| Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 29 Apr - 17:21 | |
| Imam samo jednu želju, da me staviš u postelju. Nježno grliš, ljubiš lice od želje da pustim suze radosnice. Suze da brišeš dodirom svakim, nježno maziš rukama jakim. Da drhtim, treperim volim te i želim! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 30 Apr - 0:25 | |
| Sanjam da ti cujem glas a sve je nocas protiv nas sanjam pijesak, valove na prste stanem ljubim te
Sanjam gledas mi u dlan i kazes ovdje pripadam kroz smijeh te ljubim nocima sa zvijezdama u ocima
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi
Al' volim te u inat ljudima jer trebam te k'o zrak u grudima i ne dam te zauvijek bit cu tu za tebe znaj u dobru i u zlu
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi!
I ne dam te zauvijek bit cu tu u dobru i u zlu |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 5 Maj - 23:33 | |
| U tebi me ima Mnogo više Od prolaznosti dana I zagasitih obrisa dolazeće noći U tebi me ima Mnogo više Nego što ti srcem Protiču Vrčevi čežnje I mnogo više Skriveno je Iza tvojih drhtavih Trepavica Zatajeno u tvojim Dalekim očima ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 7 Maj - 23:04 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 7 Maj - 23:07 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 13 Maj - 18:35 | |
| Ostale su strašne reči nerečene, Samo tvoje oči, mirne kao tmina, One su gledale i slušale mene; Moj bol na tvom uhu pevaše tišina.
Kakva himna srca, ta reč nerečena! Ta reč što ne pozna bespuća ni bludnje! Kad tišina zbori mesto nas, reč njena Ima svu čistotu sna i bolne žudnje.
Ta blaga muzika ljubavi što ćuti, Ima mir molitve u dubini duha: Nikada se rečju laži ne pomuti, Nit se glas poročni dirne našeg sluha.
Ideja u nemi kamen uvajana; Vera sva u suzi što neće da kâpi; Ta zakletva što je u neznan čas dâna; I najviši zakon bola koji vapi. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 15 Maj - 23:02 | |
| Volim te Kad magle se dižu Volim te Kad jeseni stižu Volim te Kad se stigne proleće Volim te I kad leto kreće ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 17 Maj - 18:03 | |
| [size=36]U srcu mom,svake noći[/size] [size=36]Svjetlucaju tvoje oči,[/size] [size=36]Oči crne,mile,drage[/size] [size=36]Zaboravit`˛nemam snage,[/size] [size=36]One poniru duboko,[/size] [size=36]Pa se vinu,kao soko.[/size] [size=36]One divno lice krase,[/size] [size=36]Da ih srce voli…zna se[/size] [size=36]Oči crne,lice drago…[/size] [size=36]Najveće mom srcu blago,[/size] [size=36]Oči crne,zvonki smijeh…[/size] [size=36]Da je neznam kol`ki grijeh[/size] [size=36]Mom su srcu radost,sreća,[/size] [size=36]Srce topi se ko svijeća,[/size] [size=36]Od nježnosti…od miline,[/size] [size=36]Pa se vine u visine,[/size] [size=36]Pa na izvoru se poji[/size] [size=36]Gdje izvire ljubav,čežnja,[/size] [size=36]Uz uzglavlje derta stoji[/size] [size=36]Gdje je ljubav neizbježna[/size] [size=36]I pogađa svom silinom,[/size] [size=36]I okupa ga milinom[/size] [size=36]Pa se srce hudo smije[/size] [size=36]Jer ga ljubav silna grije,[/size] [size=36]Oči tvoje sjaj mu daju,[/size] [size=36]Da ih srce voli,znaju…[/size] [size=36]Tvoje oči,drage,mile,[/size] [size=36]U srcu se mome skrile…[/size] |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 19 Maj - 9:43 | |
| Na livade ljudskim okom negledane i na zlatna polja što se tekar slute s prepasti zle svile strijeljaš zjene sane u turobne ure i strasne minute, zlatna dušo sestre! Koso Vivijane! Oči Moje Zemlje, sve, vrcaju u te, sve ti ljube ruke još neokaljane, ruke djevičanstva, njih, Te netaknute. Ti još možda zuriš mističkome Gradu u sutonu boje što se u zvuk sliva Ili sanjaš neku grobišnu arkadu; a dotle se prelest srebrna i siva, kao prah cigare na pokojnu nadu, na gole dlanove ljubavnički riva. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 31 Maj - 23:44 | |
| Srećo moja, čekam te i kada svane dan i kada padne noć i pomislim. "A da opet digneš jidra i povedeš svoju vilu, di je nekad bila sritna, ka proliće u đardinu " znam, uvjerena sam, doći češ mi, jer sam ja tvoja vila. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sre 27 Jun - 22:34 | |
| Kažem, Volim te Ti šutiš Cijeli dan na mene se ljutiš Od jutra pa do mraka... Od veze pa do braka? Ja mira imat necu. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 30 Jun - 14:44 | |
| Topla je hladnoca tvog tela i sjaj u oku, dok oke u daljinu gledaju.. Opija me svecanost trenutka dok disemo ujednaceno, dok kapi znoja kroz daljinu lete.. Tu si, u meni, dugo sakriven, ozivljen mislima koje te se sete.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 24 Sep - 20:57 | |
| Volim te Kad magle se dižu Volim te Kad jeseni stižu Volim te Kad se stigne proleće Volim te I kad leto kreće ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 24 Sep - 20:59 | |
| Volim tvoje oči,volim tvoj glas,volim one dane sto spojise nas. volim kad me ljubis,kad si pored mene,volim sve trenutke s tobom provedene... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 30 Sep - 16:15 | |
| Vrijeme leti Ovo ti pisem Ludo te volim I uzdisem Mojim srcem Tuga vŁada Ej zivote gdje si sada ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 30 Sep - 16:15 | |
| VOLIM te kao sunce nebo Kao ptica let Jer ti si moj put što kreče se svud I tim putem želim poć ja Jer VOLIM te kao cvijet leptira! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 3 Dec - 21:34 | |
|
Kraj tebe
Tiho kao lopov nocas cu doci,leci kraj tebe i sklopiti oci.
Usnama usne dodirnuti tvoje,uz tebe sanjati .
A kad svane dan zalit cu sto je to bio samo san Volim te.
|
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 3 Dec - 21:36 | |
|
Volim te neopisivo
Ljubi me i mazi..neka grmi i sijeva. budimo ja i ti kao Adam i Eva..
ti si divlja ruza, al te srce hoce. .jer najsladje je uvijek zabranjeno voce...
volim te... neopisivooo
|
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pon 3 Dec - 21:43 | |
| Bol i sunce
To u šta se sjaj i bol pretvara, isto biva: ljubav koju još pesnik ne reče, jarki cvete kojim vrtovi se leče, iz probitog nerva rasteš bolno i čisto.
Daj mi da vidim svršetak tvog leta, mir tvoga kretanja što mi nemir snio, i nepokretnost moja kad sam mrtav bio sam u svom srcu bez munje i cveta.
Gde je uteha za ono što znamo, nada bez onoga koji se nada, san bez onoga što sanja, svet bez seni!
Je li to ljubav što se iz srca tamnog u vatru premešta, iz vatre u dan, ljubav van nas i u uspomeni?
|
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 6 Dec - 13:54 | |
| NE TRAZIM SRECU KOD TEBE SKRIVENU, MISLIM NA TEBE, JEDINA LJUBAVI MOJA...
NESMEM PRIZNATI SEBI, MISLI CUTE BOJE SE DA MISLE O TEBI, NA PRVI SUSRET STAVLJENO JE SVE, TEZE JE KAO NIKAD PRE, ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 15 Dec - 19:43 | |
| Volim te kako da ti kazem mozda ces ipak misliti da lazem tvoj pogled pece i boli a moje te srce voli i voli Nisam mogla da placem plakala su moja jutra ti si bio sve sto zelim moje juce danas sutra Negovori moju srecu onome koji pati njega ce to boljeti a ti neces znati ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 21 Dec - 20:27 | |
| Žao mi je vas, o vi jadne zvezde, Što tako divno i jasno sijate, Nevoljenome svetleći brodaru, Bez nagrade od boga a i ljudi, Ne znate, bedne, šta reč ljubav znači, Niti ste za njen osećaj saznale! Bez prekida vas vode večni sati Nebesima povorke vaše sjajne. O, kakve li ste prevalile pute, Dok srećan bejah u naručju drage, Ne misleći na vas ni na vedru noć!
Johan Volfgang fon Gete |
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 21 Dec - 20:28 | |
| Vi venete, slatke ruže, ne nosi vas draga sad, vaj, cvetajte nesrećniku kome dušu lomi jad.
Ja se setan sećam dana kad sam bio sasvim tvoj, i rad prvih pupoljaka zorom hito u vrt svoj,
I pred tvoje noge baco puno cveća, čitav žbun, a pred tvojim ljupkim licem osećo se nade pun.
Vi venete, slatke ruže, ne nosi vas draga sad, vaj, cvetajte nesrećniku kome dušu lomi jad.
Johan Volfgang fon Gete |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 23 Mar - 19:27 | |
| Tiho kao lopov nocas cu doci,leci kraj tebe i sklopiti oci. Usnama usne dodirnuti tvoje,uz tebe sanjati .
A kad svane dan zalit cu sto je to bio samo san Volim te. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Čet 18 Apr - 11:26 | |
| Izludi me kako dise, jorgovanom sve mirise, nece biti nikad vise to sto nocas bi...
Dan se radja, jutro rudi budite je nek mi sudi kazu zorom gresni ljudi odlaze u raj... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli | |
| |
|
| |
|