|
|
Autor | Poruka |
---|
eurosmijeh Super Član
Poruka : 616
Učlanjen : 18.12.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 5 Apr - 10:34 | |
| Profesor Biologije priča studentima: Ovdje imamo dvije epruvete.U epruveti A je muška sperma a u epruveti B je ženska. Ako sipamo i pomješamo te zajedno epruvete nastaje novi život. Iz zadnje klupe kaže jedan student:-pokažite taj eksperimenat praktično. Žao mi je kaže profesor, epruveta B ima migrenu. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 5 Apr - 10:35 | |
| - doktore imam amneziju. - sta imate? - sta imam? |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 9 Apr - 8:47 | |
| Došao čovek kod prostitutke. Pita on nju koliko košta, a ona raširi noge - i tada on spazi da na obe ima tetovažu. Na jednoj nozi Staljin, a na drugoj Lenjin. Kaže mu ona: Ako pogodiš ko su ovi likovi, možda ti ne naplatim. Gleda čovjek dugo te slike pa će: Ta dvojica ne znam ko su, al' taj u sredini je naš premijer. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Razlika između djevojke i žene Djevojka:Skidaj se… imamo samo 15 minuta dok se moji ne vrate. Žena:Skidaj se… i daj sve što imaš šareno da ubacim u veš mašinu. |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Priča jedna plavuša drugoj: - "Joj bona, ja sam izgubila nevinost sa 16" - "Uhhh blago se tebi, ja sam samo s jednim" |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 10 Apr - 8:17 | |
| Kakva vam je snaha jel vrijedna, hoće'l kopat? Hoće, hoće oči bi ti iskopala da je probudiš prije 12 h |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 10 Apr - 8:17 | |
| Ide klinac ulicom, kad pored njega staje auto i čovjek srednjih godina otvara prozor i kaže: ‘Ako uđeš u auto, dat ću ti 20 eura’ Klinac pocrveni, ljubazno ga odbije i nastavi šetati. Nakon nekoliko metara, ovaj se ponovno zaustavi i kaže: ‘Ajde za 30 eura i vrećicu bombona’. Mali ga ljutito odbije i nastavi brže hodati… Stigne ga ovaj ponovno i kaže: ’50 eura i slatkiša koliko možeš pojesti, samo uđi u auto, molim te…’ A mali mu odgovori: ‘Slušaj tata, sam si htio kupiti Yugića, sad se sam i vozi u njemu!’ |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 11 Apr - 7:28 | |
| Riješio medo da posjeti prjatelje u Americi i krenuo avionom. Na pola puta medo ogladni pa pravo u pilotsku kabinu. Tamo zatekne pilota i kopilota. Okrene se ka pilotu i kaže mu: Poješću te, gladan sam. Pilot će uplašeno: Nemoj mene, medo, ja sam pilot, ja upravljam avionom, ako me pojedeš, srušićemo se. Okrene se medo onda ka kopilotu: Onda ću pojesti tebe, mrtav sam gladan. Nemoj mene, medo, ja sam tu ako pilotu pozli, bezbjednost aviona je takođe ugrožena. Na to će pilot medi: Medo, a zašto ti ne bi pojeo stjuardesu? Naješćeš se, a bezbjednost aviona neće biti ugrožena. Medo se složi i ode do stjuardese. Razmjeni sa njom par riječi i vrati se na svoje mjesto. Poslije 15 minuta izađe pilot da provjeri stanje u avionu. Vidi medu, a i stjuardesa je tu pa mu bude čudno. Priđe on medi pa ga pita: Medo, zašto nisi pojeo stjuardesu kada si toliko gladan? Je l', pa poslije mene da jebete… |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 17 Apr - 20:25 | |
| I dalje čekam dan kada ću : 3x+y +8 [( x + 2y +a)-z] + 5x+(-2.4 z) + 10y=5a upotrijebiti u životu! |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 17 Apr - 22:16 | |
| Ide jedno društvance kroz park i naiđe na tipa kako "obrađuje" žensku u grmlju. I, momci k'o momci, moraju nešto da dobace. Tako će jedan: - "Majstore, ostavi nešto i za nas!" A tip im odvrati: - "Ne mogu, sve sam stavio!" ....My heart beats only for you.... |
|
| |
eurosmijeh Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 23 Apr - 20:54 | |
| Žena zove muža: - Alo, jel možeš da pričaš? - Mogu! - Onda slušaj! |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 1 Maj - 15:03 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 10 Jun - 13:29 | |
| Uhvatio narkoman zlatnu ribicu. Ribica mu kaže: Ako me pustiš ispuniću ti 3 želje. Narkoman: Da amerikanci pređu u Rusiju. Ribica: Prva želja ispunjena. Narkoman: Da rusi pređu u Ameriku. Ribica: Druga želja ispunjena. Narkoman: E sad sve da vratiš kao pre! Ribica:Treća zelja ispunjena. I koja je fora sad? Narkoman: Ništa, ludilo brateeee! |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 10 Jun - 13:30 | |
| Kako narkoman tera kokoške? - Hašiš, hašiš, hašiš... |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 19 Jun - 14:21 | |
| Svađaju se debeo i glup: - "Mi debeli ćemo jednom da smršamo a šta ćete vi glupi?" - "I mi ćemo da smršamo!", kaže glup Bili djed i nana,živjeli 90 i nesto godina.Umre on,umre ona,i nadju se gore. Prvi dan,izasli u setnju,drze se za ruke....šuma,rijeka,ptičice,zalazak sunca...ma ljepota.U po frke,djed se okrene neni i sveze joj šamar. Ona se uzijanila"Pa čemu ovo,jesi ti normalan"!!! "Ti i tvoja zdrava hrana.Mogli smo biti ovdje prije 30 godina" |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 19 Jun - 14:22 | |
| Supružnici se raspravljaju ko da ide da uzme dete iz vrtića. Suprug: Jesam li ti prošle godine za rođendan poklonio krznenu bundu? Supruga: Jesi, poklonio si mi. Suprug: A jesam li ti ove godine za rođendan poklonio kožne zimske čizme? Supruga: Jesi, poklonio si mi. Suprug: E onda ćeš ti da ideš! Supruga: A zašto ne ideš ti? Suprug: Sa čime? Je l' u čarapama i peni za brijanje?! |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 17 Jul - 21:32 | |
| Tek oženjeni muškarac unosi u mobilni naziv broja svoje žene kao “moj život”! Posle jedne godine menja ga u “moja žena”! Posle dve godine naziv je “kućni”! Posle pet godina “veštica”! Posle devet godina “pogrešan broj”! |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 17 Jul - 21:38 | |
| Jesi li pokušao da kažeš „NE“ alkoholu? Jesam. I? Ma kakvi, neće ni da čuje! |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 23 Jul - 18:25 | |
| Dolazi Mujo u crkvu da se ispoveda i kaze: - Oce, mnogo sam gresio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, to je veliki greh.-rece pop. - Nije to nista. Dosla ko mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, ti si veliki gresnik. - Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. A pop ce: - Ajde ti kuci da se i mi ne zapricamo. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
Poruka : 679
Učlanjen : 11.07.2018
Raspoloženje : Vedro
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:55 | |
| Došao Perica iz škole sa dobrom i lošom vijesti... -Mama, mama, imam dobru i lošu vijest. -Koja je dobra vijest? -Pita mama -Dobio sam peticu! -Sav sretan kaže Perica. -Odlično! - Pohvali ga mama. -A reci sad onu lošu. -Petica je u pet rata. -Odgovara Perica |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:56 | |
| Umru tri narkomana i odu na nebo kod boga i kaze im bog ostvaricu svakom po jednu zelju - I kaze prvi koji je pušio marihuanu : daj mi tonu vutre ! - kaze drugi koji je šmrkao kokain : daj mi brdo belog ! - I dodje treci koji je uzimao heroin : e tebra imas 100 dinara? |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:56 | |
| Dolazi maldi bračni par kod doktora. - Doktore pomagajte! Sve smo probali, sex je u redu, zdravi smo ali evo već 2 godine ne možemo da dobijemo dete. Doktor odloži katron, pogleda ih: - Marš napolje, vas dvojica, mene ste našli da zezate! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:57 | |
| Muž: • Doktore, doktore, ženu boli grlo i izgubila je glas. Šta da radim? Doktor: • Raduj se čoveče, raduj se! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:57 | |
| Mujo se celo veče opijao pivom pa ode na spavanje. U pola noći mu se strašno pripiški, ustane i ode u toalet. Piški on, gleda svog kiću i kaže mu: - Eto vidiš, kada ti mene trebaš, ja odmah se dignem |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Jul - 15:58 | |
| Vrhunac muške vernosti: oženjen treći put a ima istu ljubavnicu! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |