|
|
Autor | Poruka |
---|
Šeprtlja Super Član
Poruka : 679
Učlanjen : 11.07.2018
Raspoloženje : Vedro
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:59 | |
| Razgovaraju hirurg, arhitekta i političar o tome koji je najstariji zanat na svetu. Kaže hirurg: - Bog je od Adamovog rebra napravio Evu. Eto, bio je prvi hirurg i to vrlo dobar. Prekine ga arhitekta: - Čekaj, Bog je Evu napravio tek šestog dana. Seti se samog početka, prvo haos, pa je nastao red. Ko bi mogao da napravi red osim arhitekte? Na to će političar: - Dobro, ljudi, a šta mislite, ko je napravio haos? |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 16:00 | |
| Sredovečna žena imala srčani napad i na operacionom stolu doživi kliničku smrt. Pošto se tako našla pred bogom upita ga: - Dakle došlo je vreme da umrem? Bog: - Nije, živećeš ti još 43 godine, 8 meseci i 2 dana. Kad je to čula i došla svesti žena odluči da uradi sve moguće plastične operacije. Uklonila je bore, promenila oblik nosa i brade, stavila nove zube, dala da joj se uradi liposukcija, operisala grudi i zadnjicu, a na kraju se ošišala i ofarbala kosu, jer ako će još toliko da živi daj da se to maksimalno iskoristi. Međutim kada je konačno izašla iz bolnice na ulici je udari auto i ona poginu na licu mesta. Dođe ponovo ispred boga i pita ga ogorčeno: - Pa dobro rekao si mi da ću živeti još 43 godine, zašto nisi zaustavio onaj auto da me ne udari i ne ubije? Bog: - Pa iskreno da ti kažem, nisam te ni prepoznao! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 16:01 | |
| Muskarci kazu: "Zene ne uzbudjujte se ako trcimo za vama. Trcimo i za loptom, pa je na kraju sutnemo." Ali zato zene kazu: "Muskarci ne uzbudjujte se ako se zaljubimo u vas. Zaljubimo se i u par cipela, pa kupimo jos 15 pari, za svaki slucaj." |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 16:03 | |
| Uhvatio pop zlatnu ribicu i kaže mu ribica pustime ispuniću ti 3 želje .Kaze pop njoj hocu da imam dobar autu puno para i veliku kuću.Gleda ribica začuđeno i kaže pope ti mene zajebavaš |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 16:04 | |
| Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noći? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, pa tko sada drži predavanje? - Moja žena. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 25 Jul - 9:25 | |
| Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: "Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!" Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: - Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k'o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! - Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: - Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: "Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen"! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 25 Jul - 9:28 | |
| Mujo zaglavio u zatvoru, ode Fata u posetu pa ga pita: • Kako ti je ovde? Mujo odgovara: • Kao kao kuće! • Super. Kako to misliš, kao kod kuće? • Vidi Fato, hrana je neukusna, garderoba neispeglana, nema seksa i ne smem da izlazim! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 25 Jul - 9:29 | |
| Šta radi kamiondžija kada se razvede? - Ubaci u drugu. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 25 Jul - 9:29 | |
| Dolazi Muž kući i sa vrata pita ženu: - Draga, šta ima za ručak? - Ništa! odgovara žena. - Kako ništa? I juče je bilo ništa! - Pa kuvala sam za dva dana. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 25 Jul - 9:31 | |
| Razgovor za posao u državnoj firmi: - U redu. Recite mi onda, zašto biste żeleli raditi kod nas ? - Daj Ćale, nemoj me zajebavati! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 26 Jul - 15:34 | |
| Dolazi sin kasno kuci i otac ga pita: -Gde si bio? -Na policiji. -Sto su te uhapsili? -Jer sam vozio presporo. -Mislis prebrzo. -Ma jok ,da sam vozio prebrzo ne bi me uhvatili. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 26 Jul - 15:38 | |
| Vuku Mujo i Hasno mrtvog medveda i nalete na Kanadjanina. Kanadjanin upita: Grizli?Grizli? A na to ce oni:Ma šta grizli...davili po sata ba! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 26 Jul - 15:43 | |
| Kaže Mujo svojoj ženi Fati: • Pozvao sam jarana Hasu na večeru. Fata poludi i drekne: • Molim? Kuća je u neredu, nisam bila u kupovini, nisam ništa oprala, svi tanjiri su nedelju dana prljavi i ne kuva mi se uopšte! • Znam sve to, bolan, nego budala hoće da se ženi pa da mu pokažem kako je u braku! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 26 Jul - 15:53 | |
| Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine: - Dragi, da li si vidio moju knjigu? - Koji je naslov? - "Kako doživjeti stotu" - Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće. - Ali zašto? - Tvoja majka ju je počela čitati. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 26 Jul - 16:08 | |
| kaze hasa muji:Mujo jel mogu nesto da ti priznam? mujo:moze jarane narvno! Haso:ja sam gej!!! Mujo:stvarno? Haso:Pa Stvarno! Mujo: jel imas cool auto? Hasa:ne. Mujo: a stan? Hasa: ma jok. Mujo:imas li bar traktor? haso:ma jok jarane,Sto me to pitas? Mujo: pa samo da ti kazem jarane ti nisi gej! haso:stvarno? mujo:pa da nisi gej jarane ti si samo jedna pedercina!!! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:08 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Kaže djevojka dečku:'Puno sam slušala o tome kakav si u krevetu.''Ma daj, nije to ništa posebno.''Da, tako sam i čula.' |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:10 | |
| Dolazi pijan čovek kući i odjednom se začuo BUM!!! Žena: Iz spavaće sobe reče šta se to čulo? Muž: Ma paoo mii je kaputt! Žena: Pa kako se to tako glasno čulo? Muž: Paa nisamm ga skinuo. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:10 | |
| Ispitivaju ludake kako bi normalne pustili kući. I tako pitaju prvog. - Koliko je 2+2? Kaze luđak - 300! - ništa, sjedi ne ideš kući.. Pitaju drugog luđaka koliko je 2+2 a on kaže: - Utorak! - ni ti ne ideš kući. Pitaju trećeg kolko je 2+2 a on kao iz topa kaže - pa 4! - bravo! Slobodan si, možeš kući. Prije nego je luđak izašao pitaju ga: - kako ste znali da je 2+2=4? - pa lako, 300 minus Utorak! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:12 | |
| Pričaju dve plavuše i kaže ova ovoj drugoj: - Jel znaš šta mi se desilo pre mjesec dana? - Šta ? - Kucao mi je neko na vrata ja pogledam kroz špijunku kad ono neki fini simpatični mladić ja Otvorim on me pita jel vam muž kod kuće. J kažem nije i on me obori, skide me golu, odradi posao 3 puta i ode. - I? - Ja ni dan danas ne znam šta mu je trebao moj muž! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:13 | |
| U jednom kvizu Mujo odgovara na pitanje za milion eura. Pitanje glasi: - "Koja ptica nema gnijezdo? A: Vrabac B: Lasta C: Kukavica" Razmišlja on i na kraju traži pomoć prijatelja, zove Hasu. Pozovu oni Hasu, a on poslije kraćeg razmišljanja kaže: - "Kukavica!" Mujo posluša i osvoji milion. Sutradan Mujo zove Hasu u kafanu, da ga časti. Kad su sjeli pita on: - "De mi reci, Haso, kako si znao da je baš kukavica ptica koja nema gnijezdo?" Haso ga gleda, pa kaže: - "A je*i ga, sve kontam otkud joj gnijezdo kad živi u satu." |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:15 | |
| U žestokoj svađi žena kaže mužu: - Bolje da sam se udala za đavola nego za tebe! - E, nisi mogla. Brak između bliskih rođaka zakonom je zabranjen! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:17 | |
| Dolazi covek kod carobnjaka i kaze : -Mozete li me osloboditi kletve ? Carobnjak : - Naravno da moze , ali ako se secate pravih reci . Covek : - Naravno da se secam idu ovako : PROGLASAVAM VAS MUZEM I ZENOM !!! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 27 Jul - 18:24 | |
| Ako nevalja jesti u 2 ujutro, zasta onda sluzi svetlo u frizideru? |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 0:38 | |
| Muž i žena polagali vozački ispit isti dan. Muž je pao, a žena položila. Kad su se sreli, razgovaraju. - Kako si pao? - pita žena - Imao sam nezgodnu komisiju. Izjebali su me na uzbrdici, na kružnom toku i na parkiranju. A kako si ti položila? - Mene su samo u garaži. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 0:39 | |
| Ostavila me devojka iz verskih razloga! Verovala je da imam pare... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |