|
|
Autor | Poruka |
---|
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 11:59 | |
| Ja ti, prije moje žene, nisam imao nikakvog seksualnog iskustva. A ti? - Ja? Ne znam točno! Kako je bilo njeno djevojačko prezime? |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 11:59 | |
| Dosao pijanac kuci ali je zaboravio kljuc. Poce se on penjati uz oluk, kad naidje murija. Kaze pijanac: - gospodine ovo je moja kuca, i ovo je moj prozor; moj krevet, moja zena, a ovaj sto je je.. sam ja... |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 20:44 | |
| Mujo dolazi u kafanu dobro raspoložen s paketom pod rukom, pa naruči rakijicu. Haso ga pogleda ispod oka:
- Š'a s' tako dobre volje, jarane?
Mujo se nasmije:
- He he, nabavio sam poklon Fati za rođendan, pravo sam sretan...
Haso sumnjičavo upita:
- A 'oće l' joj se svidjet', moja Habiba nije baš sretna kad kupim nešto krivo...
Mujo uzdahne:
- A vid', ona je rekla da 'oće nešt' što ide od nule do sto za pet sekundi....
Haso razrogači oči:
- Pa to je Lamborghini, nis' joj valjda to uz'o, jes'l lud?!
Mujo odmahne glavom:
- Jok, bolan, uz'o sam nešto što ide od nula do sto za dve sekunde...
Haso se počeše po glavi:
- Onaj neki 'letrični auto?!
Mujo se nasmija:
- Jok, bolan, vagu! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 20:45 | |
| Neka žena brzo vozila i zaustavi je policajac. - "Vaše dokumente, molim!" - "Nemojte me kazniti, ja sam profesorica!" - "Eh, dugo sam ovo čekao. Sad ćete fino napisati 1000 puta NIKAD VIŠE NEĆU BRZO VOZITI..." ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 22:35 | |
| Došli otac i sin na nudističku plažu. Kad su se smjestili, pita sin oca: – Tata, a šta ti je to dole? – Ptičica, sine. Nešto kasnije, tata zadrijema. Probudi se, sin još stoji kod njega, samo je mjesto radnje – šok soba. Pita otac sina: – Sine, što se dogodilo? – Ništa, tata… igrao sam se s tvojom ptičicom i ona me pljunula pa sam joj ja zato zavrnuo vrat, razlupao joj jaja i spalio gnijezdo. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Jan - 22:37 | |
| Kaže tata Perici: -Ako danas iz matematike dobiješ jedinicu, ja i ti se više ne poznajemo! Kada se Perica vratio iz škole, tata ga je upitao: -Šta si dobio iz matematike? A Perica će na to: -Ko si ti!? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 26 Jan - 7:15 | |
| Ni jedan tip ne prolazi audiciju za lokalnog TV voditelja. Dolazi naočit mladi čovjek, izgovara tekst i namigne, izgovara drugi tekst i namigne i tako do kraja. Zadovoljio je sve kriterijume komisije, ali šta će sa tim problemom, namigivanja? - Ništa za to, ja samo popijem jedan "andol" i tikovi stanu. Hoćete da vidite? Poče on da vadi iz džepova tražeći "andol" jedno 20-tak prezervativa. I na kraju nađe i "andol" popi tabletu i gle čuda istina nema tikova. - Ok. Primljeni ste na posao, a šta će vam toliki kurtoni? - Ma ovi iz apoteke, kažem dajte mi andol i namignem. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 26 Jan - 7:17 | |
| Otišao Lala kod ljekara, kaže ne vidi ko prolazi sa druge strane ulice,sve mu mutno u očima. Kaže DR, poslije urađenih analiza: "Lalo, loši su ti rezultati, holesterol, šećer, krvna slika...ništa ne valja. Moraćeš da pripaziš na ishranu, manje slanog, masnog, kobasica, slanine, slatkog, vina, rakije, piva... "Razmisli Lala pa odluči: "Znate šta doktore, kad ja malo bolje razmislim, hebe se meni ko prolazi s druge strane ulice" |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 26 Jan - 13:58 | |
| Čovek je dao oglas u novinama: "Tražim ženu." Sutra je dobio preko hiljadu odgovora: "Možeš uzeti moju. Dostava besplatna na kućna vrata." sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 27 Jan - 10:49 | |
| Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen. - Šta će vam arsen, pita apotekar. - Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona. - Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar. Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom. - O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 29 Jan - 8:22 | |
| -Odakle ste Vi gospodjo? -Iz Njemacke. -Opa, Njemica. -Odakle ste Vi gospodjo? -Iz Engleske. -Opa,.Engleskinja. -A odakle ste Vi gospodjo? -Iz Obale Slonovace. -Opa, opa. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 30 Jan - 7:28 | |
| Ćaskaju dvije glumice: – Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna! Druga će: – Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 30 Jan - 7:29 | |
| Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 31 Jan - 8:21 | |
| 7 sati ujutro. Muž dolazi doma i nalazi uznemirenu suprugu u hodniku. Ona: - Nešto si okasnio, Superman? - Mogu ti objasniti. Draga, žao mi je, ali bio sam s klijentima... - ... i onda si cijelu noć do 7 sati diskutirao, jel da, Superman? - Ma, pusti me da izgovorim. Uspio sam dobiti novog klijenta za tvrtku, odveo sam ga na finu večeru... - ... i to do 7 sati ujutro? Superman, pa kol'ko me glupom smatraš? - Ma priznajem, išli smo poslije u noćni bar nešto popiti, tamo smo bili do 3... - ... da, da, Superman, do 3. A što je bilo do 7? No, Superman? - Paaa, otišli smo u plesni klub, no ja sam samo gledao, bilo je dosadno. - Sve OK, Superman, samo si gledao i čekao. Što još trebam vjerovati? - Ma, pusti me da izgovorim i slušaj. Ma, zašto me stalno zoveš Superman? - Samo Superman nosi gaće preko hlača. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 31 Jan - 21:41 | |
| Usporedba plate Pričaju dva poznanika: - Kako je kod vas u firmi? - Kao u Vip-u ! - Opa, pa to znači da su vam dobre plate?! - Ma jok, nula kuna po minutu! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 31 Jan - 21:41 | |
| Pricaju 3 babe kako im je prije bilo lijepo, a sad su došla gora vremena, i kaže prva: - "Prije su se mogli kupiti ogromni, debeli krastavci", i rukom slikovito pokazuje dužinu i debljinu a druga će: - "Joj znam, i mogao se kupiti odličan luk." I tu rukama pokazuje kao da drži dvije velike glavice luka a treća, koja je bila malo gluha će: - "Ne čujem vas kako treba, al' se dobro sjećam frajera o kojem govorite!"
