|
|
Autor | Poruka |
---|
Šeprtlja Super Član
Poruka : 679
Učlanjen : 11.07.2018
Raspoloženje : Vedro
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 17 Nov - 11:34 | |
| Upecao Haso Zlatnu ribicu ali onu koja ispunjava samo jednu zelju. Pozeli Haso da moze da piša viski, ode Haso Fati i rece joj: - daj zeno dve case, i tako se oni napiju , sutra dan opet Haso kaze - daj zeno dve case i opet se napiju. Trece vece dolazi Haso i kaze - daj zeno jednu casu a Fata zacudjeno pita - zasto jednu , a Haso odgovara: - TI ZENO VECERAS PIJES IZ FLASE! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 17 Nov - 11:35 | |
| Ulovili medo i zeko zlatnu ribicu, i ribica kaže da će svakom ispuniti 3 želje ako je puste. Medo se pogurne: -Ja ću prvi, ja sam veći. Hoću da se svi medvjedi u šumi pretvore u medvjedice! Zeko: - Hoću motor. Medo: - Hoću da sve medvjedice budu lude za mnom! Zeko: -Imam motor, daj mi i kacigu. Medo: - Hoću najveći penis u šumi! Zeko sjedne na motor, krene polako i iz daljine vikne: -Neka bude medo peder!!! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 17 Nov - 16:34 | |
| Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu,kao i svima prije njega kaze: Molim te baci me nazad u vodu. Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca Izviri zlatna ribica iz vode i kaze: A,zelja? Na to ce Bil: Ma ajd dobro! Reci sta zelis! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 17 Nov - 16:38 | |
| Uhvatila žena zlatnu ribicu i ova joj kaže: -"pusti me i ispuniću ti 3 želje, ali moraš da znaš sve što poželiš tvoj muž će dobiti 10 puta više" -" U redu"- kaže žena -"prva mi je želja da budem najljepša žena na svijetu"-"dobro"- odgovori ribica-" ali tvoj muž će biti 10 puta ljepši od bilo kog drugog muškarca na plan...eti" -"nema veze, on voli samo mene" -"dobro koja je druga želja?" -"da budem najbogatija na svijetu" -"ali tvoj muž će biti 10 puta bogatiji od bilo koga drugog na planeti" -"nema veze, on mene voli" -"aha, a koja je treća želja?" -"želim da dobijem LAGANI infarkt"-reče žena... |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 17 Nov - 17:48 | |
| Rešili Crnogorci da promene radno vreme. • Odsad ćemo da radimo samo u sredu! - reče vođa radnika. Ima li neko pitanje? • Ima. Hoće li svaka biti radna? |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 18 Nov - 9:59 | |
| Pita psihijatar Crnogorca da opiše sebe u dve reči. - Lenj. - Ali to je jedna reč... - Pa o tome ti pričam! |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 25 Nov - 13:28 | |
| -Mama, kako su nastali ljudi? -Bog nas je stvorio. -Tata kaže da smo nastali od majmuna. -Ja ti pričam o mojima, a tasta o svojima.. |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 8 Jan - 13:59 | |
|
Poslednji izmenio neno dana Uto 8 Jan - 14:12, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 8 Jan - 14:03 | |
| ..u busu.. -Jel, slobodno? -Jeste. -Hvala.. znaš ja imam unuka, tako tvojih godina, sin mi radi u banci, snaja pokušava da me otruje.. |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 4 Feb - 21:20 | |
| -Živote, hoćeš li da menjaš pozu? -Ne! -Hoćeš li da svršiš ? -Ne! -A može barem pauza? -Može, ali samo puš-pauza ... |
|
| |
stepski Član
Poruka : 492
Učlanjen : 28.01.2019
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 5 Feb - 22:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 5 Feb - 22:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Feb - 9:14 | |
| Perica i mama Pita Perica mamu: - "Mama, da li andjeli lete?" - "Da dušo!" - "Juče je tata služavki rekao andjele moj, da li će ona leteti?" - "Da sutra ujutru". |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Feb - 9:15 | |
| Govori se u školi o profesionalnom usmerenju, i učiteljica pita: • Perice, šta bi ti želeo da radiš u životu? • Da pijem viski i ****** ženske! Učiteljica mu prilepi šamarčinu. Dođe Perica kući, vidi otac desni obraz, sav crven... • Šta je to bilo? • Udarila me učiteljica. • Šta si radio? • Pitala me šta bih želeo da radim u životu, i ja joj lepo rekao da bih želeo da pijem viski i ****** ženske... Otac mu prilepi šamarčinu. Sutradan u školi vidi učiteljica da su Perici oba obraza crvena... • Šta bi sa drugim obrazom? • Ispričao sam tati i on mi lupio šamar. • I, jesi li nešto naučio iz svega toga? • Jesam... piću Coca Colu i drkaću...
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Feb - 9:21 | |
| Zašto je Bog izmislio alkohol?? - Da ružne ne bi ostale djevice.
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 9 Feb - 9:24 | |
| Dok je djevojka odgovarala na postavljeno pitanje, profesor se čučao na stolici. U jednom momentu, stolica pukne a profesor padne na pod. Djevojka koja nije mogla da izdrži, prasne u smijeh. Ustaje profesor, i brišući svoj kaput govori: - "Jaooo, kolegicee, što mi padosmo!"
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Feb - 9:23 | |
| Vidim jutros komsiju nosi veknu hleba pa mu rekoh: - Zdravo komsija je li mek? A on ce meni: - Mek je komsinice jer da je tvrd ne bih ja isao po lebac!
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Feb - 9:26 | |
| Hvali se jedan šeik drugom: 'Ja najviše volim sportski tip žena. Jučer sam oženio cijelu žensku odbojkašku reprezentaciju.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Feb - 9:27 | |
| Šetaju slon i miš i pričaju o svemu i svačemu. Odjednom kaže slon: 'Je li, koliko si ti star?'
A miš odgovori: 'Šest mjeseci.'
'Uh', kaže slon, 'pa i ja sam, a vidi koliki sam ja, a kolicni si ti.'
'Da, ali ja sam tri mjeseca bio bolestan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Feb - 9:28 | |
| Žena kaže ljubavniku: 'Postoje dva mjesta gdje bih voljela da me ljubiš.'
'Gdje? Gdje? Brzo mi reci!'
'Acapulco i Kanarski otoci.' |
|
| |
stepski Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Feb - 16:12 | |
| Bravo, Tina, dobra serija! I od mene jedan... - Majstore, doneo sam ovaj televizor na popravku. Ima ton, nema slike. Šta može da bude? - Pa može da bude radio. |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 7 Mar - 16:37 | |
| Pekara, pekara, pekara, banka, apoteka, pekara, pekara, kladionica, apoteka, banka, banka, kafic, kafic, kladionica, banka, banka, banka, apoteka, pekara, pekara, kladionica, apoteka, kafic, kafic..
Nasa stvarnost..
|
|
| |
stepski Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 7 Mar - 17:06 | |
| Da, lepo primećeno i nažalost istinito. Dodaš u kombinaciju i po koju menjačnicu i najtužniji vic ikada. |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 13 Mar - 21:22 | |
| Bračni par dobija poštom dvije karte za operu sa ceduljom na kojoj piše: – Pogodite ko vam ovo šalje. Muž i žena lupaju glavu ko im je to mogao poslati te karte, i to za najbolja mjesta, ali ne mogu ni da naslute ko bi to mogao da bude tako ljubazan. Ali, svejedno, odlaze u operu i divno se provode. Vrativši se, na nesreću, zatiču stan sav u neredu, skroz temeljno opljačkan, a na stolu papirić na kome piše: – Sad znate… ....My heart beats only for you.... |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 2 Apr - 20:05 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Sponsored content