|
|
Autor | Poruka |
---|
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 8 Nov - 22:56 | |
| SRCE
Nije dotakla nista sto bi moglo da boli njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli ona veruje, veruje
Nece doci na jesen kada opada lisce nece doci u zimu kad je sneg nije imala razlog, nije imala kada da ostane, da ostane kraj mene, kraj mene da li da verujem u to da li da verujem u to
Nisam rekao nista sto bi moglo da znaci nisam nasao onu pravu rec koja moze da veze, koja moze da boli kojoj verujem, verujem
EKV |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 8 Nov - 23:56 | |
| Indexi: Da sam ja netko
Da sam ja netko pozvao bih sve djecake dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure.
Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voleli bi svoje skole djaci da sam ja netko ... Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. ... Svim majkama bih izbrisao bore ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko.
Ne bi ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 9 Nov - 10:45 | |
| Ipak Pozelim Neko Pismo Nisam te izgleda volio mnogo Sve je po starom al' vise nisam tvoj
I nije mi vazno s kime nocas Slusas ovu pjesmu i places li
Ipak pozelim neko pismo Ipak mada zajedno nismo Pisi, pisi k'o nekad 2-3 reda Pisi, znam da je guzva i da neces stici Pisi, opisi mjesta Gdje nas dvoje skupa nikada necemo ici
Ti si zadnji romantik na ovom svijetu Sto se sporo krece i ceka raj
Malo si samo promijenila glumce Al' isti je komad isti zaplet i kraj
Ipak pozelim neko pismo Ipak mada zajedno nismo Pisi, pisi ko nekad 2-3 reda Pisi, znam da je guzva i da neces stici Pisi, opisi mjesta Gdje nas dvoje skupa nikada necemo ici
Bijelo Dugme |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 5 Dec - 10:42 | |
| Maestro i violinaJedna stara violina u prasini kraj kamina broji vreme, dane, sate koji nece da se vrate
Jedna stara violina sacuvana od davnina pocela je vec da trune iskidane ima strune
Ruke vestog carobnjaka duge kose, bledog lica jedine bi zivot dale toj starici tuznih zica
Nije sama violina u prasini kraj kamina starac sedi njenog doba zeleo bi da je proba
Sve je zalud, drhte ruke ne moze joj cuti zvuke vecna ljubav od davnina maestro i violinaDragan Stojnic
|
|
| |
Erra Elita
Poruka : 2764
Učlanjen : 23.11.2013
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 29 Dec - 21:04 | |
| Tvoje ruke
Tvoje ruke Ruke su tvoje moja sudbina Ko ptice slijeću na prozor moj Kad padne noć razgovram s njima Osjećam miris i dodir tvoj
Ruke su tvoje moja sudbina Iz druge sobe navire zvuk Zatvaram oči i dajem se njima, Svjedok tišine, pa onda muk
Ruke i ti prate me oduvijek, zauvijek Prate me, znaj, tvoje ruke kroz život moj i tvoj
Ruke su tvoje moja sudbina Čvrste i snažne kazuju put I bezbroj drugih jedino njima Spremno bih dao sav život moj
Ruke i ti prate me oduvijek, zauvijek Prate me, znaj, tvoje ruke kroz život moj i tvoj
Ruke su tvoje moja sudbina, Anđeo čuvar kazuje put i prate, Prate, prate me... |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 14 Jan - 19:30 | |
|
Jureci ljubav - GariborIako kazem da je kraj ostani jos koji dan kao i ti i ja sam dugo bio sam Jureci ljubav s jutrom bi nestajala kao san jureci ljubav hvatao sam samo kraj I kad kazem da idem kreni sa mnom bilo gde kao i ti i ja sve ulice znam Gde god da se okrenem tu bio sam i koga god da pitam vec pitao sam Kao i ti i ja vec dugo samo ponavljam kao i ti i ja vec dugo samo, samo ponavljam |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 6 Feb - 17:35 | |
| Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve
Secam se te godine kada sam znao ime svake ulice kada sam sedeo u prolazu i cekao da padne noc
Leto je bilo vrelo kao vino kad se prolije i rekla je da u mojoj glavi cuje gitare i bubnjeve
Secam se te godine kada sam znao ime svake devojke u mojoj ulici smo svirali i cekali da padne noc
Leto je bilo vrelo kao vino kad se prolije a samo je zvuk gitare znao da me opije
Secam se te godine i njene crvene letnje haljine i kad je legla kraj mene ukljucila radio i note su zaplovile rekla je, dodji blize da te bar jednom osetim dodirni me malo nize a ja sam gledao u oblake
PILOTI |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 11 Feb - 10:19 | |
| šta ćemo sad nas dvoje
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje strasti sto nas mami
I sta cemo pored case sto um ce da nam sapre kad prsti nam se plase od dodira k'o od vatre
I svako pita sebe ko prvi treba da krene ja gledam i cekam tebe ti cutis i cekas mene.
Sta bi mi, sta bi drugo u osecanju i u stidu daj da se ljubimo dugo, dugo ne skreci pogled ka zidu
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje
Generacija 5 |
|
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 6 Apr - 4:04 | |
|
Jos te volim - Bajaga Godine nizes ko da su perle od bizuterije do cilibara a tek poneka blistavi brilijant Mozda u nekom drugom zivotu prepoznas mene ko ukus vina pa uporedi otiske svoje na mome srcu od plastelina Par stotina godina ni jave ni sna u beskraju vecnosti gde cekam te ja jos te volim Godine nizes ko da su perle od bizuterije do cilibara a tek poneka blistavi brilijant Da li ponekas sama u mraku osetis setu gluvu a jaku I miris kose mokre od kise da li jos uvek isto mirise Par stotina godina ni jave ni sna u beskraju vecnosti gde cekam te ja jos te volim "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 6 Apr - 4:18 | |
|
Od kada tebe volimSad nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlo polije od kada tebe volim vreme ne ide I nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlost polije od kada tebe volim vreme ne ide Bajaga"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 12 Apr - 1:33 | |
|
Kuca pored mora
Raznesene valima i vjetrom tu su tople ruševine ljeta na rubu napuštenog mora i jednog izgubljenog svijeta Ničeg nema, ničeg nema od tebe od mene Ostala je samo prazna kuća malo stvari ljetovanja nešeg na stolu novine još leže sa nekim datumima jula Naša ljubav sad se ruši kao pješčana kula Al još sam uvijek ovdje još zagledan u more na vratima vile u kojoj tuga spava a kiše su se slile u cvjetove agava i ljetu je kraj Od vremena poezije i mira ostala je samo prazna kuća u noći okrenuta moru sad čeka ljubavnike nove Ničeg nema, ničeg nema od tebe od mene, od nas Arsen Dedic "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 16 Jul - 4:46 | |
|
PROKLETA NEDJELJA
Nedjelja, prokleta nedjelja nigdje nikog, pustinja u nasim snovima jos samo sjecanja
Cekamo, mi samo cekamo balerina, zar si zaspala zar stvarno ne vidis, na kakvom tankom ledu plesemo
Dolazi duga, duga noc al' i ona mora proc' i kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom
Sutimo, mi samo sutimo kao da se vise ne volimo a nije istina ja znam da nije istinaJer ljubav nije prestala samo se je sakrila otvori oci, pogledaj sto je iza oblaka
I kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodiromParni Valjak
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 16 Jul - 4:58 | |
|
BARAKUDAsam tvoja kisa, ti si pecurka ti si plavi talas, ja sam obala mozda sam luda, ali ipak hocu da verujem u cuda svim svojim culima
Ti si kisni oblak, ja sam kapljica ti si ljuta vatra, ja sam varnica mozda sam luda, al' cim te ugledam kao, au, barakuda da te ujedam
O, srce pita da l' te volim a glava kaze da me ne slusa o, noge igraju po svome i ovog puta bas sam se zaljubilaViktorija |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 16 Jul - 5:17 | |
| Od kada tebe volimSad nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlo polije od kada tebe volim vreme ne ide I nemoj nista da mi govoris prepoznacu sto god da pomislis veceras samo nemoj da me ne volis prebolecu sto god da ucinis ucinicu ti sve sto pozelis veceras samo nemoj da me ostavis Od koga si se ti to sakrila u meni citav svet se rasipa od kada tebe volim pamet ne slusa da l' ista moze da se sakrije po licu kad se svetlost polije od kada tebe volim vreme ne ide Bajaga |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 1 Avg - 1:13 | |
| OSTALA SI UVIJEK ISTA
Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali takoMisa Kovac |
|
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 13 Avg - 23:04 | |
| U SVAKOM SLUCAJU TE VOLIM
Volim te uvijek, i kada se budis i kad na licu sminke nemas i kad si ljuta, i kada se cudis i kad bez mene na ples se spremas uvijek te volim, hocu da znas
Volim te, ne znam kako da odolim u svakom slucaju te volim
Volim te kada si blijeda i sjetna i kada bore imas na licu volim te kada si divlja i sretna i kad u ruci drzis pticu kada neces nista da mi das
Volim te uvijek, i kada sanjas kada ne pises mi, kada te nema kada od mene stalno se sklanjas volim te kada si posve nijema kada sutis poput ribe bas
Volim te uvijek, cak i tada kad ne volim te, kada si sama kad vecer pada iznad grada volim te kada se pravis dama kad ne volis me kao sada
I u tome i jeste zivot nas u svakom slucaju te volim
Ibrica Jusic
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 16 Sep - 20:03 | |
| GOLUBE
Moj golube, ja jos dolazim pod tvoj prozor garavi da te probudim. Plase me ovi hladni vjetrovi nikad nece prestati, gde si sada ti. Prode sve, sve se preboli i zaboravi tako kazu svi. A kraj mene sreca samo prolazi zivot smislja pakosti niko to ne vidi.
Moj golube moja ljubavi znam ja za druge al nisu kao ti.
Moj golube nocu budna satima cujem te na vratima da mi dolazis.
Plase me ovi hladni vjetrovi nikad nece prestatigde si sada ti Prode sve sve se prebolii zaboravi tako kazu svi a kraj mene sreca samo prolazi zivot smislja pakosti niko to ne vidi.Jadranka Stojakovic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 8 Okt - 20:29 | |
| Mozda miMozda mi Mjesec u oblaku korak na odlasku vecer pred vratima i to je sve Riječ kao zvuk se vrti u krug smijehom je gura uzalud u ritmu sata sapuce da nemam te i nemas me Mozda jutro pozvoni, mozda ti vrijeme zastane i zaustavi mozda uspori se i unatrag opet okrene tamo gdje volis me i volim te Krpice sna po stopalima zamagljen svijet u staklima tisina sama ostaje jer nemam te i nemas me Mjesec u oblaku korak na odlasku ljubav na izmaku i to je sve Luce |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 4 Nov - 11:20 | |
| Zlatni danSta to stalno izvlaci iz secanja zlatom obojen dan kada smo se prvi put poljubili ti i ja Slucajni svedoci nase ljubavi dok otkucava sat poruke na zidu pune neznosti ovaj stan Kad mi istekne vreme i krenem lagano jos jednom bih htela da dotaknem samo u mislima, taj savrsen dan dan ljubavi Kad mi istekne vreme ja hocu za sebe ta dva tri minuta da mislim na tebe pre odlaska u veciti mrak hocu zlatni dan, suncem okupan Zasto stalno dolazi pre spavanja zlatom obojen dan odbacena odeca kraj kreveta ti i ja Zraci sunca, znoj na tvojim ledjima i u ocima sjaj sveca sto dogoreva nad srecnima tuzan kraj Bisera Veletanlic |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Čet 11 Dec - 11:29 | |
| Andjele moj brate Kada bih mogao da krenem iz pocetka poceo bih daleko odavde pustio bih da bujica me nosi Da sam znao kako prija mi brzina svaki dan bio bi mi ludji moji sati ne bi bili tudji A sad sta god da uradim uzece mi vreme a sad, uzece mi vreme Gde god da si andjele moj brate nek' tvoje oci me cuvaju i prate Gresio bih sve bio ludji nego pre iz pocetka da krenem sada bih sve drugacije Kada bih mogao da krenem iz pocetka puno dece zivot bi mi dao pustio bih igra da nas nosi Kada bih mogao ponovo da biram lutao bih, nikad ne bi stao samo da sam znao Van Gog "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama | |
| |
|
| |
|