanture i krajeve dalekegde sunce nikad u oblake ne zalazigde vreme ljubavi nikad ne prolazi Na licu tragovi kao ponori nevidljivireke skrivene nekuda u daljine vodeprepune bola i neostvarenih snovatražeći nove puteve ljubavi i slobodenovi osećaji u grudima da se rode Daljine dozivaju nemuštim glasomodjekuje nebo i oblaci tamni na njemusuze od kiše proliše veliki tamni oblaci sunce se lagano na počinak se spremadaljine uzalud zovu vremena više nema Samo pusti pogledi u nepoznati svetmisli upakovane kao veliki koferi za putprepuni i teški od novih nadanja i željaod tereta vremena i životnog prtljagaza odazak više snage nema
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 1 Feb - 19:23 | |
| OSEĆAŠ LI Osećaš li kako te milujem rukom nevidljivom rasutu kosu ti s lica nežno prstima sklanjammilujem drago lice o kome noćima sanjami ostavljam tragove ljubavi na obrazu tvom Zažmuri i čućeš muziku duše iz daljineakorde ljubavi i harmoniju daleke vasioneduboko u grudima kako srećom zvonei bude uzdahe duboke i ljubav da u oku sine Šaljem ti ljubav sjajnim mesečevim zrakomu snove da je spusti da s tobom zajedno dišemda harmoniju vasione osetim svakim uzdahom Sve duže poruke ti ljubavlju i srcem pišemda se volimo na zvezdnim stazama našimu mislima zauvek daljine da izbrišem
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 4 Feb - 16:21 | |
| VUKU ME POGLEDI Vuku me pogledi negde u daleko do moraupakovni kao mali koferi da ih lakše nosemisli i note od pesama dugih kao tvoje koseu koju su snovi upleteni dok ne svane zora Sunce rumeno izranja iz mora lagano se dižesa tvojim likom šo se na talasima presijavakao čarobni lik iz bajke što na talasima spavai nestaje sve više i brže što mu je sunce bliže Vuku me daljine čarbnom muzikom svojomdaleki putevi kao slatki kolači sebi me mameda ljubim tvoje usne vrele da ne budu same,i da se omotam dugom kosom tvojom Mirisnom i zanosnom da mi srce više ne lutada postaneš moja najlepša noć i moj najlepši danda se u javu pretvori svaki moj sanpronaći ću te, znam da si negde na kraju puta
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 7 Feb - 15:11 | |
| VIOLINA U plavu kosu vetar joj se kradom upleodok je laganim korakom zaustavljala vremei kitila skrivenim pogledima lepe haljine svojeza njom su nečujne note ljubavi odzvanjale Vetar je nosio misli i nemušte reči mojevitlao njima naokolo po njenom lepom licudok je u oku skrivala sunce i vatru u njemuhodajući zanosnim korakom i s vetrom u kosi Pratih kako lepota i ljubav izvire u svemukao božanska muzika da opija okolo svenevidljive note razležu se negde u prostorupune ljubavlju srca kada se nađu pored nje U hodu se lagano ljulja kao brodicana na moruduga kosa nemirna na vetru kao na talasimaa telo kao najlepši instrument koji lepotom svirai opija svojim zvukom kao najbolja violina
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 7 Feb - 15:34 | |
| Kada bih trebala da glasam za tvoju najbolju pesmu Sirius,ne bih mogla da se opredelim.prelepo pišeš! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 7 Feb - 16:31 | |
| Esti hvala od |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 13 Feb - 18:16 | |
| DAN BEZ KRAJA Dan dug kao godinasve je beskrajno postalopreduboko i preširokoništa od nade nije ostalo Sve je u čekanju nestaloptice su odletele odavnou beskraju se izgubilesve je tako mirno i ravno Od nje glasa nematišina ponore spremausta postaju sve većauzalud, nje još nema Sumrak kao vesnik tameputevi začarani, nema njeprosu se crnilo iz neba golemazauvek nestade sve
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Feb - 20:59 | |
| TIŠINA Samo je duboka tišina lekovita reči su trunje u bistrom oku kad srce tišinom ljubav šalje iskrenu toplu i duboku Tišina je put bez početka i kraja melem koji svakoj duši prija čemu gomila uzišenih reči kad se svaka misao oko tebe svija Svaka te ljubi beskrajno u tišini bez vremena i kraja ostavlja tragove ljubavi na tebi i prah na usnama od zvezdnog sjaja Samo je duboka tišina lekovita svaku ranjenu dušu dodirom leči samo u njoj tako dubokoj mogu da te volim te bez i jedne reči |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 21 Feb - 16:18 | |
| SVE SE PROMENILO U meni promenilo se svenoći su mi postale dansamo su njene slike u meniona mi je odnela san Postala je moja misaoopsesija, moja moramoj nedosanjani sanmoja noć i moja zora Razboleh se za njomsve me podseća na njuna njene osmehe i pogledeosećam je, kao da je tu A onda opet sve je praznosvaki je isti postao dannema je da se nazad vratida završimo nedosanjani san |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 28 Feb - 11:46 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 28 Feb - 11:59 | |
| ČEKAJUĆI TE Čekajući na tvoje usne vrelena poglede tvoje zanosnepretvaram se u prah i pepeood želje sam skoro sagoreo U plamen ću se pretvoritičekajući na tebe mila mojau buktinji od želje ću goretisve ću te više želeti i voleti Samo da ugledam to lice milou očima radost susreta našegosmeh vedar kao sunčani dankao najlepši neostavreni san Zvezda si sjajna iz mojih snovau ovoj noći tako mi nedostaještvoja toplina i oči plave kao moreda ih gledam i ljubim do zore
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 6 Mar - 19:43 | |
| U KIŠNOJ NOĆI U ovoj tamnoj kišnoj noći dok senke igraju bez kraja u odsjajima mokrih pločnika igre meseca tame i sjaja Sve je tako mračno i sumorno a ti si tako daleko misli su mi mračne kao ova noć osećam da te ljubi drugi neko Okovan sam mislima pustim u pogledu mi samo praznina nedostaje mi osmeh i pogled tvoj nedostaje mi tvoja blizina Ova kišna noć je moja mora tama koja nikada neće proći osećam da postaješ moje sećanje i da nikada više nećeš doći |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 8 Mar - 7:57 | |
| SVIM ŽENAMA ČESTITAM I ŽELIM SREĆAN 8 MART |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 8 Mar - 9:18 | |
| Hvala Sirijus49,i tvoji stihovi nas veličaju |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 10 Mar - 1:36 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 11 Mar - 9:37 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 13 Mar - 15:03 | |
| IZ SNOVA Samo kad mi na um padnunjene oči mile, ta dva jezera u gorite dve iskre kao dve vatre u meniu prah me pretvaraju a seta me mori Kad mi na um padne njeno lice milotaj osmeh vedri i njen umilni glaskao muzika koja dušu od svega lečikao lek , kao spas Kad mi na um padnu njene usne vrelerumene i uvek ljubavi žedneu meni ustrepti sve od želje za njimada ih ljubim tako vrele i medne Gledam je tako nestvarnu i lepudok se u mislima preda mnom šetata prelepa žena iz mojih snovavečita lepota imaginarnog sveta
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Mar - 12:44 | |
| NA PRAGU SNOVA Čekaću te noćas na pragu snovakad tiho zaploviš u čarobni sanu zagrljaju skrivaću te i ljubitidok u senkama noći čekamo dan Doći ću po tebe lagano i tihoza ruku ću te nežno uzeti i povestiu skrivene svetove svetlosti i ljubavina zvezdane staze ću te odvesti U našim snovima samo će svetlost bitiu bojama vasione bićeš obasjanaljubav i sreća biće svuda oko tebebićeš presrećna i lepotom očarana Čekaću te noćas na pragu snovalepo se obuci, moraš najlepša bitida budeš lepa poput najlepše zvezdeu njihovoj svetlosti snove ćemo sniti
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Mar - 13:59 | |
| SAMO MISLIM O TEBI
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 17 Mar - 17:43 | |
| LJUBAV U OČIMA |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 21 Mar - 16:39 | |
| JEDNO LETO Na ramenu joj rumeni tragovi suncaa pogled je skriven ispod naočarakosu joj smeđu vetrić talasa nežno dok joj se na licu sunce odmara Sunčala se na jednoj velikoj steniu zavetrini glasova i nezvanih ljudipogled sa nje nikako odlazio nijesa njenog tela sa njenih grudi Bila je to magija tog toplog letasan što na javu došao je tuna tu stenu kao slika za godine dugei sad na toj steni kao da vidim nju Ostala su sećanja na to toplo letoostale su želje negde na toj vlikoj stenikao duhovi viju se oko nje u krugostala je negde praznina u meni
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 18 Apr - 19:47 | |
| PROLEĆNI DAN O, kako je divan ovaj prolećni danoptočen biserima ljubavi i radostiumotan u plavetnilo širokog nebamami lepotom pupoljke mladosti Na licima svetlost se prelamau očima iskre, a u srcima damari bijuna usnama poljubci vreli čekajudok se u osmesima slatke tajne kriju O, kako je divan ovaj prolećni danpoželeh da ga podelim sa njomda zagrljeni u njemu plovimodok se nežno skriva u krilu mom O, kako je divan ovaj prolećni dana ne mogu ga sa njom podelitine mogu je ljubiti i kraj nje bitibez nje se radovati i veseliti
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|
| |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly