|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 7 Okt - 19:33 | |
| Tebi Je LakoTebi je lako reći - idem, jer tamo nisi bila. Tebi je lako pružiti ruku, jer još nisi odlazila.
Tebi je lako reći - zbogom i da je sve to šala. Tebi je lako, jer ništa ne znaš; još se nisi rastajala.
Tebi je lako, a ja već znam: kada se te stvari dese, svatko kad ode ostavi trag, a dio života odnese.
Tebi je lako reći - idi i ni za čim ne žali. Tebi je lako, jer si dijete - jer te nisu ostavljali. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 7 Okt - 19:33 | |
| Otkako Te Ne VolimVraća mi se okus, kao poslije bolesti, strah me kad se sjetim, kuda me to moglo odvesti, osmijeh mi se vraća, nećeš me prepoznati, kao na slobodi, opet učim jesti, hodati..
Otkako te ne volim opet noću kiše moje, izgubljeni zvuci, boje, ni sa kim ih ne dijelim.
Otkako te ne volim netko mi iz vlaka maše, prazno mi je, ali lakše otkako te ne želim.
Pitao sam ljude, kol ko će to trajati, može li se umrijeti, hoću li se poslije kajati, gnjavio sam ljude, pravio sam paniku prejako je svjetlo, samo da se oči naviknu. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 7 Okt - 19:34 | |
| Ja sam kao vjetar, brod bez kormilara, ti si moja luka, moja zemlja stara.
Za mene su bitke, porazi i rane, a ti si da čekaš, da se brineš za me.
Tako život sav mire se u nama, tvoja radost, moja tuga, ti si svjetlo, ja sam tama.
Pošli su na put skitnica i dama, ovaj trn i ova ruža, ti si svjetlo ja sam tama.
Toliko se toga vezalo uz mene, šta bih ja bez svjetla, šta bi ti bez sjene, Usred divlje šume, usnula si naga, ja sam tvoja slabost, ti si moja snaga. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Uto 30 Okt - 15:45 | |
| SANJAJ...
Spusti glavu na jastuk sklopi oči snene u snove lijepe uplovi i sanjaj samo mene. Usnama ljubit ću nježno tvoje oči i usta samo da ode od mene ta želja, velika, pusta. Al ti spavaj i snivaj ne prekidaj snove svoje ljubit ću te i u snu voljeno, jedino moje! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Uto 30 Okt - 15:45 | |
| NIJE LAKO...
Ti misliš da meni je lako al znaš izlaza nema, samo sve krijem i mislim da mi se riješit problema. Možda još malo te volim al više navika osta no nije lako odlučit i reći svega je dosta. Godine mnoge za nama ostavile traga i pečat, želim samo od svega lijepog se uvijek sijećat. Oh kad bi barem moglo sve da se vrati unazad možda bih imala snage sve ispravit i kazat. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Uto 30 Okt - 15:46 | |
| TREBAM TE...
Dugo ti glasa ne čuh ne vidjeh ni lice tvoje, a patim i trebam te sada voljeno, jedino moje.
Ni na trenutak te nema, samo da mi se javiš ovako me boli i mislim da ćeš da zaboraviš.
Sjeti se onih naših šaputanja dugo u noći, zamišljam da sam sa tobom, sanjam otvorenih oči.
Ovo kada pročitaš, valjda ćeš shvatit što želim a ako opet ne znaš, nazovi, na uho da ti velim! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| OPROSTI...
Samo sam žena pjesničke duše, volim, ljubim, želje me guše.
Teško se borim, emocije jake suze mi idu za sitnice svake.
Oprosti, al neznam borit se s time, reci da me voliš, usreći me!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| SAMO DOĐI I ŠUTI
Zbogom ti ne mogu reći, jer srce izdržati neće, koliko ću ovako moći, koliko ću čekati do sreće?
Boli me, znam da voliš al nisam ona prva, neću te slušat dok moliš kad ostavi te i tuga te shrva.
Samo dođi i šuti, tišina nek govori sama, ne želim da budemo ljuti, znam da je ljubav u nama. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| PRIČAJ MI ...
Posvuda tražim te, zovem, sreća izmiče stalno, vrati se k meni mili utješi srce mi žalno.
Pričaj mi ko nekad što si, nasmij me šalama svojim i budi tu, blizu mene da ničeg se ja ne bojim.
Sve ono što ti pričaš meni je uhu milo, sa tobom nikada nije dosadno meni bilo. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sub 3 Nov - 23:36 | |
| Kada rešim da te volim manje, iznesem te iz srca na vazduh. Pitaju zašto držim ispružen dlan. Kaplje, kažem, izgleda da će kiša... a ne mogu da te se nagledam, pre no što te vratim na mesto. Baš ne umeš da je ne voliš, pitaju. Baš ne umem. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 4 Nov - 19:45 | |
| Želim bit` ptica pa da poletim na tvoje rame tiho da sletim. Želim bit´ voda pa da se miješ i s usnama svojim da me piješ. Želim bit` sunce pa da te grijem u tvoje tijelo da se skrijem. Želim bit`noć pa da ti mogu u sobu doć. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 4 Nov - 19:46 | |
| Snove ti mirne i lijepe želim al misli na mene samo ti velim. Dirkaj me nježno mazi polako jer bit ću sretna samo tako. Laku noć srećo i mirno snivaj svojim snovima nježno diraj. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Sliku tvoju pred sobom imam, gledam je stalno i glavom klimam. Nisam ni svjesna da to radim dok ne shvatih da te i gladim. Prstima nježno prolazim po licu, diram ti i ljubim nježno usnicu. Obrve i oči nježno ti mazim, da te ne povrijedim stalno pazim. U jednom trenu pomislih da slika nisi već da si tu, i stvaran ti si. No mašta moja prebujno radi i lažne nade u srce sadi. Nema te ovdje, nisi kraj mene samo tvoja slika stoji ispred mene. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| TEBI DRAGI ........ I drhtim i čeznem i molim Boga da nikad ne odeš iz života moga.
O dragi Bože zar tako može? I zašto može o dragi Bože?
Zašto si ušao u život moj? I sad je moj postao i tvoj a tvoj je još uvijek samo tvoj.
I skupih snage da ti to kažem a kada kažem ispade da lažem.
Ako i lažem zašto šutiš? Reci, viči i vrišti nemoj u sebi da se ljutiš!
A' tvoja šutnja već mi je znak da ni ti nisi baš tako jak.
Riječi što kažeš fasada su čista al' zato ti um ko suza, čist i blista.
Sve ti je jasno, sve ti znaš samo nas mučiš i nećeš da priznaš.
Priznati nećeš da i ti drhtiš, da i ti čezneš, da misliš i moliš: O Bože zar tako može? I zašto može o dragi Bože? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 4 Nov - 19:47 | |
| Noć je, na nebu zvjezde sjaje, ja te volim a ona ti se noćas daje. Daje ti sebe al´ dal` te voli? to pitanje me najviše boli. Boli i tišti, ne da mi mira i stalno u glavi uzbuna svira. Po zvjezdi sjajnoj poruke ti javljam da te ni ove noći ne zaboravljam!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pet 16 Nov - 19:54 | |
| Kakve su ovo godine lude? U meni se opet osjećaji bude. Osjećaji davno zaboravljeni sada se opet bude u meni. I drhtim opet ko nekad prije, kao da vrijeme prošlo nije. Ne znam što mislit i ne znam pričat ali ću zato samo pisat. Oh, kako je divno opet se sjetit osjećaja lijepih i s njima letit!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| SRCEM PLAČEM - LICEM SMIJEM
Već poduže dobro nije ali sve se reć ne smije. Istina je negdje tu al na znanje ni u snu. Sve se mota i zavija pomažem u tome i ja. Zna da nije to u redu al sam i ja sad u bedu. Lako svakom reč sa strane kad sam nema takve rane. A kad dođe takva kriza tad se i sam s njom otkliza. I tek onda vidi što je zašto tajim rane svoje. Ne daj Bože nikom vako, da bi iko tako plako. Srecem plačem, licem smijem a u srcu suze krijem. Netko vidi suze moje a taj netko znat će tko je! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Bježim od misli, problemi me stisli... Strah, bijes i tuga, sve mi se miješa... O sudbino moja zašto si sve teža i teža? O kad bih mogla milo za drago, il´ drago za milo, možda bi u mislima lakše bilo. Možda bih mogla smiriti sebe kada bih otišla daleko od tebe. Možda bih misli sabrati mogla ali probleme i sve dileme... nikada složit... nikada riješit... a ne pogriješit..... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Zašto te tražim i zovem često? kada ti nije kraj mene mjesto... Zašto te čekam i pitam gdje si? kad' znam da si tamo gdje treba da jesi... Zašto te molim da mi pišeš pismo? a dobro znam da zajedno bili nismo... Zašto te pitam da savjete mi dijeliš? a da ni ne znam dali ti to želiš... Zašto te stalno u svoj život vučem? Možeš li mi reći a da me ne dotučeš? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pet 16 Nov - 19:55 | |
| Tužni i dugi ovo su dani ništa mi nije kao lani. Sve sretno što nekad je bilo sada se u rijeke suza slilo. Strahovi sada i brige me tresu ah, sretni dani sada gdje su? Samo sjećanje u njih me vraća a moja tuga sve je jača. Kad ću izić iz ovog mraka o Bože samo da budem jaka. Jaka da izdržim sve ove dane pa da dočekam da mi svane. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pet 16 Nov - 19:56 | |
| RECI MI... Znam, nisi moj niti ja tvoja al želim biti, željo moja. Ne mogu skriti glasa treptanje kada pomislim na svoje sanje. Ne mogu reći ni jedne smislene riječi jer sva se spetljam, jezik zapetljam. Čujem i znam, nije ti svejedno, ko sljepca dva smo, koda smo jedno. Al ipak hoću za sebe te imat, hoću davat al hoću i primat. I neću pristat na laži i tlapnje, rađe ću trpit i imat patnje. Ako me hoćeš ko i ja tebe reci jer čekam i srce me zebe. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Bol u trenutku prožme me cijelu, strah, želja, čežnja miješa se u tijelu. Krici u srcu, na usta neće, gdje da nađem taj put do sreće? Kako se desi da sam u mraku? O zašto si slušao riječ baš svaku? Zlobnici htjeli da nam se smiju, tebe da smetu, mene da ubiju. Tebe su smeli, a meni uzeli sve što su htjeli. Ostah u mraku u tvrdoj boli, sama i prazna, sa strahom, željom i čežnom za svojom nedosanjanom zvjezdom. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| U SNOVIMA TE ZOVEM Snovima zovem da javiš se, danima čekam da vratiš se. Suzama hoću da zaboravim, želim da te ne volim. Koga to hoću prevarit, zašto te želim ostavit? Ne mogu na te da ne mislim, ne mogu da te zaboravim. Ljubavi srce puno je, dođi da ne mislim, crno je. Javi se barem nekada, čekat ću na te do tada. Nadat se neću prestati, ljubavi neće nestati. Snovi će moji zvati te, možda i k meni vratit te. Čvrsto te želim zagrlit, nikad te više ostavit. Poljubcem vrelim ljubit te, al samo reci, ne gubim te!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pet 16 Nov - 19:57 | |
| SAMO....
Zamislit mogu, osjetiti ne, tebe dragi kraj mene. I ruke tvoje oko moga vrata, poljupce nježne svake minute....sata. Nježne riječi prošaptane milo, ooo dragi, kako bi nam bilo! Gorim, sva drhtim, misli u nizu, eh dragi, da si mi bar blizu. Da imam barem djelićak tebe, da smirim srece i sebe!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sre 5 Dec - 21:01 | |
| Srce moje glasno sad tuče i k tebi želi da me odvuče. Ne mogu protiv srca ja svoga, poruku šaljem do srca tvoga. O dal me želiš? srce te pita, odgovor šalji i nemoj da skita. Dugo čekati ja moći neću, doći ću k tebi molit za sreću, jer ljubav želim s tobom da dijelim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stihovi koje volim | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar