|
| |
Autor | Poruka |
---|
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 31 Okt - 0:08 | |
|
Daljina, Dim i Prašina - "Bajaga i Instruktori"
Mislio sam nisam dužan, a sad vidim imam neki dug Poneo sam gromobrane, ako bude oluja i grad Poneo sam padobrane ako treba da ublaže pad
Kada kreneš, nikada ne znaš kol'ko traje let Koliko je dana dosta da upoznaš svet Daljina, dim i prašina Išao sam drumovima kroz javu i san Sretao sam dobre ljude skoro svaki dan Daljina, dim i prašina
Mislio sam radim nešto, i to bi me umirilo skroz Mislio sam čekam tramvaj, kad odnekud stiže brzi voz Mislio sam idem negde, sada vidim iš'o sam u krug Mislio sam nisam dužan, a sad vidim imam neki dug
Kada kreneš, nikada ne znaš kol'ko traje let Koliko je dana dosta da upoznaš svet Daljina, dim i prašina Išao sam drumovima kroz javu i san Sretao sam dobre ljude skoro svaki dan Daljina, dim i prašina
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
| | | Mina
Poruka : 7923
Učlanjen : 15.11.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 10 Feb - 16:37 | |
| Provincijalka, Balašević:
Rekli su mi da je došla iz provincije Strpavši u kofer snove i ambicije. Drug je studirao sa njom, Pa smo se najzad sreli ona i ja. Shvatih, Boze, ovo je sazvežđe za nju - provincija.
Srce stade kao dete da se otima, Tražili smo se po prethodnim životima. Ostavih iza sebe sve, Zablude, promašaje koji tište, Prosto, lako, k'o neko beznačajno pristanište.
O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim Opet bih uzeo kostim večnog decaka. I opet bih smislio kako da prodangubim Dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka.
Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih, Usamljeni galeb iznad mora osrednjih. Reči bi sve pokvarile, Samo se ćutke pokraj mene stisla. Sami, svoji, izbeglice iz besmisla.
O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim Opet bih gledao niz Kej kao niz prugu. I opet bih znao da se u oblak zadubim, I čekao bih samo nju, nijednu drugu.
Napiši mi pesmu, mazila si me. Nisam znao da li ću umeti.
Reči jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa, i svaki put mi je druga slika u očima kad zažmurim.
Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u reci, ne znam...
Napiši mi pesmu, molila je, i nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, i tako sam tesko to znao da pokažem.
I onda, odjednom, raspored mladeža na njenim ledjima, kao tajna mapa, pokazao mi je u koje zvezde treba da se zagledam...
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 11 Feb - 20:45 | |
| SAMO JEDNU LJUBAV IMAM
Samo jednu ljubav imam, a ta ljubav, to si ti. Dosao sam da ti kazem da cu s tobom ostati.
Samo jednu ljubav trazim, sada sam je nasao. Dosao sam da ti kazem, da bih s tobom ostao.
Sleteo sam ti u snov , pitala si otkud ja, Shvatio sam da te volim kad si me probudila. Sleteo sam ti u snove,malo si se cudila, Poceo sam da te ljubim kad si se probudila.
Trazio sam te na moru i po okeanima, Ti si dosla tiho, nezno i sve si promenila.
Samo jednu ljubav imam, a ta ljubav, to si ti
Dosao sam da ti kazem da cu s tobom ostati.
Sleteo sam ti u snove, pitala si otkud ja, Shvatio sam da te volim kad si me probudila. Sleteo sam ti u snove,malo si se cudila, Poceo sam da te ljubim kad si se probudila.
Poceo sam da te ljubim kad si se probudila.
Vlada Divljan & Ljetno Kino Big Band
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 16 Feb - 16:24 | |
| DANAS SAM LUDA
Danas sam luda, ne znam sto hocu danas sam luda, zelim samocu
Sutra cu opet znati sve sto treba bit cu slatka, bit cu njezna sutra cu opet voljeti sve ljude dat cu opet sve za druge
Ne govori nista vise ne, ne pricaj mi sve te price ne znam sto bih, ne znam gdje sam, opasna sam
Razbiru me neke cudne stvari pun je mjesec, zbrka u glavi al' sutra cu opet biti ona stara malo tuzna, ali snazna
Bit cu opet ja uz tebe voljeti cu opet sebe bit cu tvoja, bit ce bolje samo pusti da me prodje
Ne govori nista vise ne, ne pricaj mi sve te price ne znam sto bih, ne znam gdje sam opasna sam, vec sam bijesna
Ne proganjaj me vise ne znam sto bih dala ne proganjaj me vise daj pusti me da spavam daj pusti me da sanjam
Josipa Lisac |
| | | LJUBAVNIK LEDI ČETERLI
Poruka : 3780
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 17 Feb - 9:41 | |
| ZA KOJI ZIVOT TREBA DA SE RODIM - DADO TOPIC
Za koji zivot treba da se rodim za koji sudnji dan treba da zivim I kojem bogu treba da se molim i koju zenu treba da volim ja. Za ciju ljubav treba da sam sreca za koju ranu treba da sam bol. Na cijem odru treba da sam sveca za koju zenu treba da sam bol. I nikada necu saznati to kud vodi me put zivota mog za ciju volju sve radja se i mre Za cije nebo treba da sam duga u cijoj tami treba da sam luc. Za koju pesmu treba da sam tuga u cijoj casi treba da sam zuc ja. Za koju jesen treba da sam zetva za koju sliku treba da sam kist za cije usne treba da sam kletva za koje grane treba da sam list. Ref I nikada necu saznati to kud vodi me put zivota mog za ciju volju sve radja se i mre. Za koji zivot treba da se rodim za koji sudnji dan treba da zivim I kojem bogu treba da se molim i koju zenu treba da volim ja. |
| | | Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 17 Feb - 10:22 | |
| KAO PTICA NA MOM DLANU - PILOTI
Kao ptica na mom dlanu skakuces, Priznacu ti zasto volim prolece, Podelicu i ovu noc sa zvezdama, Prekricu te nebom kad budes zaspala. Otopicu ti led sa usana, Dacu sve sto imam za tvoja oka dva, Kao mesec kad proviri iz tvoga dvorista, Obasjacu ti lice kad budes zaspala. Ne znam kako da pobegnem od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela. Kao osmeh letnje noci nestajes, Znam da neces doci al' ipak cekam te, Osetices nocas miris tresanja, Znaces da sam budan kad budes zaspala. |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 17 Feb - 22:41 | |
| STA CEMO NAS DVOJE
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje strasti sto nas mami
I sta cemo pored case sto um ce da nam sapre kad prsti nam se plase od dodira k'o od vatre
I svako pita sebe ko prvi treba da krene ja gledam i cekam tebe ti cutis i cekas mene
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje
Sta bi mi, sta bi drugo u osecanju i u stidu daj da se ljubimo dugo, dugo ne skreci pogled ka zidu
Djordje David |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sub 23 Feb - 21:18 | |
| Tisina
Mrak se skupio u kap,rano jutro kao slap, ulazi u sobu. Dal' si ikad pitala,tamne senke zidova, ujutro gde odu?
Oci su ti sklopljene,usne su ti umorne, ne ljubi me njima. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina.
Hajde Boze budi drug,pa okreni jedan krug, unazad planetu. Noc je kratko trajala,a nama je trebala, najduza na svetu.
U mom oku samo hlad,u mom srcu samo stud, inje i prasina. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina.
U cik zore zvizdi voz,njime odlazim u Oz, necu da se vratim. Sto god tebi napisem,pocepam i obrisem, al' ti moras znati.... Nisi se probudila,zato nisi videla, igrale su sene. Nek te dobri duhovi,i kraljevski orlovi, cuvaju od mene.
Hajde Boze budi drug,pa okreni jedan krug, unazad planetu. Noc je kratko trajala,a nama je trebala, najduza na svetu.
U mom oku samo hlad,u mom srcu samo stud, inje i prasina. Nisu cvorci pevali,dok je iznad krovova, svirala tisina.
Bajaga
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 2 Apr - 13:07 | |
| HARMONIKA
Nek ove noci svira harmonika, i davnu ljubav u nama nek budi! Neka procveta snazna i velika, neka nam opet beskrajna sreca, ispuni srce i grudi.
Nek ove noci svira harmonika, i nek se zidovi cutanja sruse! Neka bar jednom odnese muzika, sve ove boli, sve ove tuge, iz moje ranjene duse.
Imali mesta u tvojoj dusi za novu ljubav i obecanja? Moze li razum mrznju da srusi i da se opet voli sanja?
Nek ove noci svira harmonika, nek tvoje srce probudi muzika
Lola Novakovic |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 24 Apr - 20:23 | |
| Ruke su tvojeRuke su tvoje Moja sudbina K' o ptice slijecu Na prozor moj Kad padne noc Razgovaram s njima Osjecam miris i dodir tvoj Ruke su tvoje Moja sudbina Iz druge sobe navire zvuk Zatvaram oci I dajem se njima Svjedok tisine, Pa onda muk Ruke i ti prate me Oduvijek,zauvijek Prate me ,znaj, Tvoje ruke Kroz zivot moj i tvoj Ruke su tvoje Moja sudbina Cvrste i snazne kazuju put I bezbroj drugih Jedino njima Spremno bi dao Za zivot moj Ruke i ti prate me Oduvijek,zauvijek Prate me ,znaj, Tvoje ruke Kroz zivot moj i tvoj Ruke su tvoje Moja sudbina Andeo cuvar Kazuje put I prate,prate,prate Ruke i ti prate me Oduvijek,zauvijek Prate me ,znaj, Tvoje ruke Kroz zivot moj i tvoj Oliver Dragojevic |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 24 Apr - 20:56 | |
| Sa okusom soliSa okusom soli, sa okusom mora Kojeg imaš na koži, kojeg imaš na usnama Kada izađeš iz vode, dođeš se ispružiti kraj mene, kraj mene. Sa okusom soli, sa okusom mora Jedan pomalo gorak ukus izgubljenih stvari Stvari ostavljenih daleko od nas Gdje je svijet drugačiji, drugačiji nego ovdje. Vrijeme i dani što prolaze lijeno I ostavljaju okus soli na usni Ti skačeš u vodu i ostavljaš me da te gledam I ostajem sam na pijesku i suncu. Kada se vratiš ja te pustim da padneš U naručaj pijesaka i u moje ruke I dok te ljubim sa okusom soli Sa okusom mora, sa okusom tebe Arsen Dedic |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 24 Apr - 21:03 | |
| Zagrli meNe trebas mi nista reci, svoju proslost, svoje ime... Ako ceti biti lakse, zagrli me, zagrli me... Uzecu te u narucje da te cuvam usred zime, grijace te moje tijelo, zagrli me, zagrli me... Zagrli me oko vrata oluja se dize, ne moze ti vjetar nista, ako pridjes blize, ako pridjes blize... Ukrao bih srecu za nas, kupio bih, nemam cime, jedino si moje blago, zagrli me, zagrli me... Ne trebaju tebi draga ove pjesme, ove rime, najvise je sto se moze, zagrli me, zagrli me... Arsen Dedic |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pon 29 Apr - 13:25 | |
| Jasna Zlokic
Skitnica
Plovi mjesec iznad grada u noci se ceste gube pod prozorom lisce susti dok me tvoje ruke ljube
Sve je tako njezno, lijepo blagi dani bistre zore ti me diras, ti me ljubis dok ja sanjam kolodvore
Ref. Jer ja sam skitnica, ne drzi me mjesto ja sam skitnica, bjezi mi se cesto jer ja sam skitnica, daljine me vuku vise volim vjetar nego mirnu luku
Bijeli brod niz rijeku plovi preko grada oblak pluta dok me diras, dok me ljubis gledam krosnje preko puta
Sve je zbilja lijepo, toplo ljubav puna obecanja ti u meni trazis luku dok ja sanjam putovanja
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Ned 21 Jul - 19:10 | |
| Srela sam se s njim
Otkad se deslilo cudo Zivjet zelim srcem svim Mijenja me to osjecanje ludo srela sam se s njim Ljubav je broj koji gubi Vec sam zivjela s tim Odjednom svijet sasvim nov se budi Srela sam se s njim Reci otkud svjetlost koja sja u oku tvom Reci, otkrij tajnu koja krije se u tom O znam samo jedno Prvi put sam sretna ja I sve je tako stvarno On je tajna ta Otkad se deslilo cudo Zivjet zelim srcem svim Mijenja me to osjecanje ludo srela sam se s njim Reci kamo dalje, kojim putem treba poc Koju zvijezdu slijedit u tu dugu tamnu noc O svoj put do srece svatko mora naci sam Moj je dio neba Pored njega znam Otkad se deslilo cudo Zivjet zelim srcem svim Mijenja me to osjecanje ludo srela sam se s njim Ljubav je broj koji gubi Vec sam zivjela s tim Odjednom svijet sasvim nov se budi Srela sam se s njim Josipa Lisac |
| | | katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| | | | ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Uto 27 Avg - 23:44 | |
| Zdenka Kovačićek
Žena za sva vremena Ja sam zena koja zna sto zeli zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati
Ja zena sam snazna i bit cu vazna i dovoljno jaka da kroz svijet mogu sama ne trebam nikog a zelim sve imati
A sve sto sam htjela kad mlada sam bila da postanem netko da dobijem krila i jednog dana svi za mene znaju
Ref. Da/jer/ja sam zena za sva vremena ne za jedan dan ne za jedan dan jer ja sam zena za sva vremena moja ostat ce sjena i kad ne budem ja
Ja sam zena koja zna sto zeli zavladati svijetom gdje svi bi je htjeli zavesti, sresti, barem upoznati
A mogla bi biti glavna i slavna u svakome drustvu jedina dama uvijek uz nekog nikada sama
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 4 Sep - 14:46 | |
| Sta cemo nas dvoje
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje strasti sto nas mami
I sta cemo pored case sto um ce da nam sapre kad prsti nam se plase od dodira k'o od vatre
I svako pita sebe ko prvi treba da krene ja gledam i cekam tebe ti cutis i cekas mene
Sta bi mi, sta bi drugo u osecanju i u stidu daj da se ljubimo dugo, dugo ne skreci pogled ka zidu
Generacija 5
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 4 Sep - 14:55 | |
| DOCI CU TI U SNOVIMA
Jedina, ponoc odzvanja jesi li zaspala na ruci dragoga znas li tu sam ja provodim noc bez sna ispod tvoga prozora kraj tvojih uzdaha
Hajde sklopi oci nestani u san doci cu ti u snovima kad noc proguta dan
Ref. Doci cu ti u snovima kada noc proguta dan pascu kao kaplja rose njezno na tvoj dlan
Doci cu ti u snovima da ti ukradem poljupce neka vrijeme samo leti jos uvijek volim te
Onda jutro je tiho budis se pogledas u covjeka sto spava kraj tebe onda zaplaces jer to nisam ja koga si voljela prekasno jedina
Ali ne placi cekaj do veceri kad zvijezde na nebu zasjaju mi cemo se ljubiti
" Film "
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 4 Sep - 15:13 | |
| KOFER LJUBAVI
Dobro jutro, ljubavi, opet nismo spavali, zadnje zrno kafe kuham da nas probudim. Netko nam je kriv za sve, kažeš krevet tesan je, meni je svejedno :
ZBOGOM, MALI ANDJELE! JA UVIJEK NOSIM KOFER LJUBAVI, ZATO TI NE BRINI, U NJEMU NJANJAJU SAD SVI KOJI SU ME VOLJELI. JA UVIJEK NOSIM KOFER LJUBAVI, ZATO ME NE TRAŽI TAKO SI MI DRAŽI.
Nama je vec godina, citam ti sa usana : LJUBAV NAM SE TOPI KAO PRVA PAHULJA Gumicama briši me, moje ime, brojeve. Meni je svejedno :
ZBOGOM, MALI AN?ELE. JA UVIJEK NOSIM KOFER LJUBAVI, VELIKI, CRVENI, U NJEMU NJANJAJU SAD SVI KOJI SU ME VOLJELI. JANOSIM KOFER LJUBAVI, VELIKI CRVENI...
KALIOPI |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 23 Okt - 13:55 | |
| Ruke pune leda
Budi malo drugačija kad te ponovo sretnem, jedne iste noći za hiljadu godina. Vremena će sretna, a sa njima i mi, zato mi ispoštuj želju i kad otvoriš vrata i ugledaš stranca, grč dugog lutanja u njegovoj reči, deset vekova tešku suzu, ruke pune leda, ti oprosti mu, noć dugu hiljadu godina.
Nedaj da me vreme sa sobom odnese, da neko treći bude sudija i da se nikada ne vratim više. Ne, ja ne bežim samo bih da trajem, da budem gospodar sudbine, i zato budi hrabra i veruj, da tvoj čovek traži prečicu sreće, neko drugo mesto i neko drugo vreme. Da cilj ovaj nije sebičnost ludila, već tajna snaga surovih bogova. Oprosti mi, noć dugu hiljadu godina.
Ugasiću oči negde pred zoru. Olovnim zrnom zaustaviću sat. Postaću odraz senki zemlje, neba i voda, zato me voli i pusti, da s'pticama poletim visoko, da s'vetrom raznesem polen života, da popijem reke, jezera, mora, i sperem gorčinu, dugu hiljadu godina.
Bože kakvo jutro, a mene više nema, da telo tvoje probudim pobunom strasti. Bože kakav dan se rađa, a ti mrtvog čoveka na počinak pratiš. I molim te ne plači veruj, da kap tvoje suze krv će mi biti, da žal tvojih grudi toplina i štit, da nada tvoga srca snagu će mi dati , da se hrabro nosim, protiv crnih oblaka, hiljadu godina.
Budi malo drugačija kad te ponovo sretnem, jedne iste noći za hiljadu godina, Vremena će sretna, a sa njima i mi, zato mi ispoštuj želju i kad otvoriš vrata i ugledaš stranca, grč dugog lutanja u njegovoj reči, deset vekova tešku suzu, ruke pune leda, ti oprosti mu, noć dugu hiljadu godina.
Pesmu peva "Bulevar vodenih mozaika "
Tekst Sasa Markovic Muzika Aleksandar Kovacevic |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 23 Okt - 19:14 | |
| SUTIS
Ti si najbolja kad si slobodna u tvom svijetu sve radi za tebe u visine put siguran i brz dat ce supermen sve raspamecen za tobom
Sutis svaki put kad zovem te sa druge obale nijema si i gluha oci su te same odale Da promjenis lik ti si umjetnik kad sam svoj na svom nebeski sam grom ljubav, to je glad neutaziva plemenita, mocna i samoziva
Sutis svaki put kad zovem te sa druge obale nijema si i gluha ove ruke sve su probale Noci su preduge suze od stakla sigurno ne znas da tvoje su bas dok ti se nemir u snovima vraca ti uzivas, ti uzivas Sutis svaki put kad zovem te sa druge obale nijema si i gluha oci su sve tajne odale Sutis svaki put kad zovem te sa druge obale nijema si i gluha ove ruke sve su probale Sutis, sutis, sutis bistru vodu mutis "Letu Stuke "
|
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 30 Okt - 7:42 | |
| Šejn - Darko Rundek Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku Starim parobrodom koji vozi sol I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata Da sam Šejn Život uz granicu je opasan i tvrd Nek moje ime ovdje od sad znači pravda Već čujem priču kako za mnom jaše smrt Dok jašem crven pored vatri na rubu grada To je Šejn ... To je Šejn ... Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata Da sam Šejn Da sam Šejn Dok živim život koji nisam birao sam O suhom vjetru s juga moja duša sanja Ja čujem buku stada, vidim u daljini grad A tanka slika jave postaje sve tanja Ja znam da život na granici je opasan i tvrd Al' moje ime ovdje od sad znači pravda Na mome sivom konju sada sa mnom jaše smrt Vodi me tamo gdje me moja davna draga već čeka Izađi i bori se U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas Izađi i bori se Ulica je prazna, ali s prozora motre na nas Izađi i bori se Uzet ću ti život ako ostaneš - uzimam čast. To je Šejn ... To je Šejn ... Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku Starim parobrodom koji vozi sol I da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata Da sam Šejn |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Sre 30 Okt - 7:50 | |
| APOKALIPSO - Drako Rundek
Ti si premlada a ja sam prestar za cekanje miris u zraku mekan je od kada tvoje sreo sam oci san ove noci pocinje
Apokalipso sviraju crni i znojni andjeli s cvijetom u kosi, ritam te nosi dobicu sve sto zazelim
Sad uzmi mi ruku i vodi me pred nama nisu godine al' mogu biti najdulji sati rado te pratim, vodi me
Andjeli nek se odmore a u nebeske ponore mi cemo skupa padati znati otvori sirom prozore
Ti si ta koju sanjam ja sam taj kojeg oduvijek znas vise nemamo zelja jer sad volimo do beskraja
|
| | | malalila MODERATOR
| | | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama Pet 8 Nov - 22:34 | |
| JEDNA ZENA
ruke jedne zene koju volim kao ruke moje majke kao mora sum
volim jednu jesen koja prodje volim blagi dodir njen onih dana mir one muzike zvuk
sve sto dadoh njoj kao reka moru kao dete koje voli
jedna zena,jedna zena jedna zena u mom zivotu jedna zena,jedna zena jedna zena u mom zivotu
ruke jedne zene koju volim kao ruke moje majke kao more na tvom licu kao suze na tvom licu kao mora sumKorni Grupa
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tekstovi domaćih pjesama | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 2 od 8 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 679 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 679 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|