|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 27 Jul - 12:16 | |
| Ananas Učitelj pita malog Muju: - Što je to ananas? - To vam je kad babo dođe kući pijan, mater prebije, 'a-na-nas’ viče. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 10 Avg - 23:14 | |
| Haso nije imao zdravstvenu iskaznicu, pa je posudio od Muje i otišao doktoru. Pita ga doktor: 'Što je tebi, Mujo?' 'Pa najbolji prijatelj!' |
|
| |
promaja Elita
Poruka : 2101
Godina : 62
Učlanjen : 30.07.2012
Raspoloženje : 5+
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 10 Avg - 23:43 | |
| Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive: moja mama je prostitutka,dobro zarađuje tako da dobro živimo i imamo sve što nam treba.Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju: Šta tvoj otac radi i kako živite? Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu, a malo za sebe i mi ljepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasana, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici: Moj otac je vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi super živjeli! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 28 Avg - 20:25 | |
| Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kući u NEW YORK-U, i poslije prvog radnog dana poslovođa ga upita koliko je prodao. 1.557.752,20 $ odgovori Mujo, a poslovođa samo što se nije onesvjestio. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu uspjeli prodati robe za više od 50.000$, a Mujo prvi dan trideset puta više .Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom? -Pa lijepo- odgovori Mujo. -Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko komada olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržat' veliku ribu. E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka si uzme štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera... Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vući taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 1.557.752,20 $". -Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo- reče poslovođa, -a čovek je došao samo kupiti udicu ? -Ma jok'- reče Mujo, -došao je kupit' tampone za ženu, pa sam ga pit'o zašto ne ide na pecanje, kad ionako neće jebavat' ovaj vikend !? |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 27 Sep - 11:38 | |
| Mujo Fata i ljetovanje
Pita Fata Muju: - Mujo imali ikakve šanse da ove godine idemo na ljetovanje? Odgovori Mujo: - 40% idemo a 100% ne idemo! |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 27 Sep - 11:39 | |
| Mujo i Jelena Karleuša
Jelena Karleuša dala oglas u novine da se udaje i prima sve ponude. Javi se Mujo na oglas i dođe kod nje na razgovor. Pita ga ona: - Dobro Mujo, koliko ti zarađuješ? - Pa oko 300 eura! - Molim? Pa ja toliko dam na WC papir mjesečno! A Mujo će: - Auuu, da sam ja znao da si toliko usrana, ne bih ni dolazio! |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 27 Sep - 11:40 | |
| Mujo i pubertet
Došao Haso kod Muje i veli: -Sad ti vidim malog, narasto, ulazi u pubertet pravo ... Mujo: -Ubicu ga, ja ga poslao u apoteku ... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 1 Okt - 11:19 | |
| Radi Mujo u vrtu i zove ga Fata: Mujoooooo!!! Zove te neki low batery vec šesti put. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 1 Okt - 11:23 | |
| Pita Fata Muju: - “Dragi, kako da povećam grudi? Ali bez operacije, bojim se…” - “Probaj se trljati toaletnim papirom!” - “Kako će to pomoći?!” - “Ne znam, ali ti je sa guzicom čuda napravilo!!!” |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 17 Okt - 18:46 | |
| Dolazi Fata kod doktora i zali se: -Doktore mene ni jedan muskarac ne moze da zadovolji . -Pa probajte sa dva. -Probala sam doktore i nista. -Pa probajte sa tri. -Probala sam doktore i sa tri i sa pet, deset, dvadeset ali nista. -Fato vi ste fenomen. -Fenomen, doktore, fenomen a ne kurva kako selo prica! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 17 Okt - 18:55 | |
| Čula Fata za oralni seks.Skinula se i čeka Muju.Došao Mujo a ona će njemu: -Bolan Mujo ajde me liži. A on će njoj: -A gdje. Fata će njemu: -Pa tamo gdje se piški. Na to će Mujo: -Oćeš po pločicama ili po dasci? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 30 Okt - 10:59 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 1 Nov - 13:57 | |
| Zove Mujo Fatu telefonom: -Halo Fato, gdje si bona? - Evo me u Livnu na Savi! - Ma jesi luda,nema u Livnu Save! - Ima ba, uostalom evo ti Savo pa nek ti on objasni. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 1 Nov - 13:57 | |
| Kaže Haso Muji: - Mujo, kažu da džentlmeni više ne postoje! - Glupost. Pa juče sam Fati držao kišobran da ne pokisne dok je mjenjala gumu! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 3 Nov - 9:39 | |
| Mujo: "Al me izjeba ovaj Manchester na kladionici!" Fata: "I mene je Milan." Mujo: "Gdje ti je listić?" Fata: "Nije mi ostavio listić." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 3 Nov - 9:46 | |
| Haso: "Mujo, odijelo ti je dobro pravo, odakle ti?" Mujo: "Dao mi šef kako bi izgledao kao oni šoferi u filmova!" Haso: "Što ti bolan nije kupio i cipele, nego hodaš bos?" Mujo: "Seljačino, ne idu cipele uz ovaj model, vidi što piše, Boss!" |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 3 Nov - 10:01 | |
| |
|
| |
đavolica Član
Poruka : 40
Učlanjen : 11.11.2014
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 14 Nov - 17:56 | |
| Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al' zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni. Mujo otpije gutljaj pive pa se požali: - A vid' 'vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma' drugi dan i lančić! A na samu Novu god'nu našla bundu od krzna! Haso zaklima glavom i upita: - Pa dobro, jarane, je's ti nešto naš'o? Mujo zavrti glavom: - Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš'o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel'ke! |
|
| |
đavolica Član
Poruka : 40
Učlanjen : 11.11.2014
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 14 Nov - 17:58 | |
| Jednog dana mu udje cvjecar u radnju i kad ga je ovaj osisao, cvjecar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Cvjecar ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima prekrasan buket od 20 cvjetova. Drugog dana mu udje pekar u radnju i kad ga je ovaj osisao, pekar pita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima kutiju s 20 krofni. Treceg dana mu udje Mujo u radnju. Kad ga je ovaj osisao, Mujo upita koliko treba platiti. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne moze primiti novac. Mujo ode sav sretan. Sutra kad je frizer dosao na posao, nasao je pred vratima 20 Bosanaca koji cekaju na sisanje. |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 21 Nov - 15:22 | |
| Dolazi Mujo kući sa posla
Dolazi Mujo kući sa posla i sa vrata poviče: • Fato, skidaj se! Fata spremno skida gaće i upita: • 'Oćemo li normalno ili u pi*ku?
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 21 Nov - 15:23 | |
| Otiso Haso u ZOO, zastao kod papagaja i gleda.
Papagaj progovori: - "Šta buljiš, budalo?" Haso: - "Je*o mater ako nisam mislio da si ptica."
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 21 Nov - 16:02 | |
| Izgovor za kartu Mujo u autobusu pokazuje svoju kartu kontroloru na što mu ovaj kaže: 'Gospodine, to je dječja karta!' 'Evo, vidite koliko sam dugo čekao autobus!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 21 Nov - 16:03 | |
| Prokleta marica
Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije. - Pa šta vas je dovelo ovde? - upita sudija - Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 21 Nov - 16:04 | |
| Mujo džentlmen
Haso se požali: - Meni ti moja Habiba stalno prigovara da više nema džentlmena među muškarcima. Mujo odmahne glavom: - Jok, bolan, nije istina, evo ja neki dan držao Fati kišobran, da ne pokisne. Haso zadivljeno upita: - Kada? Mujo otpije i odgovori: - Kad je mijenjala gumu kod Doboja |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 5 Dec - 13:45 | |
| Došao Mujo kući nakon pola godine sa bauštele u Njemačkoj, opalio bi Fatu al se ne mogu nikako oslobodit djece. Dosjeti se on pa kaže Fati: - Kad budemo ručaliti se kao slučajno polij juhom pa idi u kupaonu, a ja ću za tobom. I tako jedu oni, a Fata tanjur juhe u krilo i otrči u kupaonu. Ustane Mujo i ode za njom. Nema njih nazad i ode jedno od djece vidit gdje su tako dugo. Poviri kroz ključanicu, dotrči nazad i uplašeno sjedne za stol. Pitaju ga ostali šta je, a on će: - Ko prolije juhu, hebaće ga babo. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|