....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 1 Feb - 7:19 | |
| Novi oblik seksa na radnom mjestu! - Sjedneš na stolicu... - Staviš noge na stol... - Lagano ih razmakneš... - I...j... ti se za posao! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 2 Feb - 7:21 | |
| Došla neka baba do kioska i kod sebe je imala neke novčiće i pitala je prodavača što može kupiti za njih. Prodavac joj odgovori: - Bako, sa ovim krupnim i možeš nešto kupiti, ali sa ovim sitnim možeš se jebati. A baka će na to: -Sinko, usitni mi i te krupne!!! |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 4 Feb - 23:03 | |
| Hvalili se Amerikanac, Nijemac i bosanac ko šta ima. -Amerikanac kaže: 'Mi imamo aviona da nebo pokrijemo'. -Nijemac kaže: 'Mi imamo tenkova da popodimo njemačku'. -A bosanac kaže: 'Mi imamo lopova da to sve za noć nestane ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 5 Feb - 7:19 | |
| Otišao sam uveče u podrum pića na biciklu, kupio flašu rakije i stavio je u korpu. Kada sam se spremao da krenem nazad, pomislio sam: "A šta ako padnem sa bicikle i razbijem flašu???" Zato sam je odmah popio! I bio sam u pravu! Dok sam se vraćao nazad, 7 puta sam pao! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 5 Feb - 7:20 | |
| - Što bi napravio da me uhvatiš s ljubavnikom? - upita žena muža. - Ženo kako izgledaš,slomio bih mu štap i ubio psa! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 6 Feb - 7:18 | |
| Ulazi lijepa plavuša u trgovinu sa životinjama. Za oko joj zapne žabac u kutiji na kojoj piše 'žablji seks!' 300kuna! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Dobijete i upute.' Plavuša šapne trgovcu za pultom: 'Uzimam.' Trgovac joj da žabu i papirić te kaže: 'Pažljivo slijedite upute.' Djevojka klimne glavom i žurno ode kući. Odmah po dolasku, uzme listić i počne slijediti upute: 1. Istuširajte se. 2. Namirišite se najboljim parfemom. 3. Obucite seksi rublje. 4. Lezite na krevet i postavite žapca na pravo mjesto. Sve je to napravila, ali ništa se nije dogodilo! Iako ljuta, misleći kako je prevarena, još jednom pročita upute i opazi u donjem kutu listića poruku: 'Ako imate nekih problema, nazovite trgovinu.' Nazove ona, a muški glas joj odgovori: 'Odmah dolazim.' Nakon pet minuta se začuje zvonce. Plavuša mu objasni: 'Vidite, napravila sam sve kao što piše u uputama, ali ta prokleta životinja samo sjedi i ništa ne radi.' Muškarac sav zabrinut digne žapca, pogleda ga drito u oči i ozbiljnim glasom mu zaprijeti: 'A sad me dobro slušaj! Ovo je posljednji put da ti ja pokazujem..' |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 8 Feb - 7:27 | |
| Ništa mi ne ide, otvorim butik, ne ide, otvorim kladionicu, ne ide, otvorim trafiku, ne ide. Pa ja da otvorim groblje niko ne bi umro!! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 9 Feb - 7:34 | |
| Djevojka: 'Halo?' Dečko: 'Zbog tebe bih skočio u bunar, preplivao ocean i preskočio vulkan.' Djevojka: 'Dođi kod mene!!' Dečko: 'Ne mogu, pada neka kišica...' |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 9 Feb - 22:38 | |
| Gde Bosanka krije pare od muža? Pa pod knjigom. A Crnogorka? Pod lopatom. A gde krije Hercegovka? Na stolu, pa nek uzme ako sme. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar