|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 7 Avg - 9:36 | |
| Pita Fata Muju: Mujo čula sam da si vidovit. Možeš li imene naučiti da i ja budem? Mogu, reče Mujo. Fato skini džemper. Fata skine džemper. Fato skini bluzu. Fata skine bluzu. Fato skini suknju. Skine Fata i suknju. Mujo, jel ti to hoćeš mene da j***š Eto, vidiš da si sada i ti vidovita. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 6 Jul - 10:13 | |
| Vraća se Fata vozom iz posjeta majci, a Mujo je dočekuje na stanici. Kad je Fata izašla, Mujo je samo pozdravi i uzme joj kofer.... Fata tužno kaže: - Mujo vidi onog čovjeka kako se pozdravlja sa ženom - ljubi je i grli!!. Mujo baci pogled i procijedi: - Pa, normalno, kad je ispraća na put!! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 6 Jul - 10:14 | |
| Mujo se počeo baviti planinarenjem i koristi svaku priliku da se popne na neko brdo, pa je tako jedan vikend otišao do obližnje planine i nakon par sati muke, evo njega na vrhu. Ugleda malu planinsku kućicu, pa pokuca na vrata, a iznutra se začuje dječji glasić: - 'Ko je? Mujo odvrati: - Planinar u prolazu, jel' ti babo tu? Mali odgovara: - Jok, izaš'o je kad je došla mater ... Mujo nastavi: - Znači, mater je tu? Mali odgovara: - Jok, izašla je kad sam ja doš'o ... Mujo se zbuni: - Pa šta je to, bolan, jeste l' vi ikad zajedno? Mali završi: - Jašta da jesmo, al ' u kući, ovo nam je ćenifa! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 6 Jul - 10:15 | |
| Novinar: - "Dakle, gospodie Mujo, vi ste pesnik?" Mujo: - "Da, ja sam pjesnik." Novinar: - "Amater?" Mujo: - "A mater nije, ona je domacica, malo po basti i tako to." sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 13 Avg - 18:22 | |
| Nasrnuo Mujo na FatuNakon dugo vremena, Mujo nasrće na svoju Fatu. Stenje Mujo, a jadna Fata zapomaže:- Bodi Mujo…- Ma bodem, Fato!- Bodi Mujo, kad ti kažem…- Bodem, bodem, baš mi je super!- Ma skini mi bodi, .ebo ga ti! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
promaja Elita
Poruka : 2101
Godina : 62
Učlanjen : 30.07.2012
Raspoloženje : 5+
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 23 Okt - 20:19 | |
| Zaletio se Mujo Sarajevom, i pobio sve golubove. Pita ga Haso : Pa dragi Mujo sto to uradi ? Mujo : Ma picka im mater'na, oni ce meni hodat Sarajevom na tri prsta ! |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 1 Nov - 16:19 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 11 Nov - 11:51 | |
| Posle sexa, leze Mujo i Fata opusteni na krevetu, pa Fata zabrinuto upita: - Mujo bolan, kako ce se zvati sad ovo nase dijete? - Kakvo bona dijete, prenerazi se Mujo? - Pa ovo bolan, sto ga maloprije napravi, odgovori Fata. A Mujo pogleda sebi medju noge, pa skide prezervativ, sveza ga na cvor, podize uvis i gledajuci u sadrzaj, odgovori: -"E vala ako se iz ovoga izvuče, zvaće se DEJVID KOPERFILD"! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 16 Dec - 11:55 | |
| Haso se kasno u noć vraća mrtav pijan iz noćnog provoda. Fata ga dočeka na vratima: . Ovako više ne ide! Svako veče si sa društvom, kurvaš se i napijaš, lumpuješ, danju spavaš ili si u kladionici, a za to vreme ja idem na posao, kuvam, perem, čistim, peglam, sa decom radim zadatke... Dosta mi je svega! Haso je zagrli i nežnim glasom će: . Fato, ali mi smo tim! |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 20 Jan - 3:42 | |
| Mali Mujica jedva drži otvorene oči na satu matematike, glava mu kljuca i napokon klone, kad se učiteljica zadere:
- Muj'ce, bolan, nemo'š spavat' na satu matemat'ke!!!
Mujica se trgne i zlovoljno odgovori:
- Bezbel' da ne mogu, derete se k'o da vas neko kolje! |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 25 Jan - 18:54 | |
| -Pita Haso Muja:"Mujo, zašto si tako tužan"? -Pomješali mi se organi! -Kako ti se pomješali organi? -Reko mi doktor da mi je jetra otišla u ku*ac! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 25 Jan - 18:54 | |
| Idu mujo i haso u kino gledat ratni film Veli mujo: - Haso meni se prdi Veli haso: - Nemoj sad prdi kad počnu pucati Oni pocnu pucati i mujo pocne prditi, a covjek iza njih veli: - jebo majku, ovi probusili septicku jamu sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 25 Jan - 18:55 | |
| Izlazi doktor iz šok sobe, stavi Muji ruku na rame i kaže: - Mujo, Fata ne izgleda dobro... - Ma znam doktore, ali dobro kuva i dobra je s djecom. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 1 Feb - 21:42 | |
| Ide Mujo kroz šumu i vodi medveda. Nailazi Haso: -Kud' ćeš, ba, s tim volom? -Nije ovo vo nego međed. -Tebe ništa nisam pitao. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 1 Feb - 21:43 | |
| Prolazio Nemac sa devojkom kroz Bosnu u kolima sa kamp prikolicom. Stane Nemac ispred semafora i vidi Muju kako mu prilazi sa cigarom u ustima. Kaže Nemac devojci: - Sad ću da ti pokažem koliko su Bosanci glupi. Tu mu prilazi Mujo sa cigarom, tražeći vatre. Nemac mu pokaže na far i Mujo se sagne i pokuša da upali cigaru na far. Tek posle 5 minuta Mujo odustaje, Nemac se cepa u autu sa devojkom, da gas i ode. A Mujo kaže Hasi, koji je sve vreme stajao iza automobila: - Jooj bolan, kol'ko ti je trebalo da otkačiš tu prikolicu! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
DjKrmak Član
Poruka : 73
Učlanjen : 18.12.2015
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 9 Feb - 15:05 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 10 Feb - 23:08 | |
| Uhvate indijanci Muju i Hasu.Odvedu ih u njihov logor,i poredaju ih. Uhvate Muju,i odvedu ga u jedan od raznih satora. Pita ga poglavica: -Biraj,Čunga lunga,ili smrt? -Čunga Lunga-reče Mujo Uhvate Indijanci Muju,skinu ga,i počnu da ga je** .Nakon 8 sati,puste ga kod Hase. Izadje on sav nikakav,rasturen,kaže: -Ako te pitaju Čunga lunga ili smrt,reci smrt... Ode Haso sad u šator,i pita ga poglavica: -Čunga Lunga ili smrt? Kaze Haso sam srećan: -Smrt! Poglavica: Čunga Lunga do smrti! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 3 Jul - 8:27 | |
| Vjenčali se Haso i Fata. Prvu bračnu noć kaže Fata Hasi: - Moram ti nešto priznat', al' obećaj da se nećeš ljutit'! - Važi. - obeća Haso. - Znaš onog komšiju Muju? - Da. - E, pa on je meni uzeo nevinost prije desetak dana. - Što se žališ, meni je uzeo mistriju i fanglu lani pa još uvijek ne vraća. |
|
| |
haklberi
Poruka : 31977
Učlanjen : 20.09.2011
Raspoloženje : Светлост, плодна земља испод и сунце изнад мене
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 14 Jul - 22:49 | |
| Došo Mujo u Njemačku mrtav gladan i naiđe na štand sa hranom.Pročita on na jelovniku hot-dog.Pogleda on u knjigu sa englesko-hrvarskim riječima i nađe hot što znači vrući a dog pas.Odluči on da naruči hot-dog.Kad ono pogleda unutra i kaže:od cijelog psa mene ***** zapadne.
|
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 22 Jul - 12:13 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 22 Jul - 12:13 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 20 Dec - 13:16 | |
| Mujo udario jagnje
Vozio Mujo kroz Bosnu pa kraj puta namerno udario jagnje.
Taman krenuo da ga pakuje u gepek, kad se s puškom pojavi Haso:
- Gde si krenuo, jarane? Da ga ne voziš možda u hitnu? |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 25 Jan - 22:34 | |
| Piše Mujo Hasi, koji radi u Nemačkoj: „Bolan, Haso, pišem ti pismo u tri tačke: Prva tačka: Celo selo spava sa tvojom Fatom. Druga tačka: I ja sam spavao sa njom. Treća tačka: Šta kažeš na drugu tačku?” Haso mu uzvraća: „Bolan, Mujo, odgovaram ti u tri tačke: Prva tačka: Selo nije veliko. Druga tačka: Fata ima sidu. Treća tačka: Šta ti kažeš na drugu tačku?” ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 25 Jan - 22:34 | |
| Dosli Mujo i Haso u javnu kuću. Pita ih obezbjeđenje: - "Šta hoćete?" - "Pa mi bi nesto da guzimo za 20 eura. - "Za 20 eura, ma izlazite napolje, za 20 eura mozete jedan drugom da popušite! Odu Mujo i Haso i vraćaju se za pola sata. Obezbjeđenje: - "Šta hoćete vi opet?" - "Pa, mi došli da platimo." ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|