|
|
Autor | Poruka |
---|
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 16 Dec - 11:56 | |
| - Sin Arapina: „Reci mi tata, kakav je to čudan šešir koji nosimo?” - Tata Arapin: „Sine, ovo nije šešir, ovo je naša arapska marama koju nose muškarci preko glave u pustinji, a štiti od sunca.” - Sin: „A zašto nosimo ovu haljinu?” - Tata: „Džalabija je odeća koja vrlo pouzdano štiti od jakog pustinjskog sunca.” - Sin: „A zašto nosimo te ružne cipele?” - Tata: „To nisu cipele, to su posebne sandale kako bi se sprečile opekotine od pustinjskog sunca.” - Sin: „Tata, ako je sve radi pustinjskog sunca, koji onda ***** živimo u Parizu?” |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 12 Jan - 1:58 | |
| Zašto žene ne mogu biti komentatorke fudbalske utakmice?
- Zato što pričaju brže nego što fudbaleri trče. |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 12 Jan - 1:59 | |
| - Sine, platit ću ti svaki dan 10 kuna da vježbaš svirati klavir - kaže otac Ivici. - Ali tata, susjed Marko mi plaća 15 kuna samo da ne sviram |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 12 Jan - 2:01 | |
| Unuk u poseti kod babe: • Bako, ima li kod tebe WiFi? • More, ima da jedeš to što ima, nemoj da mi tu izvoljevaš! |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 12 Jan - 2:02 | |
| Shvatio sam da devojke vole dobre automobile, a kako ja to sebi ne mogu da priuštim, odlučio sam da kupim psa i dam mu ime Audi. Tako, kada upoznam neku devojku, ja joj bez problema kažem: • Dolazim po tebe sa Audijem!
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 12 Jan - 2:11 | |
| Jednom davno živeo jedan mladić i zaljubio se, pa je pitao devojku: • Hoćeš li se udati za mene? Devojka je hladno odgovorila: • Ne! I tako je mladić živeo srećno do kraja života, išao u lov, išao u ribolov,
igrao golf, gledao fudbal i pio pivo kad god je poželeo ... |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 20 Jan - 3:32 | |
| Ode zec kod medveda u prodavnicu i pita: Imate li 1kg borovnica? -medved kaze da nema. I tako naredna 3 dana . 5. dan ponovo zeka pita: -Imate li 1kg borovnica? Medved kaze: -Jos jednom pitas za borovnice uzecu ekser i zakucacu te da visis na grani. Sedeceg dana dolazi zeka i pita: -Ima te li 1kg eksera? medved kaze: -Nema. Pita zeka: -Imate li 1kg borovnica? |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 20 Jan - 3:33 | |
| Na Sarajevskom aerodromu začuje se, šuštanje na razglasu i oglasi se spiker -Molimo putnike da ne bacaju pite i lepinje na pistu,metalna ptica će sama sletjeti. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| |
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 20 Jan - 3:36 | |
| Pita žena muža: - "Hoćeš da ti skuham hrenovke za ručak ili da ti nabrzinu nešto bezveze napravim?" "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 1 Feb - 21:44 | |
| Ulazi baba u autobus i govori kondukteru: -Ja nemam para možel jedno jaje? -Kondukter:može ulazi baba. Drugi dan isto,treći dan isto,a četvrti dan dolazi ona i pita možel jedno jaje? -Kondukter:pa nemoj baba donosit svaki dan jaja donesi nešto drugo. Sledeći dan dolazi baba sa kokoškom u ruci i govori: -Mjesečna ....My heart beats only for you.... |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 21 Feb - 12:11 | |
| Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom. Student:
– Vi me kažnjavate, razumete li uopšte vi nešto o tome?
Profesor:
– Naravno, inače ne bih bio profesor.
Student:
– OK, pitaću vas nešto. Ako znate tačan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, daćete mi desetku.
Profesor (nakon kraćeg razmišljanja):
– OK, prihvatam!
Student:
– Šta je legalno (zakonito) a nije logično, šta je logično a nije legalno, a šta nije ni logično ni legalno?
Profesor je dugo razmišljao, ali nije našao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.
Student odmah odgovori:
– Vi imate 53 godine i oženjeni ste jednom 23-godišnjakinjom; to je legalno, ali nije logično. Vaša žena ima 24-godišnjaka za ljubavnika, što je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vaše žene, iako je trebao pasti na ispitu, što nije ni logično, ni legalno. |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 21 Feb - 16:22 | |
| Perica držeći šljivu u ruci upita tatu: - Tata, koje je boje šljiva? - Plava! - A zašto je ova crvena? - Zato što je zelena! |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 22 Feb - 23:15 | |
| Na satu likovnog nastavnica kaže: "Za sljedeci puta imate zadatak opisati neku pjesmu crtežom".. I tako nakon tjedan dana.. uciteljica prozove maricu Učiteljica:Marice sta si nacrtala Marica:Zvjezde i mjesec! Učiteljica:a koju to pjesmu opisuje? Marica:Zvjezda Tera Mjeseca. E sad došo perica.. Učiteljica:perice sta si to nacrtao? Perica:Stablo sa kojeg lisće opada i čovjeka koji sjedi i drka! Učiteljica:Isuse perice..pa koju to pjesmu opisuje a Perica če.. Dođe jesen ja se ne oženi!.. ....My heart beats only for you....
Poslednji izmenio Malena40 dana Sre 22 Feb - 23:22, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 22 Feb - 23:15 | |
| - Vaš sin je prepisivao od najbolje učenice u razredu. - Kako možete biti sigurni u to? - Siguran sam jer je ona kod prvog pitanja napisala: ne znam, a vaš sin: ni ja. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 24 Feb - 19:55 | |
| Muž i žena pokušavaju da naprave novu lozinku za kompjuter. Proba muž i ukuca “moj ku…..”, a žena padne dole i počne se valjati od smeha. Pita je muž: “Šta je smešno?” Na to će žena: “Vidiš da piše greška, nije dovoljno dugačko” |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 24 Feb - 20:05 | |
| Čovek ulazi u banku, i staje u red. Kad je došao do pulta izvadi pištolj i započne s pljačkom banke. Kako bi bio siguran da ne ostavlja za sobom nikakve svedoke, okrene se sledečem u redu i pita ga .. “Jesi li me video da pljačkam banku ?” Ovaj odgovara “Da !” Pljačkaš podiže pištolj, uperi ovome u glavu i .. BANG ! puca, ovaj pada mrtav !! Pljačkaš brzo odlazi do sledeceg u redu i pita njega “Jesi li me ti video da pljačkam banku ?” A ovaj mirno odgovara . “Nee, ali je videla moja žena !” |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 3 Mar - 15:48 | |
| Sudija: Pošto ste sve priznali…Ciga: Aman, drug sudija, mor'o sam da priznam kad me tukla milicija.Sudija: Ali, pobogu, čoveče, milicija danas nikog ne tuče.Ciga: Danas možda ne, al' juče ne da su mlatili
....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 3 Mar - 15:49 | |
| Dolaze doktoru mlada zgodna devojka i s njom jedna sva naborana starica. - Skinite se. – reče doktor mladoj ženi. - Oprostite! – reče starica – Mi smo došli radi mene. - Pa dobro. Onda isplazite jezik. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 3 Mar - 15:49 | |
| Tip ulazi u bar i naručuje pivo. - Izvolite gospodine, to će biti 20 para - ljubazno će barmen. - Dvadeset para?! - iznenađen je čovek. Pogleda u jelovnik i pita: - A koliko bi koštala Karađorđeva šnicla? - Dinar i 10. - Dinar i 10?! A hoćeš da mi kažeš gde je vlasnik ove kafane? Barmen pogleda ka stepenicama koje vode na drugi sprat i procedi: - Gore, sa mojom ženom. - A šta radi gore sa tvojom ženom? - začuđeno će čovek. - Isto što i ja ovde sa njegovom kafanom... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 3 Mar - 15:50 | |
| Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: - Ko je? Policajac: - Policija. Mujo: - Šta hoćete? Policajac: - Malo da popričamo. Mujo: - Kol'ko vas ima? Policajac: - Dvojica. Mujo: - Pa popričajte. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 19 Mar - 22:59 | |
| Sprema se tip da "opali" ciganku ali ne sme bez kondoma nikako. Ode on da kupi kondome i pita ga prodavac kakav hoće; crni, beli, razne druge boje, sa ukusima ili hoće ekstra seriju sa likovima iz crtanih filmova - Paja Patak, Miki Maus, .... Uzme on pakovanje u boji. Dođe kući i navali na ciganku. Negde u zanosu pukne kondom i ciganka ostane u drugom stanju. Kud će šta će, odluči on da se venčaju, ipak dete je dete. Prošle godine, dete raslo - ali crno! Kad je dovoljno poraslo, pita oca: - Je li tata, a zašto sam ja crn a ti si beo? A otac će: - Ama ćuti bre sinko, mogo si ti da budeš i Miki Maus |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 20 Mar - 13:07 | |
| Uciteljica pita: - Djeco,ko zna da mi objasni kako funkcionise drzava? Javlja se Perica: - Drzava je kao prekookeanski brod. Kapetan je premijer, a posada su ministri i oni vode taj brod kroz talase i oluje i sve druge nedace... Uciteljica: - A narod? Perica odgovara: - Pa putnici su narod! Uciteljica nastavlja: - A sta rade putnici? A Perica ce kao iz topa: - Pa povracaju! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 20 Mar - 13:08 | |
| Šeta se ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih : - Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto. A ciga će na to : -Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 20 Mar - 13:08 | |
| Ciga: Zeno,cu te pustim da mi popusis ako mi odgovoris na jedno pitanje Ciganka: Ocu muzu, pitaj pitanje Ciga: Sta je to malo,belo,ide po dvoristu i kljuca Ciganka: Aligator muzu Ciga: Au, picka ti materina sve znas ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar