|
|
Autor | Poruka |
---|
Šeprtlja Super Član
Poruka : 679
Učlanjen : 11.07.2018
Raspoloženje : Vedro
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 0:40 | |
| Gura mali Perica biciklu,a na njoj dzak sa peskom. Prolazi carinu i carinik ga pita sta to ima u dzaku. Perica : Ma nista gospodine carinice samo pesak. Carinik : Hmmmm..... Da proverimo! Kad on ovori dzak stvarno pesak unutra.Dobro prodji! SUTRADAN Perica opet gura biciklu i dzak na njoj,dolazi na carinu i carinik ga pita : -Sta to opet nosis u dzaku ? -Pesak gospodine Proveri carinik dzak i dopusti mu da prodje. SLEDECI DAN Ponovo Perica na biciklu gura dzak sa peskom i carinik ga pita : - Pa dobro sta ti svercujes?? A Perica ce na to : Pa bicikle ! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 0:44 | |
| Šta je isus rekao crnogorcima pre nego sto je bio razapet na krst? -ne radite nista dok se nevratim. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 11:52 | |
| Pita cevap sarmu: - sto si tako smotana? |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 11:55 | |
| Stranci koji uce nas jezik imaju problema da shvate kako: 1.Ubija promaja 2.Gori TV 3.Drnda vuna 4.Ganjaju papiri 5.Odvrce muzika 6.ide po lekarima 7.Pljunuti otac! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 11:55 | |
| Zasto crnogorci dolaze u Srbiju? - Zato sto su culi da tamo nema posla |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 11:56 | |
| Svađaju se muž i žena: -Ti sve pare trošiš na opijanje-kaže žena -A ti kupuješ maskare za 100 evra. -Ali ja to kupujem da bi tebi bila lepa. -I ja pijem da bi mi bila lepa. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 12:06 | |
| Facebook :Najbolji sam! Youtube :I ja! Google :Bez mene ništa! Internet :Molim!? Kompjuter: Bez mene nema nikog' od vas! Struja:O čemu vi pričate? Tesla: What? Teslina mama: Sta? Teslin deda: Da nije nas,nebi ni vas bilo! Adam i Eva: Sta si to rekao? Bog:Sram vas sve bilo! Chuck Norris: Ajmo razlaz. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 12:11 | |
| Kako u Crnoj Gori zovu vanbračno dijete? - Đetić neznanog junaka. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:14 | |
| Bili Francuz,Španjolac i Cigo u raju i pitaju se oni medusobno kako su zavrsili u raju
Francuz kaze meni otac kupio mercedesa i ja se skuco od zid 100 na sat i umro, Španjolac kaze meni je otac kupio ferraria i skuco se 180 na sat u zid i umro, A Cigo kaze meni je majka kupila Yuga i svi smo crkli od gladi. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:15 | |
| Pita tata: -Perice kako ti je u skoli? Volis li uciteljicu? Perica odgovara: -Dobro je, lepo mi je u skoli volim uciteljicu ali mislim da ne zna bas mnogo. Tata: -Kako to mislis ne zna bas mnogo? Perica: -PA SVAKI CAS NESTO PITA! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:17 | |
| Dosao Mujo kod doktora i kaze mu: - Doktore, ja mom sinu ne mogu nikako da dokazem da je rakija stetna, pa ako biste mogli nekako da pomognete... Doktor kaze da Muji da nema problema i da dovede sina. Tako i bude, uzme doktor jednu casu rakije i jednu casu u kojoj je bila voda... Ubaci po jednu glistu u sveku casu... Ova u vodi se migolji, a ova druga u rakiji je istog momenta uginula... I pita doktor malog Mujicu: - Sto si zakljucio iz ovoga? A Mujica ce na to: -Ko pije rakiju, nema gliste!!! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:18 | |
| Znacenje reci DEMOKRATIJA - DEMOKRA (Satrovacki krademo) TI I JA |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:20 | |
| Ispovest muza: ,,Pricao sam sa zenom, ja u dnevnoj, ona u kuhinji. Spomenula je ,,Valerija’’. Ja sam razumeo ,,baterija’’ i kazem joj da sam je sinoc punio. Zadnje cega se secam je da sam dobio tiganj u glavu.’’ |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Jul - 20:20 | |
| Pita uciteljica djecu: - Sta sve moze da se stavi u usta ? Djeca: - Jabuka - Sladoled - Cokolada Tako su djeca najbrajala pa dodje red na Pericu - Luster uciteljice! - Kako luster perice? - Jeste uciteljice, sinoc ja odem da spavam u cujem tata kaze majki: - Ugasi taj luster da ti ga stavim u usta. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 30 Jul - 17:23 | |
| Najtužniji vic na svetu: Plavuša se ofarbala, Mujo i Haso su umrli, a perica završio školu. |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 30 Jul - 17:27 | |
| Dolazi mali Zemunac kući i naleti na ćaleta: • Što su ti crvene oči? - pita ga Ćale. • Duvao sam travu, tata... • Lažeš pičko, plakao si! |
|
| |
Šeprtlja Super Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 30 Jul - 17:58 | |
| Pita jedna zena drugu -A kako si smrsala? -Ma krompir, mrkva.. -Przila ili kuhala? O ona ce na to: - kopala! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 17 Avg - 16:02 | |
| Fata došla ginekologu i kad se skinula pita je ginekolog: "Fato kako to da vam je kosa potpuno seda, a dole ste ko djevojčica?" "E moj doktore, gore su brige, a dole razbibrige", odgovori mu Fata. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 17 Avg - 16:05 | |
| Mujo priča Husi: • Fata mi već par godina radi kod jednog čuvenog mađioničara. Mislim da je pokupila par fora. • Kakvih fora, bolan? • Pa, jednog dana sam se vratio kući sa posla ranije nego inače, a Fata je bila u našem krevetu. Rekla je: “Abrakadabra” i iz ormara je izašao moj najbolji jaran Haso. Jadnik se sigurno pitao šta mu se desilo… |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 26 Avg - 9:51 | |
| Mladi Mujo oženio mladu Fatu, useliše oni u svoj novi stan i uživaju u medenom mjesecu. I tako svake noći čuje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje. Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa će njemu susjed: - "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne može se spavat od vas dvoje i vašeg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vrišti tol'ko." - "Ma nema problema komšija, ispričavam se, nisam znao da smo tako glasni." Došla noć, kad u jednom trenutku čuje se Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO ?" - "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara susjed. Došla druga noć kad opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO?" - "DOBRO JE MUJOOO !" Treće noći viče opet Mujo: - "KOMŠIJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO?" - "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene ebes. |
|
| |
srna Elita
Poruka : 2583
Učlanjen : 18.10.2017
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 27 Avg - 15:27 | |
| Ulazi piroćanac u kafanu i pita čoveka: - jel si ti onaj što mi je spasao sina od davljenja? - jesam, ne morate da mi zahvaljujete. - a kude mu je kačketić? |
|
| |
srna Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 27 Avg - 15:28 | |
| Sudija: Pošto ste sve priznali… Ciga: Aman, drug sudija, mor'o sam da priznam kad me tukla milicija. Sudija: Ali, pobogu, čoveče, milicija danas nikog ne tuče. Ciga: Danas možda ne, al' juče ne da su mlatili |
|
| |
srna Elita
| |
| |
srna Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 7 Sep - 13:55 | |
| Sedi Mujo na obali i baca cigle u vodu. Haso ga upita šta to radi. - Čudim se!- reče Mujo. - Što se čudiš? - Cigla četvrtasta, a kad je bacim u vodu, pojave se krugovi! |
|
| |
srna Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 14 Sep - 13:02 | |
| Kupuje Leskovcanin pomorandze , pa ga piuje prodavaljka. Da vi zapakujem u kesu? Ne be , ce ga sutiram do dom. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar