|
|
Autor | Poruka |
---|
aquariusaqua Elita
Poruka : 3297
Učlanjen : 01.12.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 18 Apr - 18:40 | |
| Dolazi Mujo kod doktora:
- Doktore, potrebna mi je potvrda da ne mogu da radim!
- Pa, šta vam fali?
- Pa, ta potvrda! |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Maj - 17:37 | |
| Prolazi kondukter vozom i viče: - Karte na pregled! Prilazi jednom klincu i kaže: - Mali,imaš li kartu? A klinac ce: - Ja sam Srbin. Kondukter se kiselo nasmeje i opet: - Ok, ali imaš li ti kartu? A klinac: - Ali ja sam Srbin. Kondukter pošizi: - Ma briga me šta si, ima da letiš bez karte!!! Na prvoj sledećoj stanici izbaci on klinca iz voza. Stigne voz na glavnu stanicu, izađu svi putnici, a kroz voz prolazi mašinovođa. Prilazi kondukteru i kaže mu: - Brate, da nisi video mog klinca? A kondukter se lupi po čelu: -Jao, brate Srbo, izvini. |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10890
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 17 Maj - 19:53 | |
| Usporedba plate Pričaju dva poznanika: - Kako je kod vas u firmi? - Kao u Vip-u ! - Opa, pa to znači da su vam dobre plate?! - Ma jok, nula kuna po minutu!
|
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10890
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 17 Maj - 19:56 | |
| Želi krupnije oči
Nakon operacije grudi pita doktor pacijenticu: - "I jeste li zadovoljni sa veličinom?" - Da doktore ali ja imam još jednu želju, želim da imam malo krupnije oči. - "Nema problema, sestro pokaži gospođi račun."
|
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 27 Maj - 19:45 | |
| Jedan blizanac govori drugom: - Gdje si ti čitav dan , mama me danas dva puta kupala. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 27 Maj - 19:46 | |
| Pise vojnik pismo curi: "posalji mi 300 eura,treba mi za cigarete i jos par sitnica!" a ona njemu odgovara: "evo ti 30 da imas za cigarete,a sitnice ces dobit kod kuce i za dzabe!" [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 27 Maj - 19:49 | |
| Oprostajni sms.. Baš ti hvala što si me ostavila. Ono baš ti hvala. Znaš li ti koliko sam ja samo tebe volio, al hajd' nećemo to uzimati u obzir, uzet ćemo jednu drugu stvar. Znaš li koliko sam kredita potrošio na tebe, pa šalji, pa zovi, pa poruke, pa opet šalji, za te pare mog'o sam coklu u kuće izlit. Ono što sam plak'o za tobom, mog'o sam mami na njivi pomoć sijat, a i ona tvoja jaranica da Bog da naopako obukla cipele. Svaki put se vukla za nama i pila kafe i sokove na moj račun, pojela je 2 kg luka, a zamisli tek ćevapa kol'ko to izađe, još svaki put kupi kiselu "žgaravica me muči " .Muči nju mozak. I one žvake svako normalan žvače "sumrak" (Eclipse), a vi hoćete one Arvejs. Još insan što bi ostavio za poslije, kaže "Daj 2, k'o na reklami". Da Bog da nikad reklame u svom životu ne vidjela više!zaboravit cu ja tebe viđećeš |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 2 Jun - 23:46 | |
| Srbin bio oženjen Židovkom i imali sina. Jednog dana upita sin oca: - "Tata, jesam li ja Srbin ili Židov?" - "Zašto?" - "Jedan dečko mi hoće prodati bicikl, pa ne znam dal da se cjenkam ili da mu ga otmem." [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 4 Jun - 0:28 | |
| Došao Perica na ispit i izvlači pitanja. Prvo ne zna, drugo ne zna, treće ne zna. Profesor mu upiše u indeks „majmun“. Perica vidi što je ovaj napisao i kaže: - Profesore, ovdje je samo potpis, nema ocjene. |
|
| |
priska Član
Poruka : 497
Učlanjen : 04.04.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 4 Jun - 22:14 | |
| Samo s receptom
Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen. - Šta će vam arsen, pita apotekar. - Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona. - Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar. Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom. - O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept. |
|
| |
priska Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 4 Jun - 22:15 | |
| Pita dete oca: "Šta znači biti muško?" Otac odgovara dubokim glasom: -"Ponašati se odgovorno i brinuti o svojoj porodici..."
Na šta dete odgovara: "Kad porastem i ja želim da budem muško kao mama!" |
|
| |
priska Član
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 4 Jun - 22:15 | |
| Gde Bosanka krije pare od muža? Pa pod knjigom. A Crnogorka? Pod lopatom. A gde krije Hercegovka? Na stolu, pa nek uzme ako sme. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 7 Jun - 13:27 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 7 Jun - 13:28 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 10 Jun - 15:55 | |
| Kaže mali Ivica učiteljici: - Napisao sam pjesmu o seksu. - Hm... Ivice... ma dobro, da čujemo. - Ustanem rano, idem u školu, učim, malo se igram, opet učim, spavam i sve tako... - I dobro, a gdje je tu seks? - pita učiteljica. - Pjesma se zove Jebeš takav život.
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 10 Jun - 15:56 | |
| Sede u kupeu voza biolog, fizičar, filozof i seljak i razgovaraju o tome šta je najbrže na svetu... Biolog: - "Najbrži je treptaj oka. To se desi a da niko i ne zna da se desilo." Fizičar: - "Najbrža je svetlost. Kad pritisnete prekidač, ona do vas stiže brzinom 300,000 km/s, nema veće brzine u prirodi." Filozof: - "Najbrža je misao. Njom u trenutku možeš stići bilo gde na svetu." Seljak: - "Pa, kad sam vas učene ljude saslušao, shvatio sam da je najbrža stvar na svetu proliv. Kad te stigne, pre nego sto si trepnuo okom, upalio svetlo ili bilo šta pomislio, već si se usrao."
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 10 Jun - 15:58 | |
| Pricaju 3 babe kako im je prije bilo lijepo, a sad su došla gora vremena, i kaže prva: - "Prije su se mogli kupiti ogromni, debeli krastavci", i rukom slikovito pokazuje dužinu i debljinu a druga će: - "Joj znam, i mogao se kupiti odličan luk." I tu rukama pokazuje kao da drži dvije velike glavice luka a treća, koja je bila malo gluha će: - "Ne čujem vas kako treba, al' se dobro sjećam frajera o kojem govorite!"
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 10 Jun - 16:12 | |
| Sredovječni gospodin vježbao u teretani, kad je spazio zgodnu mladu ženu, upita trenera.
- Na koju bih spravu trebao otići da je impresioniram.
Trener ga odmjerio od glave do pete i kaže:
- Probajte s bankomatom, tu je na ulazu!
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 11 Jun - 20:05 | |
| Juri petao kokošku, a ona u trku razmišlja: „Ako stanem, misliće da sam kurva. Ako bežim, ostaću ne*ebana… Zato je najbolje da se sapletem.“
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 12 Jun - 0:31 | |
| Dolazi čovek u ambulantu i pita doktora: - Oprostite, gdje se daju injekcije nedeljom? Doktor odgovara: - U zadnjicu, isto k’o i ostalim danima!
|
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 14 Jun - 20:48 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Pet 14 Jun - 21:00 | |
| Ime paštetaZnate li kako je pašteta dobila ime? Mladi Gavrilović je radio kao šegrt u mesari. Na kraju svakog dana, kad je već smaknuo i izrezao nekoliko prasaca, kravica, ovaca, koki i slično, morao je još da očisti prostorije... Dok je tako sakupljao kljunove, uši, repove, kopita i slično, svane mu: - PA ŠTETA je sve ovo bacati!
Poslednji izmenio Enigma dana Sre 10 Jul - 12:07, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 30 Jun - 0:10 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 10 Jul - 12:06 | |
| Udaje se Mara i kako se svadba bliži ona sve tužnija. Vidi to njena baka i krene da je tješi i savjetuje: - Vidi, curo, nije to ništa. Prvu noć malo će boljeti, al` žensko si, mora se trpjeti. Proći će. - Drugu noć će te isto boljeti al` manje. I treću noć će boljeti, a četvrtu nema ništa da boli, samo neka milina će te obuzeti po trbuhu! A Mara će: - Ma nije to bako. Ja se j***m ko zmaj, nego ne znam kuhati... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar