|
|
Autor | Poruka |
---|
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 10 Okt - 23:16 | |
| Žalost u Severnoj Koreji U Severnoj Koreji, tokom trajanja višednevne žalosti, čovek zove telefonom nadležne u partiji i pita: Oprostite, je li dopušten seks u danima žalosti? Da, jeste, ali samo sa svojom ženom. A zašto samo sa svojom? Da tuga bude veća... |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 10 Okt - 23:25 | |
| Kako ispitati vernost supruge Pričaju Francuz, Amer i Bosanac o vernosti svojih supruga. Kaže Francuz: - Ja uzmem nedelju dana odmora, a ženi kažem da idem na služben put. Pratim je svuda gde ide, s kim se viđa, sve saznam. Amerikanac će na to: - Ma hajde, ja platim privatnom detektivu da je prati, on mi donese slike, izvode telefonskih razgovora, sve saznam. Kad, gde, sa kim… - Koje ste vi budale, – kaže Bosanac – ovaj troši pare na detektiva, ovaj se valja po žbunju, prati ženu. Ja samo izađem na terasu ujutro, onako u gaćama i potkošulji, vidim komšinicu preko puta viknem joj: - Đes’ kuravooo! A ona meni: „Šta? Ja kurava? A ona tvoja, sa ovim, sa onim…“ – i sve mi ispriča. |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 12 Okt - 0:51 | |
| Bacač koplja kaže klupskom kolegi: " Danas se moram jako potruditi, na tribini mi je tašta."Kolega odgovara: " Čoveče, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi !!! " |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 25 Okt - 20:50 | |
| Došla Crvenkapa kod bake na Kosovo: - Baaakoooo! Baaakoooo!
Kad se iza ugla začu glas: - Šta se dereš, baka se odseljio. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 4 Nov - 13:05 | |
|
Zagorac razmišlja na glas:
"Dan ima 24 sata, u gajbi su 24 piva - to nikak ne može biti slučajnost."
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 19 Nov - 13:27 | |
| Sedi Perica ispred zgrade i plače. Prolazi komšinica pa ga pita: - Jeli, Perice, zasto plačeš? - Tata se udario čekićem po prstu. - Pa zasto ti plačeš kad se tata udario? - Pa u početku sam se smejao. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 8 Dec - 14:13 | |
| Vozi čovjek kola. Gluho doba noći. Odjednom ispred kola iskoči crveni patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izleti iz kola i počne da viče: - "Jesi li normalan? Šta ćeš na sred puta, mogao sam da te zgazim!" Crveni patuljak: - "Ja sam crveni patuljak, peder sam i jako sam gladan." Čovjek se sažali i ode do kola. Našao je neki sendvič i dade ga crvenom patuljku pa nastavi da vozi. Noć mirna i dalje. Mjesec proviruje kroz oblake. Odjednom ispred kola iskoči zeleni patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izleti iz kola uzdrhtalim glasom kaže: - "Pa jesi li normalan? Šta ćeš na putu, mogao sam da te zgazim!" Zeleni patuljak: - "Ja sam zeleni patuljak, peder sam i jako sam žedan." Čovjek se sažali i ode do kola. Našao je flašu mineralne vode i dao je zelenom patuljku pa nastavi da vozi. Priroda se utišala. Spava. Samo je on na putu. Odjednom ispred kola iskoči plavi patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izadje iz kola i pomirljivo kaže: - "Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si. Šta još hoćeš?" Plavi patuljak: - "Vozačku, saobraćajnu i ličnu kartu molim." |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10890
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 13 Dec - 15:25 | |
| Hulahopke
Alternativa za Himen kod neiskusnih švalera.
"Ja da sam znao da si nevina, bio bih nežniji..."
"A ja da sam znala da ti je prvi put, skinula bih HULAHOPKE!"
|
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 2 Jan - 1:26 | |
| Budala veruje da su 2 i 2 pet, a nervozan uvek zna da su četiri, ali mu to strašno ide na živce. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 25 Feb - 23:11 | |
| Ide baba po cesti i vidi klinca kak sjedi na pločniku. - Što radiš dječače? - Šimpu vutra - odgovori mali. A baba njemu: - Mojne na tonube ditsje. |
|
| |
bosanka24 Član
Poruka : 257
Učlanjen : 24.02.2014
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 17:10 | |
| Mujo: ''Doktore, ne mogu da dišem dobro''. Doktor:''Sestro, donesite mi instrument'' Mujo:''Pa bolan doktore, ja ne mogu da dišem a tebi je do muzike'' |
|
| |
bosanka24 Član
Poruka : 257
Učlanjen : 24.02.2014
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 17:18 | |
| Mujo se sprijatelji sa jednim Japancem u Sarajevu i kaže njemu japanac:''Hajde da ti pokažem nešto japansko''. Mujo pristane, japanac vrisnu i pukne Muju šakom u nos. Ovaj padne i upita''šta je to?'' ''To mi u Japanu zovemo karate'', odgovori japanac, ''Hoćeš da ti pokažem još jednu japansku stvar?'' Mujo pristane i japanac ga pukne nogom u lice. Mujo''a šta je to?'' ''E, to ti je japanski tekvando'' Mujo:''Ma bi li ti da ja tebi pokažem nešto japansko?'' Japanac se čudi šta bi Mujo mogao znati japansko i pristane. Mujo uzme jednu šipku i razbije japanca. Japanac :''pa šta ti je to japansko'' Mujo''E to ti je bio auspuh od Toyote'' |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 21:39 | |
| Kada ti neko kaže “Prekidamo, ali ostaćemo prijatelji”, to je isto kao da je rekao “Uginuo mi je pas, ali ću ga zadržati”! "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 21:39 | |
| Žena mi je ostavila poruku na frižideru: Ovo više ne funkcioniše, preselila sam se kod mame! Ne bude mi teško – otvorim frižider, svetlo radi, pivo hladno… Šta, bre, ne funkcioniše?! "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 21:40 | |
| Poruka mužu: Uzmi danas sina iz vrtića. P.S. Ne brini, on će tebe da prepozna! "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 21:40 | |
| Kako ide razgovor kćerke sa majkom? Alo, mama… Dobro, dobro, dobro, dobro, dobro,dobro…Ćao. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 27 Feb - 21:41 | |
| Ženio sam se tri puta i to su bile četiri katastrofe – prve tri su otišle, a četvrta je ostala. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 1 Mar - 23:47 | |
| Sreo Njemac Fatu i jako mu se dopala kao zena. I oni se dogovre da krenu u jednu avanturu. I kada se Fata skinula kaze Nemac njoj a pritom gleda je u venerino brdo - A, funa,funa... Fata ce njemu -Oces ti bolan da pletes ili .ebes? |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 10 Apr - 0:32 | |
| Svađa se devojka s dečkom. - Ti misliš da sam ja glupa? - Čekaj, idem da nahranim zmaja. - Ajde, čekam! |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 30 Apr - 10:45 | |
| Instruktor vožnje pita vozača: • Sa jedne strane je baba, sa druge full riba, šta ćeš da nagaziš? Vozač: • Babu! Instruktor: • Pa kočnicu, pi*da ti materina… |
|
| |
katarina MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 2 Maj - 19:25 | |
| Otišli momak i cura u kafić,i pita on nju šta ćeš popit'. Kaže ona : Coca colu, Red Bull i jednu toplu čokoladu. Kaže momak : Halo bona,nisam te pito' šta ćeš popit,popit,popit
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
katarina MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 2 Maj - 19:41 | |
| Ide autobus pun ludaka i stane... Šofer u čudu ne zna šta da radi a jedan od ludaka celo vreme govori: ’Ja znam šta se pokvarilo! Ja znam šta se pokvarilo!
Daj umukni odakle ti to znaš!-povika šofer. Ja znam šta se pokvarilo!-opet povika ludak.
Šofer sav iznerviran: Dobro ajde da čujem šta se pokvarilo! Pa autobus se pokvario... Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 3 Maj - 10:27 | |
| |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 9 Maj - 9:41 | |
| - Šta je trenutak istine? Kad žena skine šminku, a muškarac gaće. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 14 Maj - 15:51 | |
| Ulazi čovek u servis za mobilne telefone i reče: - "Daj molim te, ugradi mi srpsku ćirilicu ili srpsku latinicu u telefon, zamalo ne ubih ženu i kuma." -"Zašto?", upita serviser. - "Evo ovako je bilo: Moja žena, frizerka, pošalje mi poruku: - Imam dva sisanja i satiranje, zakasnicu kuci! Nakon pola sata šalje mi kum poruku: - Jao kume, ala kuma dobro sisa!" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar