...Odlutam u neki svoj svijet... ...jer u mislima dijelim samocu sa tobom... ...nedostaje mi tvoja njeznost... ...tvoja ljubav,bliskost... ...nedostaje mi osjecaj... ...da imas me,da imam te... ...nedostaju mi tvoje oci...
...da vidim svijet ljepsi od mog... ...ruke da me vode... ...putevima zivota... ...nedostaje mi toplina tvoje duse... ...da je pretocim u rime... ...nedostaje mi tvoja sjenka... ...jer tvoja sjenka sam ... ...nedostaje mi da volim... ...jer niko ne voli kao ja...
XX
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 9:38
Meša S Ti si mi dala ono najdragocjenije od svega - osjećaj da mi nedostaješ.
Malena40
VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 12:03
Kada mi nedostaješ – Mika Antić
Mislim tudje misli Kradem svoje vreme Provlačim ga Izmedju oblaka, snova, Daljine i snega…
Kada poželim Da ti nedostajem Odsanjam pesmu Zatvorim oči I na kaldrmi zamislim Cvet beli.
Kada te nema Jer tako hoću Zaledim osmeh U sebi kažem ime Udahnem duboko I pomislim
Tako mi nedostaješ…
....My heart beats only for you....
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 12:04
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 12:05
Nedostaje mi nasa ljubav, mila a bez nje ovaj kurjak menja cud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme svemu menja boje i da je silan sjaj pomracilo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije znacilo
Malena40
VIP
Malena40
VIP
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 12:06
Nedostaješ mi, Svakog trenutka, svakog dana, U svakom kutku ovog stana, Nedostaješ mi...
Nedostaješ mi, Kad dođu praznici i zima, I svako nekog svoga ima, Nedostaješ mi...
Kad mi se nešto lepo desi, Ja bih da odmah javim tebi, Al' već na pola tvoga broja, Stanem jer više nisam tvoja.
Nedostaje mi, Slatka toplina tvoga tela, Samo sam s'tobom bila žena, Nedostaje mi...
Nedostaje mi, Mirna rutina naših dana, Milion slika s' putovanja, Nedostaje mi...
Da ti se nadam, da te čekam, Kad mi se vraćaš izdaleka, Poneki strah od drugih žena, I slatka sreća pomirenja.
Javi se, molim te, večeras mi trebaš više nego i jedno veče, znam da je to sebično, ta moja želja, potreba šta li je, ali u ovoj noći, razgovor sa tobom je jedino što može da me smiri, jedino čemu se nadam, jesi li svestan toga!?
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 23:20
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 23:21
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Sre 9 Avg - 23:21
lana
MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Čet 10 Avg - 7:57
Poželim te uvek. Nije mi potreban ni razlog, ni dobra prognoza srca koja te tako pokorno čuva. Poželim tvoj miris, pogled, osmeh. Tvoje ruke na kojima je jasno ispisana sudbina moje ljubavi. Nedostaješ… Za ovo moje sad i za naše zauvek.
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Čet 10 Avg - 22:37
Nedostaje mi tvoj osmjeh da rastjera oblake koji su se nadvili nad mojom dušom nedostaje mi tvoj topli pogled da mi otopi led sa srca nedostaju mi zvuci tvojih koraka kroz hodnike naše zajedničke ljubavi nedostaju mi tvoje riječi da otvore vrata sreći nedostaješ mi ti al' to nikome neću priznati ni sebi, ni tebi ni ovoj tišini koja me smara i mori ni prošlosti davnoj, ni sadašnjosti tmurnoj ni budućnosti koju ne vidim bez tebe
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Čet 10 Avg - 22:37
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Pet 20 Okt - 9:24
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Pet 20 Okt - 11:34
Mislim tudje misli Kradem svoje vreme Provlacim ga Izmedju oblaka, snova, Daljine i snega... Kada pozelim Da ti nedostajem Odsanjam pesmu Zatvorim oci I na kaldrmi zamislim Cvet beli. Kada te nema Jer tako hocu Zaledim osmeh U sebi kazem ime Udahnem duboko I pomislim Tako mi nedostajes...
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Pet 20 Okt - 11:35
Malena40
VIP
Naslov: Re: Nedostaješ mi..! Pet 20 Okt - 11:38
Dan bez tebe, nije dan. Noc bez tebe, nije noc. Sunce koje sija bez tebe, nije sunce. Zvijezde koje sjaje u noci bez tebe, nisu zvijezde. Kisha bez tebe koja pad, nije kisha. Osmjeh na usnama bez tebe, nije osmjeh. Sve u mom zivotu za tobom izaziva cheznju... Nedostajesh...zauvjek.