|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 1 Jul - 15:35 | |
| Zaustavlja pandur Muju i kaže: - Vi ste pijani! - Ma ne, gde ja... - A, kao, trezni ste? - Nisam vala ni trezan - Pa kakvi ste onda? - Taman. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 1 Jul - 15:52 | |
| Zašto se u Crnoj Gori desio zemljotres? Crnogorac uzeo lopatu u ruke, a zemlja se nasmejala. [You must be registered and logged in to see this image.] ********* Kaže keva Zemuncu: Ništa ti sine ne učiš, ništa ne valjaš! Valjam kevo, valjam! [You must be registered and logged in to see this image.] ********* Pitaju mali Perica i Marica baku: Bako, kako smo mi došli na svet? Baka: Pa donela vas je roda... Okrene se Perica Marici i kaže: Da joj kažemo ili da je pustimo da glupa umre? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 8 Jul - 1:47 | |
| Sede u avionu Škot, Francuz i Avganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih šta će da piju. Škot odmah reče: • Ja ću jedan škotski viski. Francuz: • Ja ću jedno francusko vino. A Avganistanac će: • Meni ništa, sad ću da vozim. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:23 | |
| SLIJEDECI LJUDI PRDE NA SLJEDECI NACIN: UCTIV: Prdne i kaze "pardon". CINIK: Prdne i gleda pravo u oci. KAVALIR: Pusta damu da prdne prva. POBOZAN: Prdne i kaze - bozja volja. BEZOBRAZAN: Prdne iz vlastitog zadovoljstva. OSJECAJAN: Prdne i kaze "AH". VESELJAK: Prdne i kaze: "Ko prdi zlo ne misli". IDEALIST: Prdne iz uvjerenja, a ne iz guzice. SENTIMETALAN: Prdne i misli kako bi bilo da nije prdnuo. SEPRTLJA: Prducka cijeli dan i nikako da prdne. NAIVCINA: Prdne i misli kako je ucinio veliko djelo. NESTRPLJIV: Jedva ceka da prdne. DOBRO ODGOJEN: Prije nego prdne moli za dozvolu. GOROPADAN: Prdne da se svi prozori tresu. REALIST: Smatra prdac za prirodnu stvar. EGOIST: Prdne samo za sebe. SRAMEZLJIVAC: Prdne i pocrveni te objesi glavu. MUZIKALAN: Prdne i ustanovi o kojem se molu ili duru radi. GURMAN: Prdne preko govna da bolje smrdi. PODMUKAO: Ufulji se da nitko ne osjeti. DVOLICAN: Ufulji se i pita tko je prdnuo. DISKRETAN: Prdne i kaze: "Neka to ostane medju nama" NEOPREZAN: Prdne i usere se u gace. FLEGMATICAN: Svejedno mu je da li prdne ili ne. KOLEGIJALAN: Daje priliku i drugima da prde. SKRTAC: Prdi samo u zatvorenoj sobi. PESIMIST: Jos nije ni prdnuo vec misli da se usro. PENZIONER: Kaze da se za vrijeme Austrougarske bolje prdilo. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:27 | |
| Koja je razlika izmedju bele i crne krave? Bela kaze: Muuuuuuuu Crna kaze: Muuuuuu, motherfucker!
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:28 | |
| dođe policajac kući i nađe ženu polugolu, razbarušene kose. naravno, odmah u pretres. iza vrata... ovde ga nema. ispod kreveta... ni tu nije. otvori ormar, a u ormaru goli frajer sa 100 evra u ruci. policajac uzme 100 evra, zatvori vrata ormara. Ni ovde ništa.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:31 | |
| Lezi crnogorac na plazi, skroz nag i samo preko one stvari stavio veliki papir i napisao: "2 Evra za gledanje! " Prolazi jedna devojka i dvoumi se da li da plati i da vidi sta se krije ispod papira. I resi ona da pogleda da vidi sta je to za 2 evra. Plati ona, i crnogorac joj pokaza. Riba kad je ugledala pade u nesvest! Posle 10 minuta se povrati i kaze crnogorcu: "Pa gospodine, zasto vi ne radite neke druge stvari, sa tom alatkom mozete uzeti po osobi sigurno 200 Evra?!?!" Crnogorac: " Cuj djevojko, on da je hteo radit ne bi sada prosio!!! " |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:36 | |
| Vozilo Soyouner s kojim je NASA izgubila vezu na Marsu pronadjeno je ovih dana u Bosni. Prefarbano, s novim papirima. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 11 Jul - 1:40 | |
| idu dve palacinke preko ceste i jednu pregazi auto. kaze ova druga:e jesi smotana
Sta se dobije ukrstanjem Papagaja i slona? MRLJA OD PAPAGAJA
|
|
| |
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 12 Jul - 21:59 | |
| Mladić vodi devojku kući. On izvlači ključeve od stana iz džepa, a ona kaže: - Znaš, ja uvek gledam kako muškarac stavlja ključ u bravu. Ako ga gurne naglo, onda je pregrub, nije za mene. Ako mu ključevi ispadnu iz ruke, onda je nespretan, isto nije za mene. A kako ti otvaraš vrata? - Ja prvo liznem ključaonicu - odgovori momak. XD |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 15 Jul - 0:10 | |
| Sedi baba u autobusu preko puta mladic koji zvace zvaku.Baba ce njemu: -Dzaba ti meni sinko pricas,svejedno ja tebe nista ne cujem. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 15 Jul - 0:57 | |
| Razgovaraju muz i zena: Z: Sutra nam je 10 godina braka. Da zakoljemo prase? M: A sto? Nije ti ono krivo. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 15 Jul - 1:15 | |
| Kako se zove Branko Kockica kad legne da spava? -Lego kockica. |
|
| |
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 15 Jul - 15:33 | |
| Jebo te konj! -Jebo tebe traktor! Zašto traktor? o.0 -Zato što ima 60 konja... :DDD xDD |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 20 Jul - 19:52 | |
| Takmicili se Švajcarac, Mađar i Srbin ko moze za 7 min da ispegla košulju, pojede veknu hleba i poje*e ženu. Švajcarac prvo ispegla košulju, zatim pojede veknu hleba i vreme mu istekne. Mađar prvo pojede hleb, zatim ispegla košulju i istekne mu vreme. Srbin da ženi da pegla i, dok je gu*i, pojede hleb. NARAVOUČENIJE: Švajcarac uvek prvo gleda da obavi posao koji ima, zatim sta ce pojesti, a za ostale stvari ako bude imao vremena... Mađar uvek prvo gleda šta ce pojesti, zatim da uradi posao koji ima, a za ostale stvari u životu ako bude imao vremena... Poenta kod Srbina je: ako ne je*es one koji rade za tebe, nećes se 'leba najesti! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 17 Avg - 13:16 | |
| Hvale se trojica slikara. Govori prvi: - Jučer sam naslikao tako lijepi kamen da kada sam sliku stavio u vodu, odmah je potonula! Govori drugi: - Nije to ništa! Kada sam na svoj zimski pejzaž stavio termometar, pokazao je temperaturu od -20 stupnjeva. Govori treći: - A moj je autoportret toliko realističan da ga moram brijati dva puta dnevno! |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 17 Avg - 13:16 | |
| Razgovaraju dvije prijateljice: - Ja se tako obradujem kad vidim tvoga muža! A zašto moga? - Zato što on nije moj. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 17 Avg - 13:56 | |
| Sedim ti lepo ja na zadnjem sedištu autobusa, držim noge na sedištu ispred i pijem neki sok. Kad evo ga ovaj što kontroliše karte. Je li, dečko, je li ti i kod kuće držiš noge na stolici? Pa ne držim, a je li ti i kod kuće kontrolišeš karte? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 24 Avg - 15:58 | |
| Gura Sizif kamen uz brdo i muči se, sretne ga Edip i kaze mu "Guraj, Guraj" Na to će njemu Sizif, "A da ga ti malo gurneš mami". [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Avg - 9:34 | |
| Kakva je razlika između WINDOWS-a i K..CA? Nema razlike, oba ti padnu kada ti najviše trebaju! |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Avg - 9:36 | |
| U 7. Razredu, nastavnica zada klincima da pišu pismeni rad na temu „Slavne žene“. Nakon što je pregledala zadatke, kaže Im: “ Ne mogu da verujem, od svih slavnih žena, svi ste pisali o Seki Aleksić, Ceci… Kako nikom nije palo na pamet sa piše o nekoj drugoj ženi. Recimo, kako niko nije pisao o Mariji Kiri?” Deca počnu da se valjaju od smeha. “ Šta je smešno?” pita nastavnica Deca “Pa ne kaže se Marija Kiri, vec Maraja Keri “ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Avg - 9:40 | |
| Ušao lopov po mraku u jednu kuću da krade kad začu glas: "Isus te gleda" okrenu se on ali ne vidje nikoga. Opet će isti glas "Isus te gleda". "Kkko je to uplašeno će on?" "Mojsije." Lopov ugleda papagaja i ohrabreno reče: "Koji ti idiot dade takvo ime?" na to će papagaj: "Isti onaj idiot koji je svom pit bulu dao ime Isus." [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Avg - 9:57 | |
| Zašto u Kini nema pasa i mačaka lutalica? [You must be registered and logged in to see this image.] -iz istog razloga zbog koga u Srbiji nema prasića i jagnjadi lutalica... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Silvija Elita
Poruka : 3721
Učlanjen : 09.08.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 25 Avg - 12:27 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 28 Avg - 15:17 | |
| Grupa sa noževima i sekirama juri vepra u begu, po blatnjavom dvorištu. Žene i sitna deca čekaju, ishod hajke na ljutu zver i gledaju sav taj cirkus. npr - Mićo, hajde da ga opkolimo, pa ga sekirom ud'ri među rogove. - Kakve rogove *ebo ti on mater. Posle onolike rakiještine dobro nije i krila dobio. - Ajde Milovane, ostavi tu ogradu, šta si se ukočio ko patrijarh na liturgiji. - Dragutine, ne zabavljaj mi ženu, nego vataj vepra, zato sam te zvao. - Nećete vi meni piti drugi put, pre nego što se posao završi. - Ženo nedaj im više rakije. Meni daj pušku, da ih odrobijam obojicu. - Nezna se ko koga tera, a ko od koga bezi. *ebo vas onaj ko vas sastavi blesave. Komšija preko ograde: - Nešto ne ide, treba li pomoć komšija? - Treba, dođi komšija. Da budeš na svinjokolju bar kolateralna šteta... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar