|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Željko Krznarić Čet 5 Jan - 10:14 | |
| Nemoj nikom nemoj tako ponuditi usne koje mirisu na jesen jer osetice neko kako moji poljupci jos traju i kako ti rukama struji ova jesen i zima nikome nemoj tako ponuditi usne jer znas da te u meni ima za pet stoleca i pet nedosanjanih proleca nemoj ni to malo sjaja u ocima potrositi s nekim u nocima kad moja senka zaluta iznad oblaka pa ti na jastuk padne kao suza neka kap kise i ne reci nikad vise jer Bog ce znati i mozda hteti da me se zauvek tvoje srce seti. |
|
| |
Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Željko Krznarić Uto 10 Jan - 0:49 | |
| SVE ŠTO MI OSTAJE
Sve što mi ostaje to je moje srce, veliko kao nebo i duboko kao more. Zamisli, to je sve što ostaje, a ja sam mislio da će mnogo više toga biti. Cak ni svoju zvijezdu nemam, rijeka mi je davno protekla, ali ipak imam jedno veliko srce i u njemu beskraj tuge, bijelu zoru predivnu na dlanu, imam zaista mnogo... Vjeruj mi ne žalim za mnom sjaj ne blijedi. |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 1 Feb - 17:13 | |
| umro sam a ti mi oprosti sto sam tako zureci zaboravio ruku da ti stisnem i poljubim te onako kako sam to uvijek cinio odlazeci
oprosti mi sto sam proljece jedno zauvijek u sebi odnio ali sjeti se ostale su pjesme u desnoj ladici neuredno slozene snaci ces se iz njih naprosto ljubav izbija te pjesme to sam ti sad ja
oprosti mi nije bilo vremena za oprastanje suvise smo se voljeli da bi mogli nesto drugo tako zureci nisam ni pomislio da ces biti tuzna zbog svega i sad mi je zao zbog te praznine koja nas dijeli zbog toga sto ce nas jednu vjecnost zvijezde razdvajati i sto vise necu moci usne da ti dodirnem |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sub 4 Feb - 14:00 | |
| Pala je zvijezda
Pala je zvijezda i mrak je odjednom pao u zjene ako me volis ako me volis daj da skinemo te teske sjene da ne mogu vise nista tuzno reci da ne budu kise da ne bude nista a da ljubav bude... Ako me volis reci mi pjesmu koje rijeke znaju reci mi ljubav najvecu jos vecu od vece da mi traju te usne na usni da mi tijelo trne i usahnu suze. Ako me volis reci mi lijepo neka mi bude jutro na tijelu da me ne prevare ponocna bdijenja jer pala je zvijezda u moje zjene. Ako me volis ako me volis da skinemo skupa te teske sjene da mi pjesme polude da ne bude nista a da ljubav bude... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Željko Krznarić Čet 9 Feb - 10:08 | |
| Da li će me nekad tvoje ruke prepoznati
Da li će me nekad tvoje ruke prepoznati kad u nama bude već mnogo jeseni i zima kad mi sjaj u oku izblijedi od kiša i kad me možda više neće biti
Da li ćeš ponekad zaplakati noću kad te sjeti davna zaboravljena pjesma na sve ulice i restorane sva ona mjesta koja ćeš pamtiti po našoj nježnosti i ljubavi u kristalnim prozorima plavim maglama
Da li ćeš ponekad zaplakati u prvi sumrak novog proljeća u toj jedinoj preostaloj zraci razbijenog sunca kad osjetiš još jednom dodir moga dlana kad me više možda neće biti
A sve će biti kao prije i ona rijeka plava i prozori tvoje sobe okrenuti daljinama u koje smo htjeli
Da li ćeš me ipak zaboraviti u predahu dviju ljubavi a znaš da nam usne od istog poljupca boluju i da nas ista tuga progoni stoljećima |
|
| |
Mina
| Naslov: Re: Željko Krznarić Čet 23 Feb - 1:16 | |
| NE VOLIM TE VIŠE - Željko Krznarić
Ne volim te više da znaš ali uvijek mi tako ponekad u vremenu dođeš pa pomislim da si mi sve na svijetu i ne mogu ni zamisliti kako ležiš u nekom drugom krevetu a ista si i kad kiša pada i kad hlače obučeš i kad suknju skidaš a ne plačeš nikad jednog ću te dana ubiti zbog svega jer si tako slatka bezobrazna i kratka ako ne računam noge jer si fina djevojčica i najhrabrija kurva jer si mi u oči usla bez kucanja i srama ubit ću te prije spavanja da se probudiš kao dama da imaš pune sobe ljubavi kao zimnicu spremne
i ne volim te više da znaš i sve će novine pisati o tome u restorane više nećeš ući ludo moja mala neugledna plava predivno stvorenje božje i moje raspitaj se kod prijatelja što je još tvoje a što meni pripada raspitaj se jer ne dam ti više ni da misliš ubit cu te što se skitas svijetom policija će te traziti što bludničiš s ljetom na javnom mjestu pa ćeš onda opet k meni dovoditi ljude da me ubijaju dugo i da se čude što voliš na meni i ne volim te više da znaš ali te tražim jer si tako prosta i slatka kao sirup jer si tako divlja kad ti vrat zagrizem a baš nikakva nisi kad te zubi bole neću više ni da mislim o tebi dok si od mene daleko što ja znam ljubi li te netko jer ti je toplo u sobi bezobraznice mala igraj se još malo dok mi mrak ne padne u krevet ludo čekam te i sutra kao uvijek u devet. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 18:01 | |
| Kako bih volio znati izgledas li sretno gospodjice moja kad te jesen zanjise na rukama kad u oku oblaka vidis odsjaj i prestanes se muciti s jednadzbama zivota
Kako bih ja gospodjice moja rado s tobom otvorio vrata i otisao zaboravio na zivot na ljubav na potonule brodove kako bih ja gospodjice tugo moja skinuo sve brojeve godina izbrisao datume da nasa ljubav bude primjer djeci koja dolaze
(Z. Krznaric) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 20:55 | |
| ljubila je smijala se kurvinski zagledavala u oci djecje izmicala
da bi jednom pala
ne sluteci na dobro nije bilo lose godina kao i svaka druga govorila je jasno prizivala slike pravdala se da je svemu kriva neka tuga neki zanos sto li a ljubila je boze moj kao da je nekakvo divlje stvorenje podbadala nogom pod stolom o seksu mislila sve s nekim bolom i nekim osjecajem strave pusila cigaretu za cigaretom vani je bila zima a u tijelu vatra hiljadu stupnjeva strasti od koje se ludi i htjela ne htjela
znala je da mora pasti
a kad se pada nek se pada slavno nek se zavijore zastave od haljine i rublja sve sto je sporedno postalo je glavno
pa ljubila je
usnom od vinjaka mokrom smijala se zubima cvokotala pod nekim ustima tudjim kurvinski u zjene strpala sebe cijelu i tepala malim andjelima pijanim vragovima ostavljala pecat na tragovima
i nije bilo lose
godina kao svaka sto se nize zima bez snijega i smrt neka blize
a ona se smijala sretno se ljubila malo se tako protegla i grijala i u malo magle na minus deset
polako se negdje izgubila
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 21:00 | |
| sve ovo
u ovoj boci prepunoj tjeskobe moje ruke na tvom ramenu ova muzika tvojih prstiju sve je to sadasnjost u kojoj tutnje proslosti nekih drugih ljudi koje smo voljeli koje smo voljeli i nikad ih nismo razumjeli a njihovi snovi isto tako i nasi leze negdje pod slapovima zutog lisca
nismo nikad izdrzali napade podmuklih jeseni
i zato ove veceri skriven od svih umotan u agnus dei malog Mozarta osjecam bol praznine u mojim zjenama nepodnosljivu bol za tobom
sve ovo
ove stanice koje su ostale u dubokim snjegovima bogatih zima nasih nevjera usana priljepljenih uz zamrznuta stakla veceri u kojima smo se lomili dusama i pozivali prijatelje oprastali neprijateljima
ljubavi moja u cemu smo grijesili koga smo tjesili kad je i nama bilo tesko
kazem ti sve ovo sto nam se nakupilo u srcu kao gorka ***** u zadimljenim kaficima kao stihovi koji su se topili na plamenu svijeca
sve je to moja bol vecerasnja
sve su to usne koje sam ljubio i koje sapucu i danas slatke primamljive tajne
sve sam to ljubavi ubio krstareci sjeverom gubeci sve vrijedno i dobro
gubeci i tebe
Zeljko Krznaric
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 21:01 | |
| odlazis
kazes zauvijek uzimas cak i onaj stari kaput koji je u ormaru visio iz ciste sentimentalnosti i rukavice izmedju ostalog koje si nosila one hladne zime kad su ti samo oci bile tople ljubavi
ova godina mora da je lose pocela
ima u tome nesto sto necemo nikad razumijeti ima tako nekih tuga koje ne osjetis i koje te zateknu pri budjenju
i sad ti odlazis
nervozno palis cigaretu okreni se jos jednom i pogledaj me u oci pogledaj u buducnost koja gori negdje daleko i reci posteno od srca
znas i sama da takvih ljubavi nema na svijetu
i sad kad ides izadji tiho na prstima predji tih par koraka iz sadasnjosti
zaustavi vjetar
poneku sitnicu namjerno zaboravi da se mozes vratiti kad prodju godine i kad srce zbroji sve dobro i lose
odlazis
cak i to cinis na svoj profinjeni nacin u sobi tisina samo neka pjesma na radiju dopola izgorjela svijeca vani prve pahulje snijega
kraj kakav sam vec negdje citao u romanima
blesav i nepotreban
ubitacan
kraj koji ostavlja tragove
godina ce biti losa
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 21:04 | |
| pijemo viski s ledom
i kavu s okusom tebe
i meni se tako pricini odjednom
kako me tvoje koljeno dodiruje
i to mi je dovoljan razlog
da zaboravim knjige
iz kojih sam dosta naucio
dvije fotelje nama su u tom trenutku
kao dva svemirska broda
i letimo daleko
iza nas ostaje jutro
ostaje rijeka i ova soba
nas dvoje mijenjamo doba
i mijenjamo sve obicne stvari
odlazimo nekud gdje se ljubi i nikad
ne stari
sad smo ljubavno sretni
svoj svemir imamo
i imamo sve
pijemo viski
pristaje nam i lijepo nam je
njezne su ti usne
tako njezne kad me poljube
ti znas tako lijepo zatvoriti oci
i otkrila si tajnu zatvorenog pogleda
zoves me da dodjem
pa tvoja hrabrost nema granica
puna si ljubavi
njezna si
dok pijemo viski pusimo i prebiremo
po proslosti
gramofon svira u nedogled
i to je divno
nas dvoje smo prvi ako nisi znala
prvi smo u dusu sagledali
i zaplakali od srece
od cvijeta si njeznija
od trave meksa
i tesko nam je nebo oblacno
drzati na obrazima
pijemo viski s ledom
i kavu s okusom tebe
dosta nam je svega sto nije kao ovo
da nam je zauvijek tako
od ljepote bi mozda umrli
kao zvijezde
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 21:07 | |
| Bilo je neceg tajanstvenog u tom plamenu vasih pogleda u toj neprestanoj borbi cvijetova i nesigurnih rijeci taj mali rat ljubavi izmedju dvije tuge vino izmjesano u casama muzika poslije ponocnih vijesti na uzglavlju u toplini vaseg tijela i vjerujte ja danas strepim nad svakim budjenjem za mene je opasnost taj zrak mirisnih naranci
i bilo je neceg
znam da je bilo malo ljubavnog u toj kratkoj epizodi koja je zivjela na vasim usnama
predivna gospodjo vi ste taj ulazak u ozbiljno neozbiljno shvatili a meni su se otvarali vidici meni su u ocima planule zore lomeci mi srce na beskrajnim zvucima vasa lomna bojazljivost u velovima snova
i vjerujte ja danas strepim nad svakim budjenjem za mene je opasnost svaki vlak koji donosi mirise juga u ovu mirnu sliku davnine i nema vise toga kao nekad ovo je druga mladost ovo vise nisu hrabri vulkani i ne govori se kao nekad
predivna jasnoca mojih retrospektivnih lutanja ocajnickih pokusaja bjekstva
noc
i eine kleine nacht musik kao zvono nad celom kao luna nabrekla nad povrsinom oceana koji umiru i jos ima neotvorenih strana i tajanstvenosti u pogledima kao da nismo oboje porazeni u tom malom ratu ljubavi izmedju dvije tuge
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 18 Jul - 21:10 | |
| kad si ljubila istinski onako kako zelis znas kako svijece vino vecera kad si ljubila mozes li se sjetiti koji je mene snijeg pokrivao sad mi je smijesno casna rijec nezamislivo mi je a ima takvih ljubavi koje treba dobro protresti prije svake upotrebe proslo je mjesec dana od tvog rodjendana zao ti je sto ti nisam cestitao ali nisam stigao vjeruj znas da je uvijek neka guzva veceras sjedim sam znam da te cudi ali sam sam cini mi se da pada snijeg i brinem o nekim bezveznim stvarima a ljubio bih te nocas pozelim to nedostaje mi ponekad neka ludost nesto izmedju bola i srece muzika s kasetofona i sjecas li se samo kako smo iskljucili telefon i zvono a bilo te je sram u pocetku ugrizla si mi usnu iscjedila dva limuna u caj i prolila kavu na cistu bijelu plahtu znam tvoj broj i mogao bih te nazvati ali nema smisla mozda si vec zaspala a mozda radis i neke druge stvari mozda si sada i bolje izabrala nisi vise onako neozbiljna ne slusas valjda samo neke gluposti i znam da si govorila kako bi voljela da razumijes Zaratrustu da gledas Shakespearea zapravo ti si nadarena ti to mozes kad hoces a ljubio bih te nocas znam da je nemoguce i kazem to tek tako da shvatis kako mi nije svejedno zbog onih zvijezda nad gradom zbog vjetra nad rijekom i zbog jos puno sitnica koje zivot zaboravlja a one ostaju i lebde u zraku i oko tebe i oko mene kad se sretnemo volio bih da imas onu istu haljinu cini mi se da je bila plava zguzvali smo je bar deset puta i nikad nemoj reci nesto sto bi nas moglo zaboljeti vrijeme je na tvojoj strani i to si mi uzela sad cu otvoriti prozor i viknuti volim te grad spava a snijeg pada volim te |
|
| |
Mina
| Naslov: Re: Željko Krznarić Pon 10 Sep - 14:20 | |
| Kad me više nećeš voljeti baš me zanima kako će me boljeti hoće li krenuti od srca ili od prstiju hoću li vikati ili žalostan slušati nekud otputovati čitati novine isto kao prije hoću li shvatiti tvoje riječi hoću li biti očajan i koji će to biti dan jer ne znam koje dane biraš za tužne vijesti kad me pokretom ruke svoje nježne ruke pomakneš od sebe koga ćeš izvijestiti o svojoj odluci kome ćeš se pohvaliti da si imala snage i da si me pobijedila kad mi kažeš da me ne voliš budi nježna kao na početku jer poraženi su puni tuge.
Zeljko Krznaric |
|
| |
Doroti Elita
Poruka : 2175
Učlanjen : 05.10.2012
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 15:37 | |
|
Godinama sam tu želju za tobom Teško nosio i raspoređivao je... Da li sam te više želio prije nego Si došla Ili sam te više želio kada si prošla? Kad si zamirisala te ljubavne hodnike Kroz koje si koracala Mislio sam da si zauvjek k meni došla, A ti si se zapravo vracala S nekog puta dugog Pa si sišla na pogrešnoj stanici I tražila izlaz i izgovore Jer sve je lijepo dok svijeće gore I zrak oko nas miruje Pa nemaš osjećaj da te išta drugo Osim ljubavi dodiruje... Ali želje su želje... Koliko god bile dobro raspoređene One obično tako nakon svega Ostanu same i pomalo uvrijeđene...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 15:39 | |
|
Dok je ljubim moje pjesme zašute u njenu čast... Na nekim dalekim još nepoznatim kontinentima koje će jednom pronaći izraslo je drvo dok je ljubim i dok sam džepova poderanih godine jednostavno gubio sad se to sve čini beznačajno jer tko nije nekad u tami nekoga grlio očajno tražeći u dubini pogleda razloge za spas tko nije u zavjetrini nekoj pustoj čekao da dopre do njega neki glas neka nada taj ne može svoju krv pomiješati sa zvukom prvih umornih jutarnjih tramvaja sa snom koji je grubo skinut sa lica i zato je uvijek tako dok je ljubim moje pjesme zašute sklanjaju joj se s puta dok kao majka svih pjesama korača po hodnicima moje unutrašnjosti dok je krv nosi žilama dok zastaje tek da popravi haljinu izgužvanu u tom svečanom činu kad otvara vrata nove budućnosti i dok je ljubim više s ovih visina ne mogu past i dok je ljubim moje pjesme još uvijek zašute u njenu čast...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 15:46 | |
|
Sve što dotakne kad se probudi Sve dobiva neki novi smisao Krv uzavrije i poludi U svom tijelu oslobodi novu sunčevu energiju Njeni su pokreti kao ples valova U ovom malom prostoru srca i duše Neki topli ljubavni vjetar puše Ona se nasloni na jutro Čudeno i lako svime zavlada I predivno je to kako je oblaci kao prijateljicu primaju Blago onim gradovima koji je imaju...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 15:49 | |
|
Ako ne postoji slučaj onda je sve ovo Namjerno i moralo se dogoditi U godine moje da ušetaš lagano i bezbrižno Kao da ideš na sladoled ili na jutarnju kavu Onda je namjerno da spustiš glavu Na isto mjesto gdje je moja glava bila Da uđemo na ista vrata i iste slike da gledamo I iste putokaze da nađemo na raznim mjestima Ako ne postoji slučajnost Onda smo mi neka opasna namjera Onda smo mi ljubav velikih razmjera Pa nije čudo da se nebo razliva kao more I potapa nam zore istim kapima Onda još uvijek po nekim tajnim zakonima trajem A nas smo dvoje ljubav s predumišljajem...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 15:52 | |
|
Kako je ovoj noći Koja smije do nje došetati I zagrliti je Kliziti po njenoj koži Ugnjezditi se u njenoj kosi Kako je danu Koji je otkrije Koji s njom prvu kavu popije Kako je... Kao da ne znam kako je Kao da ne znam da od nje Postane laka noć I dobar dan Kao da ne znam Da je njen čudnovat i čaroban dlan Kojim može napraviti razna čuda I našu malu razglednicu života Staviti na svaki oblak I na svaki cvijet naš ljubavni znak...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 21:32 | |
|
Ništa nije govorila Dok sam joj u oči ulazio polako Dok smo skupa zagrljeni trčali Do prve tople sobe Sa puste zaspale stanice Ništa joj nisam rekao Jer sve je znala što je trebalo znati I prve snježne pahulje su kao Skupocjeni nakit lepršale zrakom Ništa nismo govorili samo bili topli Kao godina smo bili sanjivi E da i bili smo ranjivi svakako I ona i ja kao da smo krv pomješali Na isti način smo bili ranjivi A volio sam tu malu napast U gradu u kojem se mostovi sanjaju danju Pod kišama i čistim pokrivačima I nitko je neće nikad bolje od mene Razumjeti i znati Samo će joj možda ljubav dati Kroz neprozirna stakla I kad je otišla to nije bio odlazak Jer se iz mog srca nikad nije pomakla...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 21:38 | |
|
Večeras se u nama stvaraju čuda Noć se rapametila Već je odavno ona primjetila Kako može biti tako luda i tako moćna Bujica koja s prvim sumrakom poteče Večeras u nama drhte brda Podižu se oceani Čuda kažem ti Čuda Da krenemo i samo je pitanje kuda Da li nebom draguljima posutim Ili u zvjezdana skloništa I ne traži nikad da prešutim To naše vraćanje u životne Plamteće zlatne okvire Dovoljno je da si i u pola kao ja luda Da se noćas u nama počnu Stvarati čuda...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 21:39 | |
|
Po leđima ti crtam svemir Prstima Razmještam sva naša sunca Sve putanje Naše tiho šaputanje Razbija mrak u sobi Oko vrata ti stavljam ogrlice Mjesečinu na lice Da te zaštiti Mogli bismo nas dvoje Tako stoljećima biti Zapleteni u zeleni šaš U val Dunava I kad nam dođe Nek nam dođe baš Pa nek se probudi Ova zvijezda što ti u duši spava Crtam ti po leđima svemir Mliječne staze Zvjezdane rojeve Samo me ne pitaj za brojeve Ne znam godine brojati To mi je strana nauka neka Jer ja kao rijeka Kroz tebe Kroz svaku tvoju godinu tečem I jednom će Samo jednom će zato U meni kao rijeci Ispirati zlato Koje ostavljaš u meni...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Sre 24 Okt - 21:41 | |
|
Koliko smo samo riječi Uspjeli propustiti Koliko je samo poljubaca Ostalo neiskorištenih I sad ne znamo što bi s njima jer nisu za druge usne imaju naše potpise i naše glasove koji se ne uklapaju u druge priče još smo zarobljeni u očima sam ti se zaglavio u tvom širokom pogledu i uzalud mi se čini da sam u redu još mi kao kiša pod kožu se tvoj parfem uvlači još mi zvijezde noću streljaju ravno u srce i svuda samo pustoš i nemoguće praznine pokušale su neke ali niti jedna da to tvoje nešto sa usana skine da te gurne nekuda od mene da te spremi u sjećanje samo ti prokleti neiskorišteni poljupci sve te propuštene riječi koje nismo stigli reći izgleda da će trajati dugo i sipati uvijek nešto gorko u čašu koju ćemo pružati nekoj drugoj zamišljenoj sreći...
|
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Željko Krznarić Čet 25 Okt - 16:11 | |
| ŠTA TI NEDOSTAJE NOĆAS
Šta ti nedostaje noćas mislim osim mene jer drugo je sve u redu drugo nije važno u ovoj noći jer zvijezde će ionako padati i ovdje i na zapadnim i istočnim obalama mene nešto drugo zanima mene zanima što da učinim s ovim depresivnim magnetskim poljem i kako da umaknem nepovoljnim strujanjima vjetrova s juga koji u tvom srcu stvaraju zrakoprazne prostore što ti nedostaje noćas osim kucanja sata mislim osim mene jer sve drugo nije more koje se pjeni nije to šlag na sve posebno na ono što me dovodi do ludila pazi jutra će svejedno dolaziti bez obzira na naša stanja ali mene nešto drugo zanima meni to što me ubija može biti slatko i suzama razmazano lice može i to a to što ne možeš pogledati u oči nikom hajde molim te ti baš kao neko dijete uživaš u svemu što ne možeš promijeniti ma priznaj da ti ja najviše nedostajem...
|
|
| |
Doroti Elita
| Naslov: Re: Željko Krznarić Pet 26 Okt - 22:56 | |
|
Kako ja zamišljam i mislim Što bi svijet bez tebe bio Recimo znam pouzdano Veliki bi dio neba posivio Rijeke bi na pola puta stale I nikada svoj kraj ne bi vidjele Ni more koje ih na kraju čeka Ja mislim da bi svijet bez tebe Jedna prazna školjka bio Bez bisera i bez ukusa... mora bi se protezala Od kontinentna do kontinenta Ne zato što ih raduje Već zato što moraju Ja zamišljam i mislim Koliko bi boja falilo Koliko bi se zvijezda manje palilo Da ti ne postojiš I koliko bi cvijetova bilo manje Koliko bi manje bilo lijepih riječi Zamislim da te nema Pa mene ne bi nitko Predstavio gospođi sreći I smjestio u ljubav onako Nježno i meko Jer takvih očiju i takvih prstiju Takvih koraka ne bi bilo Zamisli da te nema... Pa sve bi se ovo lijepo Negde sakrilo I čekalo do dođeš...
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Željko Krznarić | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie