|
|
Autor | Poruka |
---|
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 26 Jan - 7:23 | |
| Mujo i Fata se seksaju sve u šesnaest, pa kad su oboje svršili, izvale se na leđa i zapale po cigaru. Fata nakon par dimova upita Muju: - Mujo, bolan, voliš l' ti mene? Mujo klimne: - Jašta, bona... Fata se nasloni na lakat i pogleda ga u oči: - 'O'š me onda više ženit'? Mujo otpuhne dim: - De, bona, matereti, ne mijenjaj temu sada.... |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 26 Jan - 10:28 | |
| Zaposlio se Mujo u mesari pa mu šef kaže: - Mujo, vidiš ovu spravu, u nju ubaciš vola i s druge strane izađe kobasica. - A imate li mašinu da ubaciš kobasicu a s druge strane izađe vo? - pita Mujo ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 26 Jan - 10:29 | |
| Došla Fata kod zubara pa raširila noge. Zubar je gleda pa kaže: - Gospođo, vi ste nešto pobrkali, ja sam zubar a ne ginekolog. - Doktore, jeste li vi mom Muji juče namestili veštačke zube? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 29 Jan - 8:24 | |
| Ženi se Mujo, ali u srijedu. I sad pita njega Haso: - Jel` ba Mujo što se ženiš u srijedu, kad svi drugi prave svadbu subotom? - A čuj što? Pa neću sebi da pokvarim vikend. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 29 Jan - 14:32 | |
| Sprema se Fata za izlazak u grad pa izbaci skoro cijeli ormar na krevet i mijenja haljine jednu za drugom. Kad je napokon našla kombinaciju koja joj se sviđa, dođe u dnevnu sobu gdje Mujo gleda televiziju uz pivu i upita ga: Kako izgledam Mujo? Mujo promumlja ne gledajući je: Super! Fata ga ljutito upita: Pa daj me pogledaj prvo? Izgledam li vitko? Mujo je odmjeri od glave do pete, odpije pivo i ispali: Fato, vitka si kao srna ili kako se već zove ona životinja sa surlom! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 29 Jan - 21:43 | |
| Pita Mujo Hasu: • Haso, bil' ti doš'o večeras kod mene, organizujem grupni seks? • 'Oću bolan, što ne bi! A kol'ko će nas bit'? • Pa čuj, ako povedeš Fatu biće nas troje. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 31 Jan - 8:20 | |
| Razmišlja Mujo naglas: - Kažu kada ne možeš nekog da pobijediš, ti mu se pridruži. - I šta sad da radim, da letim s komarcem po kući? |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 31 Jan - 8:20 | |
| Živio Haso u Madridu. Jednom prilikom on se nađe tamo gdje Cristiano Ronaldo dijeli autograme. Ali Haso nije htio autogram. On je htio zamoliti Ronalda za jednu uslugu, ali ga ovaj nije slušao. I tako svaki put kad bi Haso prišao Ronaldu kada dijeli autograme da mu učini uslugu, ovaj ga je stalno odbijao. Ronaldu to dosadi i kad je sljedeći put Haso pitao za uslugu, on mu reče da mu kaže svoju uslugu. - Ronaldo, ajd kad me vidiš u društvu s mojim prijateljima, dođi se pozdravit sa mnom. - kaže Haso. - Ok. - odgovori Ronaldo. I tako jednom prilikom Ronaldo uđe u restoran gdje je Haso sjedio sa svojim prijateljima. Ronaldo priđe Hasi i upita ga: - Pa gdje si Haso! A na to će Haso: - Bježi ba Ronaldo, dosadan si. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 31 Jan - 21:43 | |
| U duševnoj bolnici žali se Mujo liječniku: - Doktore, Haso se gađa stolicom! - Gađaj i ti njega! - Moja stolica je puno mekša od njegove ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 2 Feb - 8:48 | |
| Dosao Muji inkasant na vrata da naplati smece. -Ma iskljucite, ko vas jebe. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 4 Feb - 23:03 | |
| Dosao Mujo u birtiju i narucio pivo. Konobar mu donese pivo i podmetac. Popije Mujo pivo i naruci jos jedno. Konobar mu opet donese pivo i podmetac. Popije i to pivo i naruci jos jedno. Konobar mu donese pivo, ali ovaj put bez podmetaca. Pita ga Mujo: "A gdje je keks?" ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 9 Feb - 7:30 | |
| Zove Mujo hotline, javlja mu se njezni glas: - Šta želiš da ti radim? Kaže Mujo: "Haj' ti mene nazovi!" |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 13:45 | |
| Muji stiglo pismo, ali ne sme da ga pokaže Fati. Fata to primeti pa upita Muju: • Mujo, vidim da si dobio neko pismo i da si zabrinut, reci mi o čemu se radi? Ja sam tvoja žena i u dobru i u zlu, tvoji problemi su i moji problemi, to treba da znaš! • Jeste Fato, u pravu si, svaka ti na mestu... Piše nam švalerka da smo postali otac. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 14:17 | |
| Kopale Fata i Nedžada kromir,kad Fata uzme jedan veći i reče: -Ovaj krompir ko muda od mog Muje. -Tol'ko velika?! -Ne, nego prljava! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 14:18 | |
| Dođu Mujo i Haso u Njemački restoran i kaže Haso konobaru dva pivenzija jedan ćevapenzi i jedan picezni.Kaže Haso Muji vidiš kako je dobro znati Njemački.Kaže konobar Hasi dobio bi ti govnenzi da ja nisam iz Tuzle sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 14:19 | |
| Dođu Mujo i Haso u Njemački restoran i kaže Haso konobaru dva pivenzija jedan ćevapenzi i jedan picezni.Kaže Haso Muji vidiš kako je dobro znati Njemački.Kaže konobar Hasi dobio bi ti govnenzi da ja nisam iz Tuzle sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 14:19 | |
| Kaže Mujo svojoj ženi Fati: • Pozvao sam jarana Hasu na večeru. Fata poludi i drekne: • Molim? Kuća je u neredu, nisam bila u kupovini, nisam ništa oprala, svi tanjiri su nedelju dana prljavi i ne kuva mi se uopšte! • Znam sve to, bolan, nego budala hoće da se ženi pa da mu pokažem kako je u braku! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 14:20 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 18:30 | |
| Zamolio Haso Muju da mu pomogne nasjeći drva za zimu. Dolazi Mujo kod njega i počnu rezati drva, no pila ne reže dobro i Mujo kaže: 'Stara je pila!' Kroz prozor se nato samo čuje Fatin glas: 'Možda sam pila, al' sam pila za svoje novce!' ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 13 Feb - 18:30 | |
| Vraća se Mujo od doktora: 'Fato, večeras ne smiješ ništa jesti!' 'Zašto?!?' 'Rekao mi je doktor da ne liježem na pun trbuh! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 14 Feb - 7:28 | |
| Mujo zasjeo u kafanu s Hasom, pa mu priča što mu se dogodilo: - Joo, nisam ti rek'o, juče me zaustav'la gatara da m' čita iz dlana! Haso otpije i upita: - I š'a je bilo? Mujo uzdahne: - A dao sam joj dva'cet maraka... Haso se zbuni: - Pa ja mislio da ti ne vjeruješ u to?! Mujo slegne ramenima: - A rekla m' žena da sam visok i lijep, pa joj dao para da s' uzme naočale... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 18 Feb - 15:20 | |
| Spavao Mujo kod Hase i Fate u kući. Ali pošto im je mali stan, legao sa njima u krevet. Ujutro za doručkom, kad je Fata otišla na posao, kaže Mujo Hasi: • Haso, ti si mi jaran, pa ti moram reći da me tvoja žena cjelu noć držala za onu stvar! • Ma nije Fata bolan, nego ja. Što je sigurno, sigurno je… ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 18 Feb - 15:21 | |
| Dolazi Huso kod Hase u goste kad ispred vrata zatekne ženu i djecu od komšije kako bosi skakuću po snijegu... Udje unutra kod svog dragog komšije Hase i upita ga: - Što ti ono bolan žena i djeca bosi skakuću po snijegu ??? Kaze Haso: - Ma imam neki sirup protiv kašlja i gripe, rok mu ističe za par dana, pa rekoh da se ne baci bezveze... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 18 Feb - 15:21 | |
| Imao Mujo šest kćeri. Jedan dan dođe najstarija i kaže: Tata.. molim te, napravi nam brata da imamo s kim da se igramo pošto smo mi djevojčice. I stvarno.. rodi se Muji sin i daju mu ime Bajro. Poslije dvije godine, igrale se sestre sa bratom kad utrči najstarija u kuću i poviče: - Joj, tata, pade Bajro u bunar!! Mujo će na to: - E, dugo vam je i trajao.. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 21 Feb - 7:24 | |
| Pita Suljo Muju, Mujo je li istina da te je silovao medvjed. Jest. Pa boli li? Kako ne boli, prošlo više od tri mjeseca, a on se ne javlja, kaže Mujo. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|