|
|
Autor | Poruka |
---|
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 16 Mar - 7:45 | |
| Oženjeni Zagorec ode se ispovijediti pa kaže svećeniku: - Oče, skoro sam zgriješio s tuđom ženom... - Kako to misliš - "skoro"? - Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, ali onda sam ja prekinuo... - Trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ više viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 200 kn! Zagorec napusti ispovijedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu, pa krene prema izlazu. Svećenik koji je sve to gledao brzo dotrči do njega: - Stani, stani - sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrabicu! - Da, ali sam protrljao 200 kn o škrabicu, a to je, kao što ste rekli, isto kao da sam ih stavio unutra.. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 19 Mar - 8:04 | |
| Stoje električari na banderi i svađaju se. Ispod prođe jedna baka veoma sporim hodom. – Bako! Bakoo!!… Alo… Bakoooooo! – prodera se jedan električar. Baka zastade, pogleda oko sebe… Posle jedno pola minuta zbunjenosti baka uspije da locira glasove sa bandere i podignu pogled ka njima: – Reci sinko. – prozbori baba. – Bako, molim vas, izvinite, jel biste mogli samo tu žicu što viri iz bandere da je uzmete i ubacite unutra? – A! Naravno, naravno, oće baba sine, oće, evo odma`… Uradi baba kako je zatraženo i produži dalje. – Eto ti, jel vidiš da je ‘nula’ budaletino! A ti zapeo: faza, pa faza! |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 19 Mar - 18:42 | |
| Ide baba po cesti i vidi klinca kak sjedi na pločniku. - Što radiš dječače? - Šimpu vutra - odgovori mali. A baba njemu: - Mojne na tonube ditsje. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 20 Mar - 7:25 | |
| Negdje u Beogradu: Narkoman se uradio i sjeo na klupu u parku da malo stonira. Tu se stvore neka deca, trče, jure, viču. Narkoman ispizdi i drekne na jednog klinca: Tišina bre, pustite me da kuliram na miru! Nemojte tako čiko, mi nismo iz Beograda, ovde smo samo danas, na ekskurziji. A odakle ste? Iz Kragujevca! Au picku materinu, pa zar vas nisu streljali?!? |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 20 Mar - 7:25 | |
| Pricaju dva kuma: -Jao, kume, sta bih dao da sam ozenio ateistkinju... -Zasto, kume? -Volio bih da vidim da li bi na vrhuncu povikala: O, moj Darvine! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 21 Mar - 8:16 | |
| Kod psihijatra: - Doktore, imam veliki problem. - Recite, šta vam je? - Vidim budućnost. - A kad vam se to počelo dešavati? - Idući četvrtak. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 21 Mar - 8:17 | |
| Baka kupila bikini, ali se vraća u butik poslije pet minuta. - Želim da vratim gornji dio. - Zašto, šta nije u redu? - Pa sve može da mi stane u donji! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 22 Mar - 8:22 | |
| Lutaju Marko i Mario pustinjom, vec na izmaku snaga, gladni i zedni, ugledase usred pustinje dzamiju. Kaze Marko; hajmo traziti sta jesti i piti, ne mogu vise, umrijecemo. Mario odgovara, moze, ali predstavicemo se ko muslimani. Marko: necu ja vala, pa kad bi umro od gladi i od zedji. Mario; kako hoces, uglavnom ja sam od sada Muhamed. Ulaze oni u dzamiju i sjedi covjek. Zdravo, ja sam Muhamed a ovo je moj prijatelj Marko. Zanima nas mozemo li dobiti hrane i *****, iscrpljeni smo. Tad ih pogleda taj covjek i zovnu nekog svog ahbaba sto je sjedio u dnu dzamije i rece mu; Donesi Marku da jede i pije sta zeli, a ti Muhamede, brate, znas da je Ramazan… |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 23 Mar - 7:50 | |
| Vozi mama sina u invalidskim kolicima i naiđe zgodna ženska. Sin: A pičkeee. Mama: To nije lijepo! Sin: A pičkeee. Mama: Nemoj sine to je nekulturno! Sin: Dobra pičkaa. Mama: Sine nemoj, kazniće te Bog! Sin: A šta, pokvariće mi frizuru? |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 23 Mar - 7:50 | |
| došao muž ranije kući kad ono na stolici stoji go čovek i mjenja sijalicu... ženo, ko ti je ovaj? pa majstor, reče žena kakav majstor?? pa.. električar, eto menja sijalicu.. pa kako go električar, tek će muž žena: kakvog su imali takvog su mi poslali.. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 24 Mar - 8:42 | |
| Vidim Srbiju u kojoj nema kriminala i korupcije. Vidim Srbiju u kojoj svi ljudi normalno zive od svoje plate. Vidim Srbiju iz koje mladi vise ne odlaze, a mnogi se u nju vracaju. Vidim Isusa, a sa Elvisom sam pricao danas u samoposluzi!
( Oblak u bermudama )
|
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 24 Mar - 8:43 | |
|
Student pise roditeljima: - Vec dugo mi se ne javljate. Posaljite mi 300 Eura da znam da ste dobro!
OUB
|
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 26 Mar - 7:22 | |
| Ide klinac ulicom, kad pored njega staje auto i čovjek srednjih godina otvara prozor i kaže: ‘Ako uđeš u auto, dat ću ti 20 eura’ Klinac pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi šetati. Nakon nekoliko metara, ovaj se ponovno zaustavi i kaže: ‘Ajde za 30 eura i vrećicu bombona’. Mali ga ljutito odbije i nastavi brže hodati… Stigne ga ovaj ponovno i kaže: ’50 eura i slatkiša koliko možeš pojesti, samo uđi u auto, molim te…’ A mali mu odgovori: ‘Slušaj tata, sam si htio kupiti Yugića, sad se sam i vozi u njemu!’ |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 26 Mar - 7:23 | |
| Došla nevjestina majka u kćerkinu novu kuću da vidi gdje joj dijete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji: Lijepo se udala moja kćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša liturgiju. Tek će prija: Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti! |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 27 Mar - 7:29 | |
| Kardinal pita Hodzu: "Znam da je muslimani ne smiju da jedu svinjetinu. Budi iskren i kazi da li si je ikad probao". Hodza: "Priznajem jesam samo jednom. A jesi li ti ikad imao seks sa zenom jer znam da Kardinali to ne smiju" Kardinal: "Priznajem, imao sam al samo jednom" Hodza: "A jel priznajes da je mnogo bolje no svinjetina" |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 28 Mar - 7:33 | |
| Miljojka, 'ajd dođi kod mene na kafu Neću, Živadine, 'oćeš da me jebeš Ma, dođi bre, neću da te ******.. Pa koji ću ti andrak onda.. |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 28 Mar - 10:41 | |
| Naucno dokazano Zasto muskarci prde vise od zena? Zato sto zene ne cute dovoljno dugo da stvore potreban pritisak. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 29 Mar - 7:37 | |
| "Žena: - Kakvi su tvoji planovi za Uskrs? Muž: Isto kao i Isusovi… Žena: -Kako to misliš? Muž: -Nestat ću u petak i ponovo se pojaviti u ponedjeljak ! Žena: -Ako to napraviš, ja ću isto kao i Marija… Muž: -A to je? Žena: -Pojavit ću se trudna, bez da me muž dotaknuo…" |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 2 Apr - 9:36 | |
| Vraća se žena sa polaganja vozačkog ispita i muž je pita:
I? Jesi li položila?
Ne znam, odgovori ona, sve dok instruktori ne dođu iz bolnice.
I.Z.
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 2 Apr - 9:39 | |
| Ako imate žute zube, rešite taj problem na sledeći način:
Nosite kravatu zelene boje sa crvenim tačkama!
"Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 2 Apr - 22:07 | |
| |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 3 Apr - 10:22 | |
| Perica: - Tata, a sta je to otrov za miseve? Tata: - To ti je,sine, macka u prahu. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 3 Apr - 10:23 | |
| Položila sam vožnju iz prvog popušaja - Plavuša |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 4 Apr - 7:37 | |
| Stariji čovjek spremao se u krevet kada mu je žena rekla da je kroz prozor vidjela da je ostavio svijetlo u ostavi sa alatima u dvorištu. Čovjek je otvorio stražnja vrata kuće da ugasi svijetlo, kada iznenada vidi da ga ljudi pljačkaju. Zvao je policiju koja ga je pitala: - …neko je ušao kod vas ? On im odgovori: -…Ne, ali neki ljudi su mi ušli u ostavu sa alatom i kradu mi stvari. Policija mu odgovori: -…Sve naše jedinice su zauzete. Zatvorite se u kuću i nekoga ćemo poslati čim bude slobodan. - O.K. Poklopi slušalicu, pričeka 30 sekundi i nazove ponovo policiju: -Dobro veče, ja sam vas maloprije nazvao da mi lopovi pljačkaju ostavu sa alatom… Ne trebate da žurite… ubio sam ih ! I spusti slušalicu. Za pet minuta, 5 policijskih automobila, ekipa snajpera, helikopter, 2 vatrogasna auta, hitna pomoć, došli su pred njegovu kuću i zaustavili lopove tokom pljačke. Policajac mu pridje i kaže: - …Gospodine, mislio sam da ste ih ubili… A čovjek mu odgovori: - …A ja sam mislio da ste mi rekli da nemate nikoga slobodnog da pošaljete … |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 4 Apr - 7:37 | |
| Kada se mama i tata zaključaju u spavaću sobu, ja narednih sat vremena mogu da radim šta hoću. Što ja volim taj seks! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar