|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Uto 24 Apr - 17:24 | |
| Da stigneš onamo, Da stigneš gde si, odeš ondande gde nisi, Moraš ići putem gde nema zanosa. Da stigneš do onoga što ne znaš Moraš ići putem koji je put neznanja, Da poseduješ ono što ne poseduješ Moraš ići putem lišenja poseda, Da dopreš do onoga što nisi Moraš proći putem na kom nisi. A ono što znaš jedino je što znaš I ono što je tvoje ono je što nije tvoje I gde jesi jeste gde nisi. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Uto 24 Apr - 17:26 | |
| Poslije svega, još žudim za tobom I osjećam da volim te još više Znajući da davno sam ti "Zbogom" prošaptala samo, tiho, najtiše
Sada oboje smo ostali sami Zato jer tražili smo nešto bolje prokleta sloboda što toliko nas mami udaljuje protiv naše volje
Polako postali smo robovi samo Robovi svojih nagona jadnih Koji tjerali su nas uvijek tamo Gdje čekali su nas nizovi iluzija gadnih
Za kajanje sada je prekasno Kasno je za oprost i pomirenje Mislim da posve nam je jasno Nismo u drugima našli smirenje
Sreli smo se danas opet Na livadi naših srušenih snova Vratili smo se, svatko u svoj svijet I tako završava priča ova... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sub 28 Apr - 14:52 | |
| Vecni sluga ljubavi tvoje sam. Kao suma ugljenisana posle pozara prebrojavam godine i u proslost vise ne gledam. Jer moje su oci boje greha, ogrnuta lazju nemih usana. Samo mi nikad ne zakopaj sunce i onako sam zatocenik u krletci svoje savesti. Ko mi moze reci gde zivim ja telom il srcem kada je sve u tvojim rukama. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sub 28 Apr - 14:52 | |
| Neka tvoje reči odu na tamo neke očima blizu a mislima daleke, na one što imaju raspletene kose, što uvek slušaju ali retko čuju, na one što se oblače u Rimu i Parizu, na one kojima je važno šta će da obuku i šta će da nose, na one što se stalno utrkuju... Na mene ne bacaj reči, zamisli da ne postojim, jer ja se bojim, strašno se bojim da neće ništa da me spreči jednom kad moja bujica krene, kad se otkači i provali i dotakne sve vaseljene koje nam dele sreću i tuge. Zato te molim, najlepše molim, zaboravi mene, ja sam jaka i sve ću moći da prebolim jer ja nisam i nikad neću biti kao te neke druge. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sub 28 Apr - 14:54 | |
| Neko sa svojim bolom ide Ko s otkritom ranom; svi neka vide. Drugi ga cvrsto u sebi zgnjeci I ne da mu prijeci u suze i rijeci.
Rad'je ga skriva i tvrdo ga zgusne U jednu crtu na kraju usne. Zadrsce, zadrsce u njoj kadikad, Ali u rijeci se ne javi nikad.
Dusa ga u se povuce i smjesti Na svoje dno: ko more kamen U njega bacen. More ga prima Dnom, da ga nikad ne izbaci klima. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Sub 28 Apr - 18:31 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 11:46 | |
| ALI JEDNE NOCI TUGA NIJE OSTALA U NABORIMA CRNIH HALJINA I OKOVALA SUZE U HRIDI
TE SU SE NOCI ZVIJEZDE U MORU OGLEDALE A JEDNOJ SE ZENI CINILO DA NA DNU VODE OCI NJEGOVE VIDI ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 11:47 | |
| Dušo moja i kada krenem tako bih rado da se vratim. ti ne znaš da je pola mene ostalo s tobom da te prati. ostalo s tobom da te ljubi dok budeš sama i bude zima jer ja sam onaj koji gubi i prije nego išta ima. ...... Dušo moja , ko kaplja vode ti se topiš na mom dlanu jer s tobom dođe i bez tebe ode stotinu dana u jednom danu. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 11:47 | |
| stajala je usred baste ko najljepsi cvijet kao da je dio maste i muzike te slusala je pjesmu moju posljednju sto pjevam njoj sad joj kazem zbogom draga a bila je zivot moj
prosla je kroz moje snove i bila je tren cjelim tjelom bila moja, ja bio sam njen
nosila je nasu ljubav nase srece prvi cvijet bacila je sve niz rijeku i posla u drugi svijet
ali nocas ako slusa nek cuje bol u pjesmi koju pjevam njoj samo njoj zauvijek neka nosi na srcu znak zivot je jedan ona bacila nek cuje bol u pjesmi koju pjevam njoj samo njoj zauvijek neka nosi na srcu znak zivot je jedan ona bacila ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 11:48 | |
| Dušo moja, ti umorna si I bez tebe ti ležaj spremam Na nekoj zvijezdi sto se gasi Ja pravim svjetlo koje nemam
Pod plavim nebom, ispod granja Stavićeš glavu na moje grudi Jer ja sam onaj koji sanja I zato neću da te budim
Jer ja sam onaj koji sanja I zato neću da te budim ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 11:52 | |
| Povratak (Dobriša Cesarić)Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!) Možda je pao trak istine u me, A možda su sanje. Još bi nam mogla desiti se ljubav, Desiti - velim, Ali ja ne znam da li da je želim, Ili ne želim. U moru života što vječito kipi, Što vječito hlapi, Stvaraju se opet, sastaju se opet Možda iste kapi - I kad prođe vječnost zvjezdanijim putem, Jedna vječnost pusta, Mogla bi se opet u poljupcu naći Neka ista usta. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:12 | |
| Povedi me u svijet ljubavi i sreće, vodi me napamet kud čula te vuku. U svijet gdje nitko brinuti neće vodi me tako ruku pod ruku. Vodi me nebom, dnom oceana, gustom travom; Vodi me daleko tamo kud sunce ode na kraju dana, tamo kud teku vode beskrajnom rijekom. Samo me povedi kud god ti se vodi, sjaj mjeseca zavedi i obriši nam trag. Zaustavi trenutak i iz njega oslobodi poljubac kratak al vječnosti prag ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:13 | |
| Pa kada legne noć u moju sobu, na sto i postelju - zamišljam: ona će ujutru stići, mehko ključ u tužnoj bravi okrenuti, nad postelju mi se nadnijeti, kao majka - čist oprez u brižnom kretu, čednost u živoj ruci, pod kojom oči otvaram, i dodirujem je, govoreći: "Potrebno mi je, dušo, s vremena na vrijeme, da vjerujem kako nekog volim, i ljubim, u jutrima ovim, punim strave, a pustim..." ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:28 | |
| Zašto te tražim i zovem često? kada ti nije kraj mene mjesto... Zašto te čekam i pitam gdje si? kad' znam da si tamo gdje treba da jesi... Zašto te molim da mi pišeš pismo? a dobro znam da zajedno bili nismo... Zašto te pitam da savjete mi dijeliš? a da ni ne znam dali ti to želiš... Zašto te stalno u svoj život vučem? Možeš li mi reći a da me ne dotučeš? ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:28 | |
| Sa danom svakim sve više nada u meni vene, sa danom svakim sve manje je nade da ćeš upoznati mene.
Sa danom svakim sve više u meni se sve ruši, sa danom svakim sve manje je mir u mojoj duši.
Sa danom svakim sve više čežnja za tobom se javlja, sa danom svakim sve manje moje te srce zaboravlja.
Sa danom svakim sve više te moje srce zove, sa danom svakim sve manje nade je za moje snove.
Sa danom svakim sve više su moje noći prazne, sa danom svakim sve manje nade je za riječi mazne.
Sa danom svakim sve više osjećam da te gubim, sa danom svakim sve manje morat ću da te ljubim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:29 | |
| SANJATI I MAŠTATI Sanjati mogu i maštati mogu al stvarnost je ono što srce želi, ništa od snova i mašte nemam al stvaran susret to me veseli. Srce se moje još tebi nada mada nije trenutak sada. Kada se kocke života slože tad ću moć reći da susret može i neću više sanjat i maštat od želje za tobom da moram ispaštat. I suze više neću da lijem, tad želim samo da se smijem. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:29 | |
| JAVI SE..... Nećeš da se javiš ni čuješ za mene, zar se važan praviš i bježiš od mene?
Ne želiš me više, kao što ja želim i čemu ću sada da se ja veselim?
Nikad tebi nije kao meni stalo jer da nije tako došo bi do mene i ostao malo.
Ako ne bi došo onda bi bar zvao kako mi je sada tad bi sve saznao.
Ne tražim od tebe sažaljenje....ništa, samo da se javiš, da se name sjetiš i ne zaboraviš!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 17:56 | |
| |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Ned 29 Apr - 18:31 | |
| Srce moje glasno sad tuče i k tebi želi da me odvuče. Ne mogu protiv srca ja svoga, poruku šaljem do srca tvoga. O dal me želiš? srce te pita, odgovor šalji i nemoj da skita. Dugo čekati ja moći neću, doći ću k tebi molit za sreću, jer ljubav želim s tobom da dijelim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Jača je čežnja od razuma moga i samo želi do srca tvoga. A srce tvoje ko stijena to je, ne da se smekšat, tvrdo i hladno pa se zbog toga osjećam jadno. I plačem često danju i noću od čežnje za tobom puknuti hoću. Moje si srce smrvio tako kad te ostavim i ti budeš plako. Naći ću sebi nekoga para i neću mislit na vremena stara. Svoje ću čežnje tad njemu davat a ti onda probaj mirno spavat. I vidjet ćeš onda kad budeš čeko kako boli kad te ostavi netko ko te još voli!!! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Još i sad čujem zvuk tvoga glasa mislim na tebe, duša talasa. Nemir u duši, čežnja i tuga htjela bih s tobom al s tobom je druga. Al srce je tužno, no ipak se nada, možda ne baš odmah, možda ne baš sada, al doći ćeš ipak zagrlit me snažno i ništa mi neće biti više važno. Svi snovi, sve čežnje i sve tuge bit će daleko od mene bit će kod one druge ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pon 30 Apr - 11:28 | |
| Usne jedino zato postoje da s nekim podelis nesto svoje.To su latice najmekseg cveta. Grumencic saca prepun meda sa zlatnim ukusom kasnog leta i blagim disanjem drvoreda. One su sum kise sto rominja po celu noc niz trotoare. I prvi plamicak koji zatinja kad vatre pocnu da se zare. Usne su da se nesto sapne u jedno ustreptalo vece. Usne su da zvezda na njih kapne i da te prvi poljubac posle celog zivota pomalo pece. Usne jedino zato postoje da s nekim podelis nesto svoje..
|
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Stihovi koje volim Pon 30 Apr - 18:11 | |
| Znam, nisi moj niti ja tvoja al želim biti, željo moja. Ne mogu skriti glasa treptanje kada pomislim na svoje sanje. Ne mogu reći ni jedne smislene riječi jer sva se spetljam, jezik zapetljam. Čujem i znam, nije ti svejedno, ko sljepca dva smo, koda smo jedno. Al ipak hoću za sebe te imat, hoću davat al hoću i primat. I neću pristat na laži i tlapnje, rađe ću trpit i imat patnje. Ako me hoćeš ko i ja tebe reci jer čekam i srce me zebe ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Bol u trenutku prožme me cijelu, strah, želja, čežnja miješa se u tijelu. Krici u srcu, na usta neće, gdje da nađem taj put do sreće? Kako se desi da sam u mraku? O zašto si slušao riječ baš svaku? Zlobnici htjeli da nam se smiju, tebe da smetu, mene da ubiju. Tebe su smeli, a meni uzeli sve što su htjeli. Ostah u mraku u tvrdoj boli, sama i prazna, sa strahom, željom i čežnom za svojom nedosanjanom zvjezdom. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| OSMJEH I SUZA
Osmjehom skrivam sve svoje misli a misli u grlu riječi mi stisli.
Iz usta neće ni slovo jedno, zato se jako osjećam bjedno.
Trebam i hoću nešto da kažem a sad ćeš mislit da smo lažem.
Želim da kriknem, za tobom viknem!!!
Al misli su od glasa jače. Osmjeh na licu, suza na oko, misli su rekle
nek samo plačem. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stihovi koje volim | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie