|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 14 Maj - 19:00 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 9 Jun - 10:18 | |
| Pričaju Engleskinja, Francuskinja i Fata kako one dresiraju svoje muževe. Prvo će Engleskinja: - Ja sam svom mužu jednog dana rekla: "John, od danas ti više ne kuham." Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan on nešto pokušava s tijestom, četvrti dan zaposlio je sluškinju i sada ona sve radi. Na to će Francuskinja: - Ja sam Pierru jednog dana rekla: "Od danas ja ti više ne perem." Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan on nešto pokušava oprati u umivaoniku, četvrti dan došla je sluškinja i od tada sve ona radi. Na kraju će Fata: - Kad sam ja svog muža dresirala, rekla sam mu: "Od danas ja ti više ne kuham i ne perem." Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan vidim nešto malo na desno oko.
|
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 13 Jun - 0:14 | |
| Kaže Mujo Hasi: - Zamisli, sinoć oko ponoći stigne mi SMS: "Trebaju li vam drva?" Ja odgovorim: "Ne trebaju!" - I? - I jutros pogledam iza kuće... kad ono nema mi drva! |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 13 Jun - 0:15 | |
| koja je razlika između gej svadbe?a koja hetero? na gej svadbi dva put pjevaju danas majko ženiš svoga sina. Koja je razlika između lošeg đaka i lošeg muža? Nema razlike, i jednom i drugom domaći zadatak piše neko drugi. |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 13 Jun - 0:15 | |
| Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kući u NEW YORK-U, i poslije prvog radnog dana poslovođa ga upita koliko je prodao. 1.557.752,20 $ odgovori Mujo, a poslovođa samo što se nije onesvjestio. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu uspjeli prodati robe za više od 50.000$, a Mujo prvi dan trideset puta više .Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom? -Pa lijepo- odgovori Mujo. -Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko komada olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržat' veliku ribu. E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka si uzme štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera... Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vući taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 1.557.752,20 $". -Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo- reče poslovođa, -a čovek je došao samo kupiti udicu ? -Ma jok'- reče Mujo, -došao je kupit' tampone za ženu, pa sam ga pit'o zašto ne ide na pecanje, kad ionako neće jebavat' ovaj vikend .. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 23 Jun - 14:57 | |
| Negde na nebu, Sveti Petar dodje kod šefa: -Gospodine, traže vas neki ateisti...Na to ce Bog: -Reci im da me nema... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 23 Jun - 14:59 | |
| Stoje dve sove na drvetu jedna pored druge: -Huuuuuu... -Idi u tri lepe, prepade me! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 23 Jun - 15:14 | |
| Bleji golub na krovu, ne zna sta da radi i u jednom trenutku mu padne na pamet da se naduva. Naduva se tako on, skoci sa krova i na neka 2 metra od zemlje rasiri krila i kaze: -Auuuuuu, koji sam ja kralj! Doleti tako na drugi krov i sretne jos jednog goluba. Sta ce, dosadno im, kaze ovaj drugu: -Brate, `ajde da duvamo. -Pa sta cemo, hajde. Naduvaju se oni, sta ce, ajd` da skacu. skoce oni sa zgrade i na neka 2 mtra iznad zemlje rasire krila i polete. Kaze jedan drugom: -Auuuuuu, koji smo mi kraljevi! Dolete oni na drugi krov, kad tamo naidju na slona. Sta ce, pitaju njih dvojca slona: -Slone brate, `ajde da duvamo?! -Alooo, momci, jel znate da je to zakonom zabranjeno? -Ma ne se*i slone, nego ajd` da duvas sa nama. Uze slon, naduva se sa njima, ste ce, `ajd da skacu. Skoce oni tako, i na neka 2 metra od zemljepitaju ova dva goluba slona: -Je li slone, a jel znas da letis? -Ne znam, sto? -AUUUUUUUU, KOJI SI TI KRALJ!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 1 Jul - 11:44 | |
| Sta je ironija? Kad u ulici Nikole Tesle nestane struja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 1 Jul - 11:46 | |
| Zavod za zapošljavanje. -Tražim posao. -Evo: 5000 eura plata, 3 meseca godišnjeg, službeni auto, rad od 10h do 15h. -Zezate?! -A ko je prvi počeo? |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 16 Jul - 22:32 | |
| Bio crnac da sece drva i odsece sebi srednji prst i ode kod doktora da sasije prst a doktor rece nemamo crni imamo beli prst. I oni ga sasiju. Crnac ode u tramvaj i uhvati se za stanglu a mujo rece i dimnicar ga umocio ... |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 27 Jul - 11:20 | |
| Učiteljica u Brazilu: Deco, brojite do sedam? Deca: muller, klose, kroos, kroos, khedira, shurrle, shurrle.. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 27 Jul - 12:09 | |
| Baba i unuk Na samrtnoj postelji obraća se baba unuku: - "Želim da ti ostavim farmu koju imam s velikom vilom, tri traktora, ergelom konja i svom ostalom stokom, kao i 3.567.456 $." Oduševljeni unuk: - "Wow! Nisam znao da imaš to sve, a gdje se nalazi ta farma?" Baba odgovara: -"Na facebooku!" |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 20 Sep - 19:49 | |
| Srušio se avion negdje u pustinji i po dolasku spasioci vidješe da je samo jedan, i to ne baš sasvim bistar putnik, preživio. - Šta su radili pilot i kopilot u trenutku nesreće? - pitaju ga. - Hrrrk, hrrrkkk....- odgovori blesavo. - Aha, spavali. A šta su radili ostali putnici u avionu?- postaviše mu i opet pitanje. - Hrrrk, hrrrkkk ... - opet isti odgovor. - Aha, i oni su spavali - zaključiše - A šta si ti radio za to vrijeme? - Brrrm, brrrm....... Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 20 Sep - 19:53 | |
| Teškom mukom planinar se popne do vrha Kopaonika. Kuca na vrata neke planinske kućice. Čuje se dečji glas:
- Da? - Da li ti je tata tu? - Nije. Izašao je kad je došla mama. - Znači, mama ti je tu? - Nije, izašla je kad sam ja došao. - Pa zar vi nikada niste zajedno?
- Jesmo, ali u kući. Ovo nam je poljski klozet. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 28 Sep - 9:47 | |
| Koja je razlika između konobara i ginekologa? – Nema nikakve razlike, obojica rade tamo gde se drugi zabavljaju |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 1 Okt - 10:13 | |
| Došla baba na trznicu i upita prodavačicu: -Jeli kcerko,kolko ti je ovo maslinovo ulje? -100 kuna-odgovori prodavačica -Kako 100? -Bako to vam je ekstra djevicansko ulje. -Daj ti meni neko razjebano za 40 kuna. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 1 Okt - 23:34 | |
| Dođe lopov u banku, opljačka je i na izlasku upita jednog čovjeka: - Jesi li me vidio? Čovjek: - Jesam. I pljačkaš ubije čovjeka. Upita drugog: - Jesi li me vidio? On kaže: - Nisam, ali moja žena je. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Okt - 11:01 | |
| Stariji gospodin u autobusu gleda mladog punkera sa kosom u razlicitim bojama. Mladic skuzi da starac bulji u njega, pa pita: -Sto je stari, zar nikad nisi ucinio nesto ludo kad si bio mlad?, a starac ce: -Aha, jednom sam j... papigu, pa se pitam jesi li mi sin. |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Okt - 22:29 | |
| Pričaa ti meni jedna .... -Kaže meni svekrva na dan vjenčanja, da mi vjenčanica nije nimalo lijepa! Ja sam joj uz smješak odgovorila; "sledeći put bit će mnogo ljepša". Samo me ljutito pogledala I otišla.. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 1 Nov - 13:55 | |
| Bila jednom crnačka obitelj.Čuli su ako preplivaju rijeku da će postati bijeli.I tako prepliva rijeku tata,mama i postanu bijeli ,a sin se počne utapati u vodi! Viče sin: Tata pomozi mi!!!! Kaže otac:Ko te jebe crnčugo!!!!! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 1 Nov - 13:59 | |
| Razgovaraju dva penzionera: Posudi mi 50kn penzija mi je sutra. - Nemam moja je bila jučer. |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 4 Dec - 18:14 | |
| Sjedi par u parku, pa djevojka pita momka: -Ljubavi, na šta misliš ovog trena? On je pogleda pa kaže: -Na isto što I ti.. Ona skoči, opali mu šamar I povika: -Sram te bilo! Pa ti samo na to I misliš. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 17 Dec - 13:20 | |
| - Sine, drogiraš li se ti? - Ne, odakle ti to? - Rekla mi ptičica... - Ti pričaš s pticama, a ja se kao drogiram? |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |