| Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 17:51 | |
| Volim te bez reda i zakona Neplanski Čudno i čarobno Volim te iz zaklona I onako javno Bez zatišja I suvišnih riječi Tek tako pogledom i dodirom I hvalim se što te volim Znanjem i nadarenom željom I volim Što ne volim ništa drugo Kao što tebe volim I što svakoj tvojoj želji Da krene dozvolim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 17:52 | |
| Usne ćute...i ovi prsti dugo su ćutali... Oči su pričale, ali ih niko nije čuo... Niko ne zna čitati te prosto proširene, obične rečenice iz njih... Uvek ćutim...i volim te... Volim...ovim malenim prstima... Kada cu usnama, neću znati nikada... Volim te...pesmama... Svim najlepšim pesmama sveta... Volim te...kišom, što je brišeš sa lica...onako mrzovoljno... Volim te...svakim korakom tvojim... Volim te...svakom zvezdom na Nebu, i mesečinom što ti obasja pute... Večno ću da te volim... Ovako, ćutanjem... Jer... Nikad neću moći... Drugačije... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 17:53 | |
| " Kad dolazim, pitam se cekas li me. Bojim se da jednog dana vise ne otvoris vrata. Bojim se praznog stubista bez mirisa, bez zvuka, svetla.
A nisam ti rekao: najvise se bojim vremena koje ne ceka.
A ja kasnim.
Volim te. I volim sve sto si ti.
Tvoje oci pitajuce. Tvoj smesak oprastajuci. Tvoj korak ohrabrujuci.
Volim tvoju nesigurnost. I moja je najcesca. Bore na tvom licu i moje su.
I u tom trajanju ne znam da li sam ucinio sve za tebe ljubavi moja. "
....My heart beats only for you.... |
|
| |
andjeo Član
Poruka : 434
Učlanjen : 09.10.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 26 Okt - 15:18 | |
| ZVEZDANA PRINCEZA
Sreli smo se pogledima,
Nekako slučajno,
jahajući zvezde, gledajući u daljine, Uhvatio sam te krajičkom oka, za plašt od senke, i mojom zvezdom, tvoj put preprečio, I osmehom skinuo veo od mesečine,
Daleka traganja zamišljene skitare... A u očima dve zvezde lutalice,
beg od istine, nošen vetrovima, zvezdana nada...
Nasmešio sam se, smakao šešir, i duboko poklonio... Dobro veče, zvezdana princezo,
Da li ste za društvo viteza od Meseca, Za jednu dugu šetnju, po oblacima,
po rajskim vrtovima od snova, ili možda da zajedno gledamo, zalazak Meseca, nevinost jutra, samo rosom ogrnuto...
A sa usana joj tihi šapat skliznuo,
i u osmeh se pretvorio... Dobro veče, zašto da ne, Ali ništa ne obećavam,
princeza sa vitezom ne ide baš, Ali Mesec lepo stoji među zvezdicama...
Nasmešio sam se i ja ponovo, i ruku joj ponudio... Pa izvolite,
da šetamo... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 10:50 | |
| Danas mi zelis srecu, Sutra mi kazes vise te necu, Bio si tu kraj mene, Onda odlazis,ali moja ljubav tece ti kroz vene. Ne znam zasto zelis me, Kad sutra kazes ne poznajem te, Ali,ljubavi ja ipak volim te, I ako ti ne podnosis me. Znaj da samo srecu zelim ti, Ali,molim te samo nocas kraj mene ostani. Zelis me samo u krevetu tvom, Posle mi kazes idi decku tvom, Pa zar nisi ti on? Stvarno ponekad ne razumem te, Ali ipak ja volim te, Ja ne mogu bez tebe, Bez tebe moj zivot ne vredi..... Ali samo jedno molim te, Ostani samo jos nocas kraj mene, JER LJUBAVI JA VOLIM TE!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 10:51 | |
| Bez tebe...bila bi izgubljena, tvoja je ljubav cista i iskrena... tvoje srce...prepuno ljubavi i njeznosti. Presli smo dug put... ceka nas jos dio te usamljene ceste... I ako je tesko to putovanje.... i ako mozda postane jos teze... mi izdrzat cemo...
Zajedno mi smo jaci... i jacina ljubavi nase ce nas voditi putem tim Ja odustati necu...nikad sve dok imam tebe. Kad pogledam u oci tvoje tek znam... sta je iskrena i prava ljubav... I kad me drzis u svom narucju... nicim se to uporediti ne moze... jer tad...tad sam u raju. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 10:53 | |
| Niko drugi nije kao ti. Ti si svojevrstan, jednostavan, posve orginalan i neponovljiv. Ne verujes to, ali niko drugi nije kao ti - odveka doveka. I svaki covek koga volis nije nikakav obican covek. Iz njega zraci neobicna privlacna snaga. I ti po njemu postajes na neki nacin drugciji. Mozes mu cak reci : Sto se mene tice, ne moras biti nepogresiv, bez gresaka i savrsen, jer : ja te jednostavno volim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 10:54 | |
| Gledam te kako se igras poput malog decaka Dok ti povetarac mrsi kosu .... Lice ti krasi osmeh srece dok mi ruke pruzas.... Ja osecam da Volim te. I onda kad te dusa za boli ... Kad iz oka suza zablista i srce zaplace ,zadrhti... I sa rukom potajno suze brises.... I iz grudi jecaj se otme i pogled pomuti Ja osecam da si moj zivot ja osecam da volim te. i onda kad se zivot rusi ... problemi ko brda lome nam ledja..... I onda kada ti se na licu urezu duboke bore... Stacu kraj tebe kao sto to radim sad.... I onda cu ti saputati volim te.... Volim vise nego ikad pre... I kad nam se zivot bude blizio kraju .... Kad nam ruke drhave budu.... Kad nam telo za odmorom cezne... Volela bih da sam tu pored tebe ... Da ti pogledom milujem lice I kazem ti hvala za srecu sa osmeh na mpom licu... Volela sam te volim te i volet cu te sve Dok jos mogu da disem .... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 10:55 | |
| Poslusaj tisinu u meni... Sapat su senke osecanja koje se necujno krecu zidovima moje duse. Pogledaj usne moje, zedne su poljubaca tvojih i zato nemo cute. Poslusaj tisinu u meni, i pogled sto se muti,zeljan je ociju tvojih i pogleda punog ceznje tvog divnog pogleda sto me nocima budi. Poslusaj tisinu u meni,i pricaj, pricaj mi price duge o ljubavi koja ne umire, koju ni vreme ni daljine ne mogu da sruse. Dopusti da zaronim u tvoje oci i dusu ti taknem uzdahom svojim, dopusti da tisina postane sapat, usana strasnih i u zanosu sapnu ti reci dve...te reci svete-Volim te ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 27 Okt - 23:49 | |
| Naslonjeno na tvoju misao Spava moje srce, Darovano tebi u beskraju Ljubavi jače od svih nespokoja. Kuca na tvojim rukama Moj život. Bojama tvoje istine Slikam svoj svijet. Zvukom tvoga glasa Crtam snove. Naslonjeno na tvoje postojanje Miruje moje srce, Ne plašeći se ničega, Jedino s tobom spokojno ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 8 Dec - 15:10 | |
| Ja sam praznina, kojom nebo širi beskraj svoj Kao nedohvatljiva tišina, u kojoj tajna ponire.. Gorda nisam Jer, beskućnik nema dom za sve grijehe svoje Dok lice mu sapira kiša A vjetar dahove raznosi, izmedju dva svijeta.. Odraz sam neba u vremenu, zalazak sunca što ispraća Bezglasje, u kojem umire i jutro i noć; Kao svjetlost zvijezde što rastavlja Praznina sam ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 12 Dec - 19:09 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 21 Dec - 23:58 | |
| Kad me tražiš, ja te nađem kad ne vidiš, tu sam kad me ne čuješ, govorim slušaj tišinu...
O meni misliš, ja zadrhtim mene zaželiš, ja to osetim kad zapevaš, čujem Te kad zaplačeš, suza poteče...
Kad sanjariš o meni ne sanjaš uzdrhtiš to dodir je moj...
Kad zaspiš ja doletim kad spavaš Ti sav si moj...
Kad nećeš znati, znaću ja za Tebe i kad me ne voliš, ja Te ljubim... Naći ću Te, kad se izgubiš JA NâS VOLIM... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 18 Jan - 23:39 | |
|
| Ljutis se bez veze brinu te sitnice tako cesto imas zamisljeno lice
Ljutis se bez veze i iz cista mira kriv ti je telefon radio sto svira
Ljutis se bez veze pravi razlog nemas kad bi ja u drustvo ti se kuci spremas
Ali ja cu opet preko svega prijeci sto puta me pitas sto puta cu reci
Volim te budalo mala kad bi samo, samo znao nije ovo igra, sala volim te budalo mala
Ljutis se bez veze okreces mi ledja ponekad pred svima moj te pogled vrijedja
Ali ja cu opet preko svega prijeci sto puta me pitas sto puta cu reci |
....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 18 Feb - 15:48 | |
| Volim tvoje ruke za igračke to telo koga skoro nema. Žena je samo u mekoti mačke što u tvom struku prede i drema.
Kako da nađem ruke detinje da ti objasnim šta ljubav znači, a da ne ranim to malo zverinje; usnu na kojoj se mrve kolači. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 11 Mar - 16:29 | |
| Ma kako da ti ne praštam, Ljubav je moja prejaka da ćutim, a ovako čista prelazi preko svih prepreka. Za tebe mogu sve. Ali kako da te ne volim? Kako da živim bez tebe? Kako da ućutim i nestanem? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
andjeo Član
Poruka : 434
Učlanjen : 09.10.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 15 Mar - 16:38 | |
| Soba mirise na ruže Dah jeseni na mome prozoru Pitam se mislima gde si Želim da osetim tvoj dah Pitam se da li mi nedostaješ Da li želim da se vratiš Da li stvarno nešto osećam Ili su to odjeci davnih osećanja Nekih davno odsanjanih snova U mraku moga srca Misleći na andjele patnje i bola Što hodahu mojim mislima Nekada davno Dok sam još krvi imala U svojim snovima U svojim venama
Probudim se i vidim Ležiš tu kraj mene Licem okrenut ka zidu Blago otvorenih usana Sanjaš heroje i zmajeve A ne znaš Da i ti si zmaj-vitez Davno usnuo Na mome ramenu Dok jos bila sam živa I moć da volim sam imala Čuvala te od smrti Od otrova zlih duhova
Da li je sve to odavno nestalo? Sanjamo neodsanjane snove Odjeke davnih života Magije davnih ljubavi Mrtvi za danas Legende za sutra
Vrati se da proživim sa tobom Poslednje dane svoje smrti |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 15 Mar - 19:55 | |
| Poslije svega, još žudim za tobom I osjećam da volim te još više Znajući da davno sam ti "Zbogom" prošaptala samo, tiho, najtiše
Sada oboje smo ostali sami Zato jer tražili smo nešto bolje prokleta sloboda što toliko nas mami udaljuje protiv naše volje
Polako postali smo robovi samo Robovi svojih nagona jadnih Koji tjerali su nas uvijek tamo Gdje čekali su nas nizovi iluzija gadnih
Za kajanje sada je prekasno Kasno je za oprost i pomirenje Mislim da posve nam je jasno Nismo u drugima našli smirenje
Sreli smo se danas opet Na livadi naših srušenih snova Vratili smo se, svatko u svoj svijet I tako završava priča ova... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 15 Mar - 19:55 | |
| Kažem, Volim te Ti šutiš Cijeli dan na mene se ljutiš Od jutra pa do mraka... Od veze pa do braka? Ja mira imat necu.
Dušo reci pa da znam Hoću ostat il' bit sam Ne znam, ne, još dugo Izdržati dal hoću
Ti gledaš me Ja blijedim Ko iz snova plav, U dubokome moru Od jeze drhtim sav. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 15 Mar - 19:56 | |
| I kada osetis da su mi oci hladne, prazne i neme, koracaj ka meni rasirenih ruku i pevaj mi pesmu o ljubavi, pevaj mi nasu pesmu, onau koja nije ni postojala. Oci ce mi zasijati, to nije laz, ovoga puta bice bolje. Samo me drzi za ruku kada osetis da su mi oci hladne i neme. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 15 Mar - 19:57 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP