Akvarij u Londonu - must see[You must be registered and logged in to see this image.] Akvarij koji se isplati posjetitiNeki dan smo pisali o
pet najboljih akvarija u Europi, a u toj žestokoj borbi za prva mjesta ispao je
London, koji također ima jedan od najljepših akvarija u Europi i definitivno ga se
isplati posjetiti. Pogledajte par sličica pa recite da li smo kiksali s izborom.
London ima svašta za ponuditiLondon ima svašta za ponuditi, a ovim putem vam želim preporučiti
akvarijum. Kad sam radila plan za posjetiti London, nisam razmišljala o akvarijumu, jer u Londonu ima toliko toga za vidjeti. Međutim, nakon vožnje
London Eyeom, na zgradi odmah pokraj kotača zapeo mi je za oči veliki natpis
Aquarium.
Sam ulaz je nekako mračan i jednostavno me povukao unutra. Što se tiče
cijena ulaznica za akvarijum, one se kreću od 100-130kn. Jeftinije je da
kupite ulaznicu online ili u paketu (sa npr.
Madame Tussauds ili
London Dungeon). Ulaznicu možete dobiti i ispod 100kn
ako ulazite u akvarijum nakon 15 sati. Posjetila sam akvarijume u raznim europskim gradovima i moram priznati da je cijena londonskog akvarijuma jedna od nižih cijena, a sam akvarijum nudi puno za vidjeti.
Raže koje se smiješe U akvarijumu možete vidjeti i saznati
sve o morskim životinjama. Možete vidjeti ribice iz crtića kao što je
Nemo (riba klaun) i Sammy (kornjača), pa meduze koje su osvjetljene raznim bojama. To onda stvarno izgleda prekrasno, a tu su i raže, hobotnice, morski konjici, pirane, pingvini, nezaobilazni morski psi itd.
Jedan od ljepših dijelova akvarijuma je hodnik kroz najveći bazen, znači prolazite kroz stakleni hodnik, samo staklo vas odvaja od vode, što znači da vam ribe a i morski psi plivaju iznad glave. U tom hodniku najzanimljivije je vidjeti raže kako vam se smiješe kada preplivaju iznad vaših glava.
Još jedan
zanimljivi dio akvarijuma je stakleni pod ispod kojeg je bazen sa morskim psima, pa kad ga prelazite samo čekate da pukne i da počnete plivati sa tim divnim životinjicama.
Na web stranicama akvarijuma možete pronaći i
vrijeme kada se koje ribe hrane, što je super za vidjeti, pogotovo kada se hrane morski psi i kada ronioci plivaju među njima.
(Svjetski putnik.hr)
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie
» Šta slušate dok kuckate na Haossu?
Juče u 22:35 od Emelie