|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 21 Mar - 8:45 | |
| Došao neki klinac u apoteku i kaže apotekarki: – Dobar dan, dajte mi pakovanje viagre. – Ne može, to nije za djecu. – Ali, treba mi za djeda. – Dobro, ali kaži svom djedi da pije samo jednu na 7 dana! Ide tako mali kući i ponavlja u sebi: “Jedna na sedam dana, jedna na sedam dana, jedna na sedam dana…” Međutim, kad je stigao kući kaže dedi: – Djede, rekla ti je apotekarka da piješ sedam na jedan dan. Poslije nedjelju dana dolazi on u apoteku i pita ga apotekarka: – Je li, kako ti je djed, je li baba zadovoljna? Kaže mali: – Djed je dobro, stalno je veseo. Ali baba je umrla, mama je trudna, tata je pobegao, Lesi se ne vraća kući, a mene boli guza.
|
|
| |
Erra Elita
Poruka : 2764
Učlanjen : 23.11.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 22 Mar - 17:38 | |
| Jedan srednjovječni čovjek uđe u bar i tamo naručuje martini za martinijem. Svaki puta kada konobar stavi čašu pred njega, izvadi maslinu i položi je u jednu košaricu. Kada se košarica napunila s maslinama i sva pića bila popijena, čovjek se uputi na blagajnu i plati račun. Dok je otvarao vrata bara da bi izašao, jedan od gostiju koji je pratio scenu ga upita: - Oprostite, ali čemu sve ovo? - Ništa posebno: žena me je poslala da kupim košaricu maslina za večeru. |
|
| |
Erra Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Mar - 19:52 | |
| Razgovaraju Bosanac i Slovenac. Naše žene, kad dobiju jabuku, naprave kolač od jabuke, a vaše, Mujo? Naše kad dobiju šljivu, sve rade, jarane. |
|
| |
Erra Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Mar - 19:52 | |
| Gledaju muž i žena neku emisiju o ovcama na televizoru, pa pita žena: Dragi je li istina da su ovce najgluplja stvorenja na svijetu?? A on reče: -Jeste, janje moje |
|
| |
Erra Elita
| Naslov: Re: Razni vicevi Uto 24 Mar - 19:55 | |
| Dolazi Mujo kući u sitne sate, pijan k'o majka, spotiče se po kući i udara u štokove, pa se Fata probudi, pogleda ga tužno i zavapi kroz suze: Mujo, bolan, pa šta je ovo, rek'o si da'š postat' drugi čovjek, a vid' te, i opet p'jan k'o zemlja kući dolaziš ... Mujo zatetura, uhvati se za štok od vrata i odvrati: Fato, bona, jesam ja drugi čovjek, kunem ti se, al' šta mogu kad i ovaj pije! |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Mar - 15:43 | |
| Sta je vrhunac pijanstva ?
Kad na svadbi ide torta a ti pitas kome je rodjendan ?!! |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Mar - 15:43 | |
| Zašto žene žive duže od muškaraca? Zato sto zene nemaju zene! |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Sub 28 Mar - 15:44 | |
| --- Lepa si. - Hvala. - Jesi li zauzeta? - Nisam, dosađujem se. - Ne mislim to, nego jesi li u vezi? - U vezi čega? - Ništa, ostani lepa. --Piroćanac nekako skupi novac, zažmuri i kupi toliko željeni iPhone 6. Posle nekoliko dana, krene kod prijatelja na slavu, a telefon stavi u zadnji džep. Pozdravi se sa domaćinom i krene da sedne, kad se začuje neko krckanje. Piroćanac u panici: - Joj, daj Bože da je kičma! |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 30 Mar - 12:48 | |
| Razgovaraju dva prijatelja na Facebook -u: -Znas li da pored ovog sveta ima i jedan drugi, realan svet? -Stvarno, zakuni se!Posalji mi link. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 1 Apr - 18:14 | |
| Zašto plavuše uvijek imaju praznu bocu piva u hladnjaku? - Mogao bi navratiti gost koji ne želi ništa popiti.
|
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Razni vicevi Ned 5 Apr - 16:52 | |
| Tipični macho muškarac oženi tipičnu ljepoticu i nakon vjenčanja objašnjava joj pravila: – Dolazit ću kada hoću i ako hoću i u koje vrijeme hoću i ne očekujem da se buniš. Očekujem odličnu večeru na stolu, osim ako ti javim da ne dolazim na večeru. – Odlazit ću u lov, u ribolov i na kartanje kada hoću sa svojim prijateljima i da me nisi maltretirala zbog toga. – To su moja pravila. Imaš li komentar? A ona će na to: – Ne, sve mi to odgovara. Samo da znaš, da će u ovoj kući svake večeri oko sedam biti seksa – bio ti doma ili ne! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 8 Apr - 10:34 | |
| U Zemunu na sahrani, dok pop čita opelo, vetar dune i odnese buket cveća sa sanduka pokojnika, par metara dalje. Neki čikica ga uhvati i vrati ga nazad na sanduk. Klinac iz grupe ožalošćenih pored kojeg je stao čikica gura ga laktom i šapuće: - E ćale, ti si sledeći, uvatio si bidermajer! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 8 Apr - 10:35 | |
| Keva ganci: - Deco, koji je dan`s dan? Deca: Petak! - A šta rad`mo u petak? Deca: Menjamo gače! - Tako je…ajde, Esma sa Ekrema, Jašar sa Eminu, Kenan sa Fazilu… |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Sre 8 Apr - 10:35 | |
| Sedi u zatvoru partijski funkcioner i vlasnik privatne firme pod optužbom da je oštetio državu za 10 000 000 evra i pred suđenje kaže advokatu: “Ako uspeš da središ da me osude na 6 meseci daću ti 10 000 evra”! Posle suđenja dolazi advokat i kaže: “Mnogo sam se namučio za tvojih 10 000 evra! Zamisli sudija je hteo da te oslobodi”… |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 12:54 | |
| Dva policajca: - "Prodajem moju peglicu, 10 godina staru, sa pređenih 150000 km." - "Tko će ti kupiti peglicu sa 150000 km. Odi kod mehaničara i skini kilometražu." Dan poslije: - "Bio sam kod mehaničara i skinuo kilometre na 90000." - "Previše za jednu peglicu staru 10 godina. Trebaš skinuti još kilometara." Dan poslije: - "Znaš ona moja peglica; poslušao sam te i sada ima 25000 km." - "A da? I koliko tražiš?" |
|
| |
Helios Hyperion Super Član
Poruka : 536
Učlanjen : 26.02.2015
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:00 | |
| Muž doveo bolesnu ženu kod doktora. Posle rutinskog pregleda, doktor izdvoji muža u svoju kancelariju i oprezno mu saopšti: • Situacija nije bezazlena, moraće da ostane u bolnici. • Doktore, recite mi za koliko će ozdraviti? • Za 500 evra! |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:00 | |
| Sestra: • Doktore, simulant iz sobe 110 je umro! Doktor: • E sad je stvarno preterao!! |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:03 | |
| Dolazi zgodna plavuša kod doktora i kaže: • Doktore, kada neko zapali cigaretu, ja odmah želim seks, i ne mogu da odolim. • Hmm, težak slučaj, težak slučaj… – reče doktor i zapali jednu. |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:11 | |
| Razgovaraju djevojka i mladić i ona ga pita: 'Koliko me voliš, od jedan do deset?' A on odgovara: 'Ma, volim te od jedan do deset, ali poslije toga idem s ekipom na pivo!'
|
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:13 | |
| Prodavala seljanka sir na pijaci. Cena sira je kod drugih prodavaca bila 300, a kod nje 500 dinara. Dosao gospodin kod nje da kupi sir, pa kada je cuo cenu, upita zbog cega je kod nje sir skuplji nego kod ostalih, a ona mu odgovori: "Ja nigde ne zurim". Covek ce na to: "Dobro, snajka, daj ti meni taj sir, pa smo mogli otici na kafu". Seljanka: "Moze, ja nigde ne zurim". Popili oni kafu, pa covek rece: "A mogli smo i rucati?" Seljanka: "Moze, ja nigde na zurim". Rucali oni, kad ce covek ponovo: "Pa mogli smo i jedan seks?" Seljanka: "Moze, ja nigde ne zurim". Je*ali se oni kad seljanka rece: "Jao, kada dodjem u selo, pa kad kazem onim mojim seljankama da sam prodala sir po 500 dinara, a svi po 300 dinara, pa jos isla na kafu, pa na rucak, pa se je*ala pet puta..." Covek: "Kako pet, valjda jednom?" Seljanka: "JA NIGDE NE ZURIM!" |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:14 | |
| Vraća se državni službenik s posla kući i dočekuje ga ljuta žena. 'Pa, dobro, gdje si ti do sada?' 'Oprosti, draga, ali nisam čuo budilicu' |
|
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:21 | |
| Čovek staje pokraj puta da poveze jednu strava ribu, nikada do tada nije video ništa seksipilnije i lepše, dok su vodili laganu konverzaciju ona mu ponudi: - Za samo 10€ nudim ti najbolji oralni s*ks u životu. Čovek je pogleda, zamisli se samo na trenutak i kaže: - Izlazi mala napolje, na šta ti ja ličim, ja sam pošten čovek, domaćin! Devojka će na to: - O.K. za 10€ kompletan s*ks, najbolji u tvom životu. Čovek će opet: - Beži napolje... čuješ...ja sam domaćin čovek, napolje! Devojka izađe iz auta, čovek krene, pogleda se u retrovizor i kaže: - E, ****** te domaćine...kad nemaš 10€! |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Razni vicevi Pon 13 Apr - 13:24 | |
| Vratio se Mujo iz Australije i pita ga Haso "Je l' Mujo, jesi l' vidio klokana?" "Jesam." "Pa kako izgleda, bolan?" "Ma ptica ko ptica . . ." |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Apr - 10:06 | |
| Pišaju dva crnca kad dolazi dedica na čijoj njivi pišaju i kaže: - Momci, jeste li vi sa televizije? - Nismo deda - kaže jedan od njih. - Ajde, onda kupite te kablove i marš odavde!!! |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi Čet 30 Apr - 10:40 | |
| Silovali babu, i na sudu pitaju je: - Bako sto vam je bilo najteze? - Kad mi digose noge, a ono trunje iz opanaka sve u oci. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar